• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرتون راجع به سيستم كسب درآمد از طريق كوتاه كردن لينك چيه ؟؟؟

llvllagic_l3oy

Registered User
لایک‌ها
28
با سلام میخواستم در مورد درآمد فعلی سایت تون سوال کنم ؟ بنظر میرسه که سایت شما تبلیغات چندانی نداره و فعلا از جیب خرج میکنه! فکر میکنید اصلا به سود برسید ؟ ریسک کار رو محاسبه کردید ؟

در ضمن آیا صاحب این دامنه شمایید و یا ایشون Milad Razban - Canada | LinkedIn ؟ موفق باشید

سلام،
باید عرض کنم خدمتتون سیاست شرکت ما سرمایه‌گذاری بلند مدت جهت کسب درآمد هست، نه صرفاً گرفتن چند تبلیغ و سرمایه‌گذاری کوتاه مدت.

هزینه و ریسک راه اندازی همچین سیستمی‌ که برای اولین بار با این قدرت داره در ایران انجام می‌شه به طبع بالاست. اما خوب باید از یک‌جا شروع کرد دیگه! هیچ پروژه‌ای هم بدون سرمایه‌گذاری و صرف وقت و هزینه موفق نخواهد بود.

من جواب سوالات شمارو ۶ ماه دیگه بهتر می‌تونم بدم، تازه ۳ ماه هست که سیستم راه اندازی شده و استقبال نسبتا خوبی‌ شده تا اینجای کار از طرف کاربران اما به نظر من الان هنوز خیلی‌ زود هست برای قضاوت راجع به سودده بودن یا نبودن. برای خیلی‌ از پروژهها باید هزینه سنگین اولش بشه تا در آینده جواب مثبت بده ( البته احتمال شکست پروژه هم هست ) همهٔ اینها بستگی داره شما چقدر بخوای هزینه کنی‌ و چقدر ریسک پذیر باشی‌.

این آقایی هم که شما اینجا معرفی‌ کردید خود شخص بنده هستم! :)

بالا