• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرتون رو بگين...

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آمي خوام نظرتون رو در مورد تفاوتهاي Intel و AMD بگين. شما از كدوم راضيتر هستين؟ با كدوم مشكل داشتين؟ كدوم يكي با كدوم Mother board كولاك مي كنه؟ و اينكه الان شما از چه CPU و MOterhBoard استفاده مي كنين؟

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من که intel intel intel intel intel intel intel intel intel intel intel
البته من هميشه مخالف اونهايی که در اوج هستند بودم اما اينيکی استثناست...
البته قديما خيلی از amd بدم مييومد اما اين ramstein انقدر رو مغز ما راه رفت يکم بهش اميدوار شدم....

فعلاً هم دارم از pentium III 800 با motherboard gigabyte GA-60xm7e استفاده ميکنم با intel815 chipset
البته در ضمينه گرافيک خيلی عقب هست اما خوب motherboard خوبی هست...بود در زمان خودش...
فکر کنم جز اولين ها بود که از s3 support ميکرد...(suspend to ram)
و يک sound هم داره onboard

راستی motherboard که s?(suspend to hard) داشته باشه چی هست؟فکر کنم ميشه s1...

b_amighi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از پنتيوم III به بعد با توجه به تحقيقاتي كه انجام ميدم فقط مادر برد Gigabyte ميخرم و خيلي هم ازشون راضي هستم.
در مورد CPU فقط اينتل اصل با پك و گارانتي. البته يدونه AMD 3D Now هم دارم كه خوب كارميكنه. ولي بازم اينتل بهتره.
كارت گرافيك اكثراً ATI ميخرم ولي G Force هم خوبه.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
در اين مورد قبلا خيلي بحث (و حتي دعوا!! :) ) شد اينجا ولي...
=====================================================
اول اينكه موفقيت و مطرح بودن جدي AMD با سي پي يو هاي Athlonشروع شد و سري
K6-2/K6-3 چندان نميتونن ملاك باشن.

در مورد پنيتوم 3 كه شكي نيست اتلان تاندر برد از اون موفقتر و بهتر بود..
در مورد پنتيوم 4 و اتلان XP هم هر دو اينها دو سري سي پي يو قوي و خوب هستن.
و خيلي بهم نزديك و رقابت تنگاتنگي با هم دارن.
البته من شخصا Athlon XP رو به Pentium 4 ترجيح ميدم.

در مورد Duron و Celeron هم باز Duron بنظر من بهتره و پرفرمنس بالاتري معمولا نشون ميده.
كلا سي پي يو هاي اين دو شركت (AMD و Intel) رقابت خيلي نزديك و شديدي با هم دارن و عملا نميشه گفت كدوم بهتر مطلق هست.

و هركدوم تو يه دوره كوتاه گوي سبقت رو ميگيره از اونيكي..اما كلا به نظر من سي ي يو هاي AMD بيشتر به قيمتشون ميارزن و عمر كاربردي (عمر كاربردي به اين معنا كه يك سي پي يو چه مدت ميتونه همچنان مطرح باشه و به اصطلاح كم نياره توي اجراي نرم افزارهاي جديد) بيشتري دارن نسبت به رقيبهاشون از اينتل.

براي مثال در حاليكه يه سي پي يو پنتيوم 3 الان رسما بازنشسته محسوب ميشه و توي خيلي موارد كاملا كم مياره,اما اتلان تاندر برد (كه همدوره و رقيب اون بود) الان همچنان يه سي پي يو قوي محسوب ميشه.
كلا توي دنيا الان AMD جايگاه شناخته شده و فروش خيلي خوبي داره.اما توي ايران بازار بيشتر در اختيار اينتل هست.

و اگه بخوايم كلي و بدون تعصب جواب اين سوال رو بديم بايد گفت : در حال حاضر هر دو خوب هستن و در حال رقابت خيلي نزديك با هم. ;)

=================================================
بهترين مادربرد براي سيستمهاي Athlon XP هم درحاله حاضر مادربردهاي مبتني بر چيپ ست Nvidia Nforce2 هست و بعد از اومدن چيپ ست تحسين برانگيز Nforce از طرف
Nvidia,در واقع سازنده هاي ديگه حرفي براي گفتن ندارن.(البته اين چيپ ست فقط براي AMD هست و Nvidia براي اينتل چيپ ست نميسازه.)
=================================================
در مورد سيستم فعلي هم من الان Athlon Thunderbird 1333 MhZ دارم بروي مادر برد
Gigabyte 7ZMMH با چيپ ست VIA KM133. و به همراه 512 مگابايت رم .گرچه ديگه قديمي شده اما من مشكلي حس نميكنم و كاملا راضي هستم.

در مورد كارتهاي گرافيكي هم من كلا محصولات Nvidia رو به ATI ترجيح ميدم,اما در اين دوره زماني خاص ATI كارتهاي قويتر و ارزونتري داره نسبت به Nvidia (منظور آخرين مدلهاي اين دو شركته) و نه همه مدلها.براي مثال سري Radeon 9800 به بعد در مقابل Geforce FX 5900 به بعد رو اگه بخوايم مقايسه كنيم ATI در مجموع قويتر و بهتر ظاهر شده و ارزانتر.
اما در مدلهاي سابق اينجور نبوده و برعكس يا Nvidia بهتر بوده, ويا نزديك به هم بودن.

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جالبه!
البته من خودم سر يه موضوعي از AMD بيزار شدم و تمام فروش شركتي رو كه بودم بر پايه اينتل گذاشتم. ولي الان مي خوام ببينم نظر شما چيه.
واقعا در حال حاضر قضاوت بين AMD و اينتل سخته.

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مي خوام همه نظرشون رو بگن و يه آماري داشته باشم. وگرنه قابليتهاي هر كدوم كاملا مشخصه. فقط مي خوام ببينم چند درصد از مردم چه جوري فكر مي كنن

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من هم با اينتل موافقم
در حال حاضر هم از Intel Celeron 1700 بر روي مادر بورد Gigabyte 8IDX با چيپ ست Intel 845 استفاده ميكنم
كارت گرافيك هم ATI Radeon 7500 دارم ولي راضي نيستم و ميخواهم Geforce FX 5200 بگيرم

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
راستي به نظر من اسم تاپيك رو عوض كني بهتره
بگذار " AMD يا Intel ؟ "

usgroup1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من ميگم AMD هر كسي هم كه ميخواد سيستم جمع كنه من به اون AMD پيشنهاد ميكنم كلا به خاطر اينكه به نظرم از نظر قيمت و پرفورمنس روي هم رفته AMD بهتره و اينكه من از اول AMD داشتم و كلا از نظر مادربرد و چيپست و كلا استاندارداش بيشتر راه دستمه تا اينتل.

cpu من الان Athlon XP 1800+ روي مادربرد Soltek SL75DRV5 چيپ ست Via KT-333
از مينبردم خيلي راضي نيستم به نظرم ماركهاي Gigabyte و MSI و Epox بهترن. جيپ ست هم بهترين الان Nvidia Nforce 2 بعدم Via KT600

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
آقا قبلا تو قسمت بازي يك تاپيك بود تقريبا شبيه همين. من خودم سيستمم Intel . خیلی هم ازش راضیم. هیچ مشکلی هم ندارم. CPU:2.4 Full Cache Bus 533 . Main Board: MSI 865 PE NEO 2 FIS2R . مادر بوردي كه دارم خيلي عاليه از همه نظر كامله . به طرز چشمگيري سرعتو زياد كرده. واقعا Main عالیه ای .

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
من و تمام جمع دوستانم همه amd کاریم و کاملا هم راضیم . نظر شخصیم هم اینه که مگر کسی کار جبری و محاسباتی خفن باید داشته باشه که اینتل رو به amd ترجیح بده . وگرنه پارامترهای مولتی مدیای intel در بنچ مارکهای مختلف به amd نمیرسه . البته تا اونجا که من میدونم .
cpu:1.7athlonxp
ram :256ddr
mb:giga7va

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از Kako :
سلام
نظر شخصیم هم اینه که مگر کسی کار جبری و محاسباتی خفن باید داشته باشه که اینتل رو به amd ترجیح بده .
نه در اونمورد هم اينتل هيچ برتري اي نسبت به AMD نداره.و اينها همش يك سري شايعه بي اساس بود كه اينتل و طرفداراش يه مدت سر زبونها انداختن,ولي در عمل هيچ مورد مشخصي وجود نداره كه يكي از اين دو تا ازش عاجز باشه.

majid75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنظر منهم اينا خيلي با هم فرق ندارن
من خودم تا حالا هميشه اينتل خريدم و راضي هم بودم براي همين از اين به بعد هم اينتل ميخرم

ei_baba_bi_khial

Registered User
لایک‌ها
20
به نظرم همه ديگه يه جورايي قبول دارن كه لااقل تو بازار روز اين دوتا زياد فرقي ندارن.

فكر ميكنم الان بريم سر اينكه كودوم cpu با كودوم مادربرد سازگاري داره و به قول معروف مچ ميشه؟

چون خود من از اين بابت خيلي ضرر كردم.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
يه سوال ؟!
اين برادر هاردور كجاست ؟!

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خيلي وقته رفته. :)
مثل rammstein_persia كه تقريبا در يك بازه ي زماني رفتن. من خيلي چيزها ازشون ياد گرفتم. خواهش مي كنم تاپيك هاي قديمي را زنده نكن. ;)

azadegan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من كارمند يك شركت مهندسي مشاور معمار و شهر ساز آب و انرژي ره شهر هستم و دقيقا" تعداد 410 عدد رايانه داريم كه به تازگي با امكاناتي كه در مورد AMD و سرعت فوقف العاده آن نسبت به INTEL ديديم تصميم به ارتقاء سيستمهاي خود از INTEL به AMD شديم و اين اشتباه كه AMD زود داغ ميكند دروغ است و ديگر AMD دمايي بالاتر از 40 ندارد مگر در شرايط استثنايي.
توصيه :‌بايد براي AMD ساليانه يكبار فن خنك كننده را سرويس و يا تعويض نمود .​

RahShahr3.jpg

Sasameki

Registered User
لایک‌ها
71
صد در صدAMD. اینتل چه توی سرعت در پردازش های مالتی میدیا چه محاسبات جبری از ای ام دی عقبه.

بالا