• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرسنجی بسیار مهم در مورد سایت های تبلیغاتی

بهترین سایت تبلیغاتی از نظر شما

• شبکه تبلیغات ( ای نتورک )

Votes: 11 47.8%
  • کلیک یاب

Votes: 3 13.0%
  • صبا ویژن

Votes: 9 39.1%
  • آپا نت

Votes: 0 0.0%
  • تبلیغ ایرانی

Votes: 4 17.4%

• Total voters
    23
  • Poll closed .

campfarsi

Registered User
لایک‌ها
162
همه این سیستما رو تست کردم هر کدوم یه سری مزایا و معایب دارن

از بین همینا از نظر شمارش صباویژن و آپانت بهترن آنتورک و تبلیغ ایرانی خیلی شمارش شون کمه

ضعف صبا ویژن در عدم نمایش تبلیغ شناور و پاپ اپ تو سایته که عملا با اینکارش خیلی نمیصرفه

آپانت هم تو پرداخت خیلی مشکل دارن و بزور باید بگیری ازشون ....

ی سیستم بهتر میشناسم که در بین گزینه ها نیست

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202

از بین همینا از نظر شمارش صباویژن و آپانت بهترن آنتورک و تبلیغ ایرانی خیلی شمارش شون کمه

ضعف صبا ویژن در عدم نمایش تبلیغ شناور و پاپ اپ تو سایته که عملا با اینکارش خیلی نمیصرفه

سیستم بهتر؟

saeidfff

Registered User
لایک‌ها
35
سیستمی که به نفع وبمستر باشه داخل ایران نسیت و نخواهد امد
همشون به فکر جیب خودشون هستن.
باز صبا ویژه خوبی که داره اینه که هر کلیک حداقل 75 میده و سایت abc هر کدوم مبالغشون رندوم بالا 100 تومن هر کلیک
انتورک 40-50 تومن واسه هر کلیک

all of

Registered User
لایک‌ها
416
باید بین و بدتر انتخاب کنید
صبا و آپا نت بدک نیستن
تبلیغ ایرانی شمارشش خیلی ضعیفه
آنتورک شمارشش افتضاح و دست آخر هم پولتو نمیده دلیلش رو هم نمیگه:D

AminArjmand

Registered User
لایک‌ها
281
الکی بازدید سایتتونو به این سایتای کلیکی ایرانی ندین که بدرد نمیخوره خودشون میان کلیکی دویس از مشتری میگیرن بعد به ما کلیکی ۴۰-۵۰ میدن ! علاوه بر اون عدم پرداختی و .....

richfamily8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
الکی بازدید سایتتونو به این سایتای کلیکی ایرانی ندین که بدرد نمیخوره خودشون میان کلیکی دویس از مشتری میگیرن بعد به ما کلیکی ۴۰-۵۰ میدن ! علاوه بر اون عدم پرداختی و .....

با سلام دوست عزیزم؛
کدوم سیستم 200 تومن می گیره ؟؟!

richfamily8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سیستمی که به نفع وبمستر باشه داخل ایران نسیت و نخواهد امد
همشون به فکر جیب خودشون هستن.
باز صبا ویژه خوبی که داره اینه که هر کلیک حداقل 75 میده و سایت abc هر کدوم مبالغشون رندوم بالا 100 تومن هر کلیک
انتورک 40-50 تومن واسه هر کلیک

با سلام دوست عزیزم؛
مطمئن هستید که نخواهد آمد؟؟!!

richfamily8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

با سلام دوست عزیزم؛
اگه ممکنه لطف کنید و سیستمی رو که می شناسید معرفی کنید!!

ممنونم/

saeidfff

Registered User
لایک‌ها
35
با سلام دوست عزیزم؛
مطمئن هستید که نخواهد آمد؟؟!!
بله مطمئنم. ای نتورک 100 تومن میگیره 50 تومنشو میده به وبمستر ، این انصافه آخه؟؟ همشون به فکر خودشون میگن فقط 50-50
به نظر من سیستم خوب الان فقط صبا ویژن هست ولی بدیش اینه تبلیغ دهنده ها زیاد نیومدن هنوز طرفش پایه هر کلیک 75 تومن ، که خیلی کم درجه D هستن سایتایی میگیره همه یا C یا بهتر - که هر کلیک برا سایتهای گروه C ص 105 تومن حساب میشه

richfamily8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بله مطمئنم. ای نتورک 100 تومن میگیره 50 تومنشو میده به وبمستر ، این انصافه آخه؟؟ همشون به فکر خودشون میگن فقط 50-50
به نظر من سیستم خوب الان فقط صبا ویژن هست ولی بدیش اینه تبلیغ دهنده ها زیاد نیومدن هنوز طرفش پایه هر کلیک 75 تومن ، که خیلی کم درجه D هستن سایتایی میگیره همه یا C یا بهتر - که هر کلیک برا سایتهای گروه C ص 105 تومن حساب میشه

ممنونم دوست عزیزم؛
شما فرض کنید خود منم می خوام یه سیستم بزنم.
اصلا مطمئن باشید میخوام من یه سیستم تبلیغاتی بزنم.
چرا مطمئن هستید که بنده هم یه سیستم می زنم که فقط به فکر خودم هستم؟؟
یعنی منظورم اینه که رو چه حسابی اینقدر مطمئن از آینده خبر می دید؟
البته اینم بگم این یه سوال دوستانست و اصلا قصد دعوا ندارمااا!!
ممنونم از لطفتون/

hastina

Registered User
لایک‌ها
230
به نظر من کلیه سایت های تبلیغات کلیکی بدرد نخورن ! اما چاره چیه ؟
دلالی توی تمام عرصه ها داره خون مردم رو میخوره اینم روی همه !
حالا توی تجربه ای که با چندتا از این دلال های تبلیغاتی داشتم شبکه تبلیغات از بقیشون بهتر بوده ( یکم بخاطر این تبلیغات جدید پاپ باکسشون)

all of

Registered User
لایک‌ها
416
به قول شما فقط کاش پول دلالی شون رو بگیرن مشکل اینجاس که اینقدری انصاف ندارن که همون 50 درصد رو هم مثه آدم بدن به وبمستر تهش همون 50 درصد رو هم میکشن بالا

all of

Registered User
لایک‌ها
416
به نظر من کلیه سایت های تبلیغات کلیکی بدرد نخورن ! اما چاره چیه ؟
دلالی توی تمام عرصه ها داره خون مردم رو میخوره اینم روی همه !
حالا توی تجربه ای که با چندتا از این دلال های تبلیغاتی داشتم شبکه تبلیغات از بقیشون بهتر بوده ( یکم بخاطر این تبلیغات جدید پاپ باکسشون)
سایتای کلیکی دقیقا یه مشت دلالن که به پول دلالی شون هم راضی نیستن همون 50 درصد وبمستر رو هم میخورن یه آب هم روش درست مثه انتورک کلاهبردار انتورک تبلیغات بنریش کلیک خورش افتضاحه البته منظورم اینه که شمارشش افتضاحه وگرنه کلیک خورش که خوبه در مورد تبلیغ پاپ باکسشون هم این نوید رو بهت میدم به زودی سایتت رو مسدود خواهند کرد و هرکاری هم بکنی علت تخلف رو هم بهت نمیگن و نهایتا پولتو آخر ماه میکشن بالا از نظر من علت تخلف معلومه : زیادی درآمد داشتی

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
ممنونم دوست عزیزم؛
ممنونم از لطفتون/
خیلیا این حرف رو زدن که به فکر هر دو طرف هستیم ولی نهایتش یک ماه اول بوده بعدش قضیه کلا برعکس میشه

saeidfff

Registered User
لایک‌ها
35
ممنونم دوست عزیزم؛
ممنونم از لطفتون/
شما وقتی در فضای اینترنت یک سایت می زنید و هدف اصلیتون کسب درآمد هست ، به فکر خودتون هستید اول یا وبمستر و تبلیغ دهنده؟؟
اگر بگین اول به فکر تبلیغ دهنده و وبمستر هستم به عنوان شعار قبول می کنم - ضمنا شاید اولش اینا برات مهم باشن چون بالاخره کارت باید بگیره ولی بعدش ...

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
ایکاش در گزینه های نظرسنجی یک مورد هم میزاشتی همه کلاهبردار که فکر کنم اون گزینه بیشترین نتایج آمار رو میاورد.
همشون کلاهبردارن و اگر واریزی داشته باشن برای مبالغ پاین هست ، اگر مبلغت بالا باشه به یک بهونه ای حسابتو رو بلاک میکنن ، حالا یا زیر پا گذاشتن قوانین یا تقلب یا ...!!
اونایی که سرشون اومده میدونن چی میگم اونایی هم که سرشون نیومده یا از تجربیات بفیه استفاده کنن یا خودشون تجربه کنن و مثل ماها اونجاشون بسوزه.:general707:

all of

Registered User
لایک‌ها
416
ایکاش در گزینه های نظرسنجی یک مورد هم میزاشتی همه کلاهبردار که فکر کنم اون گزینه بیشترین نتایج آمار رو میاورد.
همشون کلاهبردارن و اگر واریزی داشته باشن برای مبالغ پاین هست ، اگر مبلغت بالا باشه به یک بهونه ای حسابتو رو بلاک میکنن ، حالا یا زیر پا گذاشتن قوانین یا تقلب یا ...!!
اونایی که سرشون اومده میدونن چی میگم اونایی هم که سرشون نیومده یا از تجربیات بفیه استفاده کنن یا خودشون تجربه کنن و مثل ماها اونجاشون بسوزه.:general707:
حالا ای کاش وقتی مسدودت کردن حداقل با مدرک و دلیل علت مسدودیت رو بگن نه این که مثه آنتورک هم مسدود بشی هم درآمدت بلوکه بشه هم علت مسدود شدنت رو نگن چون باعث ترویج شیوه های تقلب میشه:D

Last edited:

richfamily8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خیلیا این حرف رو زدن که به فکر هر دو طرف هستیم ولی نهایتش یک ماه اول بوده بعدش قضیه کلا برعکس میشه

درست می گید.
من هم باور کنید از طرف هیچکدوم از این سیستم های تبلیغاتی نیستم که بخوام بی دلیل طرفداری بکنم.
فقط یه سوال دیگه داشتم.
قبول دارید تا یه سیستم رو امتحان نکنید نمیشه با قطعیت در مورد سیاست ها و برخوردش و اینا اظهار نظر کرد؟
ممنونم/

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
درست می گید.
من هم باور کنید از طرف هیچکدوم از این سیستم های تبلیغاتی نیستم که بخوام بی دلیل طرفداری بکنم.
فقط یه سوال دیگه داشتم.
قبول دارید تا یه سیستم رو امتحان نکنید نمیشه با قطعیت در مورد سیاست ها و برخوردش و اینا اظهار نظر کرد؟
ممنونم/
تو ایران نه چون وضعیت همه سایت ها معلومه :general205:

richfamily8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سایتای کلیکی دقیقا یه مشت دلالن که به پول دلالی شون هم راضی نیستن همون 50 درصد وبمستر رو هم میخورن یه آب هم روش درست مثه انتورک کلاهبردار انتورک تبلیغات بنریش کلیک خورش افتضاحه البته منظورم اینه که شمارشش افتضاحه وگرنه کلیک خورش که خوبه در مورد تبلیغ پاپ باکسشون هم این نوید رو بهت میدم به زودی سایتت رو مسدود خواهند کرد و هرکاری هم بکنی علت تخلف رو هم بهت نمیگن و نهایتا پولتو آخر ماه میکشن بالا از نظر من علت تخلف معلومه : زیادی درآمد داشتی

دوست عزیزم ، سلام.
ببخشید این نظرتون در مورد تمام سیستم هایی که بودند ، هستند و خواهند بود هست؟
ممنونم/

بالا