• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرسنجی - زور

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
یعنی به محض رعایت نکردن کوچکترین مورد قانون طرف بن بشه ؟

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
بعدش به نظرم کسی که قوانین رو نمیخونه به اخطار هم کاری نداره

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
موافق نیستم
دو بار اخطار بعد بار سوم زور رو بکار ببرید و حتما بن کنید

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fotocopy :
نظرتون در رابطه با استفاده از زور چیه ؟
به نظر منم اينطوري زياد جالب نيست!
حداقل يه تذكر بعد بن...

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از fotocopy :
اولا بنده بیکار نیستم 3 بار اخطار بدم
بعدش به نظرم کسی که قوانین رو نمیخونه به اخطار هم کاری نداره
خوب مدیر جان معلومه که یه نفر از پس این همه کار بر نمیاد

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
ولی برای کاربرای جدید که با تبلیغات شروع میکنن چطور ؟

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از fotocopy :
برای کاربرای قدیمی چرا
کاملا موافقم.
برای قدیمی ها هم میشه بعد از یه اخطار اخراجشون کرد.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
من داشتم تقریبا همین رو می گفتم.دیگه...

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از fotocopy :
برای کاربرای قدیمی چرا
اونایی که اولین پستشون تبلیغه بن کردنشون اصلا فایده ای نداره چون سریع یه ID دیگه میسازن
بن کردن فقط در مورد کابرای قدیمی میتونه تنبیه باشه

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
اونایی که اولین پستشون تبلیغه بن کردنشون اصلا فایده ای نداره چون سریع یه ID دیگه میسازن
بن کردن فقط در مورد کابرای قدیمی میتونه تنبیه باشه
خب آی دی بعدیشون هم سریع بن میشه

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از fotocopy :
نظرتون در رابطه با استفاده از زور چیه ؟
با یه اشتباه که طرف رو بن نمیکنن تو MMG هم اینکار رو نمیکنن 5 تا اخطار میدن و بعد بن میکنن!:blink:

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
اکثر اونهایی که با تبلیغات شروع میکنن معمولا تازه کارن فکر میکنید با بن شدنشون میفهمن دارن کار اشتباهی میکنن ؟ نه دوباره میرن یک جای دیگه تبلیغ میکنن .
باید اول بعد پستشون تذکر بدیم و بگیم چرا پست شما پاک میشه بعد تاپیک رو قفل کرده و بعد از اینکه طرف دید کاملا تاپیک رو پاک کنیم با این حال وقتی دوباره بیاد پست تبلیغاتی بزنه کاملا حقشه که بن بشه .
اینطوری متوجه میشه که چه کار اشتباهی میکنه که باید این کار رو باهاش کرد ولی وقتی نفهمه علت چی هست فکر میکنه که فقط با قوانین سایت مقایرت داشته و نمیفهمه کلا کارش اشتباهه و داره راه غلطی میره
--
فتوکپی جان میدونم بیکار نیستی و سخته من هم برای همین میگم چند مدیر کاردان خیلی میتونن کمک کنن ولی دیگه راضی نگه داشتن مدیرا برای ادامه کار میمونه با خودت
ارادتمند

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از saeid.z :
اکثر اونهایی که با تبلیغات شروع میکنن معمولا تازه کارن فکر میکنید با بن شدنشون میفهمن دارن کار اشتباهی میکنن ؟ نه دوباره میرن یک جای دیگه تبلیغ میکنن .
باید اول بعد پستشون تذکر بدیم و بگیم چرا پست شما پاک میشه بعد تاپیک رو قفل کرده و بعد از اینکه طرف دید کاملا تاپیک رو پاک کنیم با این حال وقتی دوباره بیاد پست تبلیغاتی بزنه کاملا حقشه که بن بشه .
اینطوری متوجه میشه که چه کار اشتباهی میکنه که باید این کار رو باهاش کرد ولی وقتی نفهمه علت چی هست فکر میکنه که فقط با قوانین سایت مقایرت داشته و نمیفهمه کلا کارش اشتباهه و داره راه غلطی میره
--
فتوکپی جان میدونم بیکار نیستی و سخته من هم برای همین میگم چند مدیر کاردان خیلی میتونن کمک کنن ولی دیگه راضی نگه داشتن مدیرا برای ادامه کار میمونه با خودت
ارادتمند

من هم موافقم با سعید
ببینید من هم یک موقعی مثله هم تازه کار بودم (الانم ادعایی ندارم) و در یک فروم خارجی عضو بودم.کارم را با تبلیغ یک سایت شروع کردم ولی مدیر اون فروم با یک نامه خیلی قشنگ و پیشنهاد خواندن یک مطلب درباره اینجور سایتهایی که من تبلیغ کرده بودم به من یاد داد که دیگه اینجور تبلیغات را در جای خود انجام دهم و بفهمم که فروم جای تبلیغات به این نحو نیست.
نتیجه گیری:
می توانید در اخطاری که برای کاربران می فرستید یک متن جالب یا لینک جاب بگذارید که جنبه آگاهی هم داشته باشد.چون به قول نیوتن هر عملی عکس العملی دارد حال اگر عمل ما محبت آمیز باشد و نه اخطاریه! عکس العمل هم در این راستا خواهد بود.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از egold4ucom :
من هم موافقم با سعید
ببینید من هم یک موقعی مثله هم تازه کار بودم (الانم ادعایی ندارم) و در یک فروم خارجی عضو بودم.کارم را با تبلیغ یک سایت شروع کردم ولی مدیر اون فروم با یک نامه خیلی قشنگ و پیشنهاد خواندن یک مطلب درباره اینجور سایتهایی که من تبلیغ کرده بودم به من یاد داد که دیگه اینجور تبلیغات را در جای خود انجام دهم و بفهمم که فروم جای تبلیغات به این نحو نیست.
نتیجه گیری:
می توانید در اخطاری که برای کاربران می فرستید یک متن جالب یا لینک جاب بگذارید که جنبه آگاهی هم داشته باشد.چون به قول نیوتن هر عملی عکس العملی دارد حال اگر عمل ما محبت آمیز باشد و نه اخطاریه! عکس العمل هم در این راستا خواهد بود.[/QUOTE
درسته .....:rolleyes:

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
نه امین جان بن کردن خیلی عمل بدیه چون باعث میشه شخص به غرورش بر بخوره به نظر من اگر محترمانه به شخص خاطی اخطار بدید خیلی بهتره در غیر اینصورت اگر قصد و نیت خوبی نداشت اونموقع بن بشه به هر حال این نظر من بود

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از egold4ucom :
نتیجه گیری:
می توانید در اخطاری که برای کاربران می فرستید یک متن جالب یا لینک جاب بگذارید که جنبه آگاهی هم داشته باشد.چون به قول نیوتن هر عملی عکس العملی دارد حال اگر عمل ما محبت آمیز باشد و نه اخطاریه! عکس العمل هم در این راستا خواهد بود.
به نظر منم اين فكر خيلي خوبيه. از بن كردن و تهديد و... هم خيلي ميتونه موثرتر باشه.
اينجا هم كه اكثر تاپيك ها و پست هايي كه غير قانوني هستن تو يه مايه و شبيه هم هستند,ميشه يه متن خوب نوشت كه براي متخلفين همون متن رو بفرستين...

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اگه حرفتو می خوای با قانون نیوتن رو کرسی بشونی منظورم این پستتونه :نظریه نیوتن برای هر عملی عکس العمل وجود داره ............:blink: ولی کاملش اینه : برای هر عملی عکس العملی وجود داره در خلاف جهت ان :eek:
به نظر من باید هر کی تخلف می کنه بش بگین اکونت شما مثلا 5 روز به دلیل تخلف قوانین بن شد خوب این نظر منه حالا چه فرد قدیمی باشه چه جدید .قانون قانون پیر و جوون حالیش نیست .جالبه فوتوکپی این مسائل مدیریتی را چرا با کاربران در میون می زاری؟ این خودش یه ضعف مدیریتیه

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
در ضمن فوتوکپی عزیز اعتبار هر فرد به پستش نیست به سابقشه .در مورد تاپیکی که بحث بود مدیریت هر تاپیک دست خود تاپیکزن باشه اگه اینجوره منم زیر 200 ارسال دارم

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از fifty_okay :
اگه حرفتو می خوای با قانون نیوتن رو کرسی بشونی منظورم این پستتونه :نظریه نیوتن برای هر عملی عکس العمل وجود داره ............:blink: ولی کاملش اینه : برای هر عملی عکس العملی وجود داره در خلاف جهت ان :eek:
به نظر من باید هر کی تخلف می کنه بش بگین اکونت شما مثلا 5 روز به دلیل تخلف قوانین بن شد خوب این نظر منه حالا چه فرد قدیمی باشه چه جدید .قانون قانون پیر و جوون حالیش نیست .جالبه فوتوکپی این مسائل مدیریتی را چرا با کاربران در میون می زاری؟ این خودش یه ضعف مدیریتیه
اهمیت دادن به نظر بقیه کاربرا ضعف مدیریت نیست

بالا