کاملا تائید میشهبه نقل از fifty_okay :در ضمن فوتوکپی عزیز اعتبار هر فرد به پستش نیست به سابقشه .در مورد تاپیکی که بحث بود مدیریت هر تاپیک دست خود تاپیکزن باشه اگه اینجوره منم زیر 200 ارسال دارم
کاملا تائید میشهبه نقل از fifty_okay :در ضمن فوتوکپی عزیز اعتبار هر فرد به پستش نیست به سابقشه .در مورد تاپیکی که بحث بود مدیریت هر تاپیک دست خود تاپیکزن باشه اگه اینجوره منم زیر 200 ارسال دارم
fifty معلومه بجز فيزيك يه دستي هم تو اصول مديريتي داري!به نقل از fifty_okay :اگه حرفتو می خوای با قانون نیوتن رو کرسی بشونی منظورم این پستتونه :نظریه نیوتن برای هر عملی عکس العمل وجود داره ............:blink: ولی کاملش اینه : برای هر عملی عکس العملی وجود داره در خلاف جهت ان![]()
به نظر من باید هر کی تخلف می کنه بش بگین اکونت شما مثلا 5 روز به دلیل تخلف قوانین بن شد خوب این نظر منه حالا چه فرد قدیمی باشه چه جدید .قانون قانون پیر و جوون حالیش نیست .جالبه فوتوکپی این مسائل مدیریتی را چرا با کاربران در میون می زاری؟ این خودش یه ضعف مدیریتیه
سلام دوست خوبمبه نقل از fifty_okay :اگه حرفتو می خوای با قانون نیوتن رو کرسی بشونی منظورم این پستتونه :نظریه نیوتن برای هر عملی عکس العمل وجود داره ............:blink: ولی کاملش اینه : برای هر عملی عکس العملی وجود داره در خلاف جهت ان![]()
به نظر من باید هر کی تخلف می کنه بش بگین اکونت شما مثلا 5 روز به دلیل تخلف قوانین بن شد خوب این نظر منه حالا چه فرد قدیمی باشه چه جدید .قانون قانون پیر و جوون حالیش نیست .جالبه فوتوکپی این مسائل مدیریتی را چرا با کاربران در میون می زاری؟ این خودش یه ضعف مدیریتیه
من سر و ته چیزیو به هم ربط ندادمبه نقل از fifty_okay :جالبه من از فوتکپی پرسیدم بقیه جواب دادن خوب اسمتونم فهمیدیم امین جان![]()
sascovach شما بهتره یک بار دیگه متن قبلی که من ارسال کردم رو دقیق بخونین این که سر پیام و تهشو به هم ربط دیدین یکم بی ربطه:lol:
از بقیه دوستان سعید و .... هم که اومدن در مورد قانون نیوتن بحث کردن تشکر خاصی دارم واقعا لذت بردم چقدر قشنگ توضیح دادینولی با این حال نظر من همونی بود که هست با madona هم موافقم
![]()
به هر حال ارزوی ما همه اینه که اینجا خالی از این بحث ها بشه و محیط کاملا به بحث در مورد هایپ ها برگرده و من قصد توهین به کسی نداشتم فقط نمی دونم بخش پیشنهادی داره اینجا؟ امین جان بهتره یک بخش پیشنهادی بزارین که کاربرها برای بهتر شدن محیط نظراتشونو بدن
سیاوش![]()
به نقل از fotocopy :فعلا به نتیجه ای نرسیدیم !
بن هم بار اول موقت