• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرسنجی - زور

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از fifty_okay :
در ضمن فوتوکپی عزیز اعتبار هر فرد به پستش نیست به سابقشه .در مورد تاپیکی که بحث بود مدیریت هر تاپیک دست خود تاپیکزن باشه اگه اینجوره منم زیر 200 ارسال دارم
کاملا تائید میشه ;)

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fifty_okay :
اگه حرفتو می خوای با قانون نیوتن رو کرسی بشونی منظورم این پستتونه :نظریه نیوتن برای هر عملی عکس العمل وجود داره ............:blink: ولی کاملش اینه : برای هر عملی عکس العملی وجود داره در خلاف جهت ان :eek:
به نظر من باید هر کی تخلف می کنه بش بگین اکونت شما مثلا 5 روز به دلیل تخلف قوانین بن شد خوب این نظر منه حالا چه فرد قدیمی باشه چه جدید .قانون قانون پیر و جوون حالیش نیست .جالبه فوتوکپی این مسائل مدیریتی را چرا با کاربران در میون می زاری؟ این خودش یه ضعف مدیریتیه
fifty معلومه بجز فيزيك يه دستي هم تو اصول مديريتي داري!
اين كه مدير اين بخش راجع به برخورد و يا مسائل اين بخش از من و شما نظر خواهي ميكنه نشونه شخصيت و فرهنگشونه.
اگه شما به نظرتون اعضا نبايد راجع به بهبود بخشي كه توش فعاليت ميكنند نظر بدن خب ميتونيد نظر نديد و تابع جمع باشيد...

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
fifty اون قانون درسته ولی .. خودت میگی برای فیزیک پس توجه باید کرد ما انسانها فقط فیزیکی نیستیم این در واقع یک توهینه که با یک انسان فیزیکی برخورد بشه ما انسانها بر خلاف موجودات دیگه عقل داریم عاطفه داریم روح داریم آیا شما میتونید این ها رو با فیزیک مقایسه کنید این دقیقا به این موضوعه که همیشه من رو به خنده انداخته همین که دانشمندان میخوان با علم و دانش خدا رو اثبات کنند در حالی که علم و دانش هم خود خداوند آفریده یا مثلا سوال میشه که خدا چه زمانی دنیا رو آفرید در حالی که وقتی خدا دنیا رو آفرید هنوز زمان رو نیافریده بود پس خدا رو نمیشه اینقدر کوچک کرد که در علم و زمان جای بگیره و همین طور بزرگترین آفریده خدا رو نمیشه اینقدر کوچک کرد که با علم فیزیک باهاش رفتار بشه .
در مورد این که کار امین عزیز ضعف مدیریته اصلا و به هیچ وجه موافق نیستم امین عزیز کاملا لطف داشتن که اجازه نظر دادن رو به من و شما دادن اگر ما ( خودم هم میگم ) حتی اینقدر ظرفیت نداریم که جواب لطف ایشون رو بدیم بهتره که بایستیم کنار تا بقیه همکاری کنند و بعدا هم دیگه هیچ ادعایی نداشته باشیم .
با تشکر از دوستان
ارادتمند
سعید

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
به این نتیجه رسیدیم که زور چیز بدیه !!

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
:D
فتوکپی جان درسته ولی به جای خودش زور هم لازمه من کاملا رد نکردم گفتم وقتی طرف نفهمید درک نکرد و دوباره تکرار کرد مطمئنا حقشه بن بشه تا بفهمه :)

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
آره برای کسی که به تذکرات توجه نمیکنه و برای حقوق دیگران ارزش قائل نیست زور چیز خوبیه

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از fifty_okay :
اگه حرفتو می خوای با قانون نیوتن رو کرسی بشونی منظورم این پستتونه :نظریه نیوتن برای هر عملی عکس العمل وجود داره ............:blink: ولی کاملش اینه : برای هر عملی عکس العملی وجود داره در خلاف جهت ان :eek:
به نظر من باید هر کی تخلف می کنه بش بگین اکونت شما مثلا 5 روز به دلیل تخلف قوانین بن شد خوب این نظر منه حالا چه فرد قدیمی باشه چه جدید .قانون قانون پیر و جوون حالیش نیست .جالبه فوتوکپی این مسائل مدیریتی را چرا با کاربران در میون می زاری؟ این خودش یه ضعف مدیریتیه
سلام دوست خوبم
1-من قصد به کرسی نشوندن حرفم را ندارم حرف اگر درست باشه احتیاجی نیست که سعی بکنی که به کرسی بشونیش.
2-بله کامل اون قانون همینه که شما گفتی و خود من هم می دونستم ولی وقتی با حذف کردن قسمتی از جمله ای به اصل آن موضوع در بحث ما خللی وارد نمی شود پس می توان خلاصه گویی کرد.
3-ببینید قانون بدون بخشش و خشک باعث دلسردی می شود چه بسا که کاربر اشتباهی کند(همه ما ممکن است اشتباه کنیم) پس می توان با فرستادن یک نامه خوب در مرتبه اول و دوم آن کاربر را نسبت به زشتی عملش آگاه کنیم.
از اینکه می بینم دوستان (از جمله شما) نسبت به مسایل این قسمت که محصول کار همه ما است توجه دارید خوشحالم.

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
به نظر من زور چیز خوبیه
هرکی که تخلف کرد یه بار تذکر اگه دوباره تکرار شد بن

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
جالبه من از فوتکپی پرسیدم بقیه جواب دادن خوب اسمتونم فهمیدیم امین جان:D
sascovach شما بهتره یک بار دیگه متن قبلی که من ارسال کردم رو دقیق بخونین این که سر پیام و تهشو به هم ربط دیدین یکم بی ربطه:lol:
از بقیه دوستان سعید و .... هم که اومدن در مورد قانون نیوتن بحث کردن تشکر خاصی دارم واقعا لذت بردم چقدر قشنگ توضیح دادین:D ولی با این حال نظر من همونی بود که هست با madona هم موافقم;)
به هر حال ارزوی ما همه اینه که اینجا خالی از این بحث ها بشه و محیط کاملا به بحث در مورد هایپ ها برگرده و من قصد توهین به کسی نداشتم فقط نمی دونم بخش پیشنهادی داره اینجا؟ امین جان بهتره یک بخش پیشنهادی بزارین که کاربرها برای بهتر شدن محیط نظراتشونو بدن
سیاوش:)

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
sascovach شما بهتره یک بار دیگه متن قبلی که من ارسال کردم رو دقیق بخونین این که سر پیام و تهشو به هم ربط دیدین یکم بی ربطه:lol:
از بقیه دوستان سعید و .... هم که اومدن در مورد قانون نیوتن بحث کردن تشکر خاصی دارم واقعا لذت بردم چقدر قشنگ توضیح دادین:D ولی با این حال نظر من همونی بود که هست با madona هم موافقم;)
به هر حال ارزوی ما همه اینه که اینجا خالی از این بحث ها بشه و محیط کاملا به بحث در مورد هایپ ها برگرده و من قصد توهین به کسی نداشتم فقط نمی دونم بخش پیشنهادی داره اینجا؟ امین جان بهتره یک بخش پیشنهادی بزارین که کاربرها برای بهتر شدن محیط نظراتشونو بدن

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از fifty_okay :
من سر و ته چیزیو به هم ربط ندادم
شما گفتی این کار ضعف مدیریت مدیر اینجا رو میرسونه ، من گفتم مشورت با بقیه نشانه ضعف مدیریت نیست

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
sascovash باشه من مخلصتم هستم peaceeeeeeeeeeee

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
بن شدن دیگه آخر زورگیری هست !!!

بنده خدا شاید با قوانین آشنا نباشه ! فقط برای کسانی که می دانید قواینین و فروم ها آشنایی داره و از روی قصد ایجاد بی نظمی در فروم کرده م یتونید بنش کنید !!!

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
بالاخره نتیجه چی شد؟!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
فکر کنم نا معلــــــــــــــــــــــــــــــوم...

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
بن هم بار اول موقت

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fotocopy :
فعلا به نتیجه ای نرسیدیم !
بن هم بار اول موقت

اساسا ارزش یک فروم به کاربران و فعالیت اونها برمیگرده حالا اگه طرف کاربر قدیمی و پرکاری باشه که اون وقت فروم یک نفر رو از دست داده;) و اگر هم طرف تازه کار باشه باز هم خوب نیست که سریع بن بشه ( همون بحث id جدید!)

egoldiran.biz

Registered User
لایک‌ها
0
چه ربطی داره مگه اینجا در عوض پست دادن پول می گیریم که از بن شدن ادیمون ناراحت بشیم من که فوقش یک یوزر دیگه می سازم​

بالا