ولی من خودم از اسم سایه یا رکسانا خوشم میاد
ایشالا اگه خدا بخواد دخمل ما اوایل برج 10 قراره این دنیا رو تجربه کنه ... ما واسه انتخاب اسمش هنوز به نتیجه ی نهایی نرسیدیم ، گفتم بیام اینجا یه نظرسنجی بذارم تا از بین گزینه های موجودمون ببینیم کدومش رای بیشتری میاره
تاپیک جدیه ولی هر کی خواست شوخی کنه هم بکنه موردی نداره ... البته چون عیالم هم نظرات بچه ها رو میخونه شوخی بی ادبی نباشه
گزینه های نظرسنجی هم اونایی هستن که خودمون تو نظرمون هست ولی هنوز مرددیم کدومو بذاریم
یادم رفت بگم ، اسامی فوق همشون غیر از شماره 10 ایرانی هستن و شماره 10 کردی هست.
تبریک.
هانا و لنا خیلی زیبا هستند.
دخترا واسه انتخاب اسم خوش سلیقه ترن، نظر سنجی تو پی تی فایده نداره.
من اسم هایی رو که جدید باشن بیشتر دوس دارم، ولی الان آرام و آوا از که از همه تکراری تر هستن بیشتر انتخاب شدن!
من خودم تو بچگی از این ناحیه زیاد مورد ضربت قرار گرفتم شاید خودت بتونی حدس بزنی ...
پ.ن: از همه ی بچه ها تشکر میکنم
چه باحال اسمایی که با مس! شروع میشن خیلی تو مدرسه مورد عنایت قرار میگیرن! یکی از بچه محلای ما اسمش مسلم بود،بچه ها میگفتن یه روز گریه کنون رفت پیش خانم معلم دوم دبستان و گفت: خانم اجازه، اینا به ما میگن مسی مسی پشم ک.......!!!! و یه کتک ناز از خانم معلم خورده بود.
چه باحال اسمایی که با مس! شروع میشن خیلی تو مدرسه مورد عنایت قرار میگیرن! یکی از بچه محلای ما اسمش مسلم بود،بچه ها میگفتن یه روز گریه کنون رفت پیش خانم معلم دوم دبستان و گفت: خانم اجازه، اینا به ما میگن مسی مسی پشم ک.......!!!! و یه کتک ناز از خانم معلم خورده بود.
به به، ماه بهمن، ماه پیروزی انقلاب،دل امام رو شاد کردی،آهرین آهرین.