• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر بدید

judas.kiss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بچه ها....میخاستم ببینم نظر شما در مورد این موضوع چیه؟

من 1 ماهی هست یه دوست دختر زدم تو خط...از همون اول گفت من تک پر هستم و با کسه دیگه ای نیستم...ولی بعضی مواقع که انتظار نداره زنگ بزنم میبینم خطش حدود 20 دقیقه تا 50 دقیقه مشغول میشه...هر بار یه بهونه ای آورد که یادوستمه،یا دختر خالمه،یا بابام بود و....

ناگفته نمونه دختره خیلی خوشگلی هم هست...من بهش میگم اگر واقعا کسی مزاحمت میشه یا این حرف ها بهم بگو،میگه نه من به جز تو با هیچ کس نیستم...امروز 30 دقیقه گوشیش مشغول بود تا اینکه حسابی دعواش کردم(این چندمین بار بود) فوش ناموس بهش دادم و مثلا رابطه رو قطع کردم و با گریه زنگ زد و حتی قسم مادرش رو خورد که با پسری حرف نمیزنه....ولی اعتراف کرد که یه مزاحم تلفنی داره

من آدمی هستم که اگه 10 تا دوست پسر هم داشته باشه ولی واقیعت رو بگه کاریش ندارم و حتی باش میمونم...ولی اگه دروغ بگه از فوش ناموس برام بدتره...

حالا نظر شما چیه؟؟

آیا ممکنه با هم جنس خودش روزانه 2-3-4 ساعت تلفنی صحبت کنه؟
آیا واقعا راست میگه که فقط با منه...همونطور که جون مادرش رو قسم خورد
آیا فقط در حد تلفن با کسی هست؟
آیا واقعا دختر ها اینقدر لاشی هستن که من فکر مکنم؟

کلا نظرتون رو بگید

Hessam_7800gtx

Registered User
لایک‌ها
70
بله
نه چیز میگه :دی
ممکنه
نه لاشی تر از این حرفان :دی

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
به احتمال 98.3 درصد دروغ ميگه

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152
ببخشید قبض تلفن طرف را شما پرداخت می کنید آیا ؟ :blush:

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
امتحانش کن ولی به روش نیار. شمارشو بده به یکی که بهش اعتماد داری و زبون داره تا ببینی و بفهمی چیکارس. :دی

judas.kiss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امتحانش کن ولی به روش نیار. شمارشو بده به یکی که بهش اعتماد داری و زبون داره تا ببینی و بفهمی چیکارس. :دی

دقیقا همین کارو کردم نیم ساعت پیش که پیش دوستم بودم...سریع اومد بهم گفت

ولی احتمال 90% فهمید خودم بودم که امتحانش کردم چون سریع بهم گفت...در حالی که اصلا بهم نمیگفت قبلا

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
دقیقا همین کارو کردم نیم ساعت پیش که پیش دوستم بودم...سریع اومد بهم گفت

ولی احتمال 90% فهمید خودم بودم که امتحانش کردم چون سریع بهم گفت...در حالی که اصلا بهم نمیگفت قبلا

یکم سیاست داشته باش داداش. صبر کن یکی دو هفته بعد یکی رو بفرست تلفنی یا حتی حضوری رو مخش راه بره. ولی خب جفتش هم تست کنی عالیه :دی

judas.kiss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یکم سیاست داشته باش داداش. صبر کن یکی دو هفته بعد یکی رو بفرست تلفنی یا حتی حضوری رو مخش راه بره. ولی خب جفتش هم تست کنی عالیه :دی

راس میگی..کولوم بازی در آوردم...چون به 2 ثانیه نکشید اومد گفت...

موندم دروغ میگه یا نه....:blink:

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
راس میگی..کولوم بازی در آوردم...چون به 2 ثانیه نکشید اومد گفت...

موندم دروغ میگه یا نه....:blink:

اصولا زیاد به کارای دخترا دقت نکن چون کلا رو مخن با کاراشون. زنده باد خودم :دی 4 ماهه تنهام :دی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
بر و با یکی دیگه دوس شو که به زودی که پیچیده شدی دلت نسوزه

judas.kiss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اصولا زیاد به کارای دخترا دقت نکن چون کلا رو مخن با کاراشون. زنده باد خودم :دی 4 ماهه تنهام :دی

حرفت کاملا درسته...

منم 6-7 ماهی نداشتم...برا سرگرمی خوبه...ولی نمیدونم چرا نمیتونم دروغ رو تحمل کنم...ولی شاید هم راست بگه

just1

Registered User
لایک‌ها
194
به عنوان یک کوچیکتر به این دوستم و هر دوست دیگه ای میخوام عرض کنم:
به خدا،به جدم،به هر کسی که اعتقاد دارید،دوستی با دختر،تو این زمونه،واقعا اشتباهه،شک نکن ی روزی پشیمون میشی،حتی اگه همسر آیندت بشه!واقعا آدم رو به هیچ جا نمیرسونه،فقط هیجان داره،همین،خیلی ها تو کشور خودمون،بخاطر شکست تو روابط عشق و عاشقی دچار افسردگی و... شدند.آدم رو از خیلی چیزها میندازه و گاهی ضربه های سختی به زندگی فرد وارد میکنه.اونقدر درگیر این رابطه میشیم که گاهی عزیزانمون،پدر،مادر،خواهر،برادر و متاسفانه خدامون رو از یاد میبریم....
باور کنید نداشتنش خیلی خیلی بهتر از داشتنشه.با تموم احترام برای دختر خانم ها باید بگم که الان دخترها خیلی زرنگ شدن...باید ببیند هدفتون از ایجاد رابطه چیه؟
امیدوارم هرکسی که دل و نیتش صافه،خدا خودش تو زندگی آگاهش کنه و کمکش کنه تا هیچ موقع چوب سادگی و صداقتش رو نخوره.و امیدوارم تا همه ما،واسه فرار از خیلی مشکلاتی که تو زندگیمون داریم،اول به خدا پناه بیاریم،نه پناه بردن بعد از بی پناه شدن،بخاطر سست بودن ی سرپناهی که اشتباها بهش پناه آورده بودیم.
موفق باشید.

مرد و زن هردو خود را در مورد یکدیگر فریب میدهند،زیرا آنچه برای آنان گرامی و قابل احترام است تنها آرمان های خودشان است

judas.kiss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به خدا،به جدم،به هر کسی که اعتقاد دارید،دوستی با دختر،تو این زمونه،واقعا اشتباهه،شک نکن ی روزی پشیمون میشی،حتی اگه همسر آیندت بشه!واقعا آدم رو به هیچ جا نمیرسونه،فقط هیجان داره،همین،خیلی ها تو کشور خودمون،بخاطر شکست تو روابط عشق و عاشقی دچار افسردگی و... شدند.آدم رو از خیلی چیزها میندازه و گاهی ضربه های سختی به زندگی فرد وارد میکنه.اونقدر درگیر این رابطه میشیم که گاهی عزیزانمون،پدر،مادر،خواهر،برادر و متاسفانه خدامون رو از یاد میبریم....
باور کنید نداشتنش خیلی خیلی بهتر از داشتنشه.با تموم احترام برای دختر خانم ها باید بگم که الان دخترها خیلی زرنگ شدن...باید ببیند هدفتون از ایجاد رابطه چیه؟
امیدوارم هرکسی که دل و نیتش صافه،خدا خودش تو زندگی آگاهش کنه و کمکش کنه تا هیچ موقع چوب سادگی و صداقتش رو نخوره.و امیدوارم تا همه ما،واسه فرار از خیلی مشکلاتی که تو زندگیمون داریم،اول به خدا پناه بیاریم،نه پناه بردن بعد از بی پناه شدن،بخاطر سست بودن ی سرپناهی که اشتباها بهش پناه آورده بودیم.
موفق باشید.

مرد و زن هردو خود را در مورد یکدیگر فریب میدهند،زیرا آنچه برای آنان گرامی و قابل احترام است تنها آرمان های خودشان است

تک تک جملات و حرف های شما رو قبول دارم...معلومه آدم خیلی فهمیده ای هستی...احسنت

ولی جوونیم یه کم خوش بگذرونیم...حال میده بعضی جاهاش:D

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
موفق باشید.

نه همه دوست دختر خودم باعث پیشرفت هر روزه ی من شده و هر روز توی زندگیم پیشرفت میکنم در سخت ترین شرایط در کنارم بوده بعضی وقتا بهم کمک مالی کرده و مشکلم رو رفع کردم
این چیزی که شما میگید رو قبول دارم جامعه تحت شرایط خاص قرار داره به دلایل سیاسی و کاملا عادیه انقلاب اول راهه(اگه اخرش نشه:دی)
اون کسی که شما میگید و میگید زرنگ شده مرد یا زنش فاحشن پس نمیشه همه رو به یه چشم دید

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
تک تک جملات و حرف های شما رو قبول دارم...معلومه آدم خیلی فهمیده ای هستی...احسنت

ولی جوونیم یه کم خوش بگذرونیم...حال میده بعضی جاهاش:D

شما هم اشتباه کردید سریع تستش کردید تابلو بازیا چیه اخه بذار یه ماه بعدش
ولی یه چیزی واقعا توی یک ماه رابطتون خیلی خوب شده و سریع رفتید جلو که بهش فحش دادی باز زنگ زده با گریه تورو خواسته!ایول داری
ولی کلا بهت میگم زود دل نبند به کسی و حتما تستش کن البته الان نه یه ادم خوشتیپو بفرست جلو نه با گوشی که چند وقت خرشو بگیره بعد میفهمی دیگه

بالا