• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر بدید

judas.kiss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما هم اشتباه کردید سریع تستش کردید تابلو بازیا چیه اخه بذار یه ماه بعدش
ولی یه چیزی واقعا توی یک ماه رابطتون خیلی خوب شده و سریع رفتید جلو که بهش فحش دادی باز زنگ زده با گریه تورو خواسته!ایول داری
ولی کلا بهت میگم زود دل نبند به کسی و حتما تستش کن البته الان نه یه ادم خوشتیپو بفرست جلو نه با گوشی که چند وقت خرشو بگیره بعد میفهمی دیگه

ممنون از راهنماییت...واقعا کارم تابلو بود....

judas.kiss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوباره به گریش انداختم...خودشو با وجدانش روبرو کردم...گفت با یه پسر تهرانی فقط در حد تلفن حرف میزنه و امروز هم لیست تماس هارو دیدم که راست گفته بود...

ای دختر های لاشی ... چقدر قسم میخورد من با کسی نیستم

جدا دلیلش چیه دختر ها اینقدر پر ادعا و لاشی شدن؟ چرا میخان همه جور پسر ها رو تجربه کنن؟ مگه حیا ندارن دختر ها؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوباره به گریش انداختم...خودشو با وجدانش روبرو کردم...گفت با یه پسر تهرانی فقط در حد تلفن حرف میزنه و امروز هم لیست تماس هارو دیدم که راست گفته بود...

ای دختر های لاشی ... چقدر قسم میخورد من با کسی نیستم

جدا دلیلش چیه دختر ها اینقدر پر ادعا و لاشی شدن؟ چرا میخان همه جور پسر ها رو تجربه کنن؟ مگه حیا ندارن دختر ها؟

حیا که هیچ کوفتم ندارن، همزمان با چند نفر هستن تا بتونن یکیشونو انتخاب کنن! یا هر کدوم برای یه کار خاص هستن مثلا یکی برای لا..س زدن یکی برای کارت شارژش و سایر خرج هاش یا حتی یکی برای س.ک.س کلا اینطورین.
برای همین هیچ وقت با کسی نبودم و نیستم خیلی هم خوشحالم که اینطور بوده و هست :rolleyes:

بالا