• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر خواهی از شما برای نام فروشگاه

freepik

Registered User
لایک‌ها
47
ممنون میشم بازم هم دوستان جدیدی که تاپیک رو میبینن نظرات ارزشمندشون رو به اشتراک بذارن🌹

aytayweb1

Registered User
لایک‌ها
112
اسمش خوبه بدک نیست
ولی اسمش تلفظش سخته موعامله
برو سایت معامله

freepik

Registered User
لایک‌ها
47
اسمش خوبه بدک نیست
ولی اسمش تلفظش سخته موعامله
برو سایت معامله
مرسی بابت نظرتون
میدونید رو این حساب که دامین خوبی هست و یه اسم استاندارد داره رو این دامین فروشگاه راه انداختیم
چون تو بقیه موارد باید یه اسم انتخاب کنیم و تلاش کنیم برای اعتبار بخشیدن بهش
اما دامین های ارزشمند خودشون مقداری اعتبار به همراه دارن
مثل خط روند توی معامله کردن میمونه که آدم راحت تر اعتماد میکنه به خاطر پرستیژ و ارزشمند بودن شماره تماس طرف تا اینکه از یه خط ایرانسل معمولی باشه که هر لحظه ممکنه خاموشش کنه!

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
دامنه خوبی هست ولی به نظر من برای فروشگاه اینترنتیخیلی جالب نیست. بیشتر به درد سایتهایی مثل دیوار وشیپور و بقیه سایتهای واسطه گری خرید و فروش میخوره. البته نظر منه

freepik

Registered User
لایک‌ها
47
دامنه خوبی هست ولی به نظر من برای فروشگاه اینترنتیخیلی جالب نیست. بیشتر به درد سایتهایی مثل دیوار وشیپور و بقیه سایتهای واسطه گری خرید و فروش میخوره. البته نظر منه
بله برای اون حوزه فعالیت خیلی مناسب تره، مرسی بابت نظرتون 🌹

bl4ck3urn

Registered User
لایک‌ها
664
سلام دوستان عزیز
بنده دارم یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی میکنم که با کمترین قیمت بتونیم کالا ارائه بدیم.
دامنه یک وب سایت مهم هست و نام های تک کلمه ای گرون قیمت و ارزشمند هستند، من دامنه زیر رو دارم و میخوام فروشگاهم رو روی دامنه زیر راه اندازی کنم، به نظرتون نام خوبی هست؟ از لحاظ خاص بودن و کارآمد بودن منظورمه
ممنون میشم نظرتون رو در مورد این اسم برای فروشگاه اینترنتیمون بفرمایید.

داداش این اسم برای معاملات املاک مناسبه

بالا