واقعا از مطالب دقیقی که گفتین کنال تشکر رو دارم، باید بگم که کاملا من رو از خرید این ماشین منصرف کردینباید بگم که من جزء دسته سوم هستم که تازه میخوام در 29 سالگی اولین ماشینم رو بخرم که هم کمک دستم باشه هم از ظاهر و باطنش لذت ببرم، و ترس از همین مطالبی که گفتید منو واداشت که قبل از هر اقدامی نظر دوستان رو جویا شم، چون حقیقتا نه توان هزینه تعمیرات رو دارم، نه وقت و حال دربه دری و دنبال کار ماشین رفتن، در واقع هدف اول و اصلی من واسه خرید ماشین صرفه جویی در زمان و راحتی است که دیگه دنبال این تاکسی اون تاکسی نباشم. حال با این اوصاف که گفتید باید قبول کنم که عشق قدیمیم دیگه رفته و امیدی به وصال نیست باید به یار زشت رو اما خوش اخلاقی مثل پراید (که واقعا از ظاهرش متنفرم) راضی شم و فقط به فکر اینکه کارم راه بیافته باشم. ممنون جناب lildude
برم به آهنگ Goodbye My Lover جیمز بلانت گوش بدم![]()
مرسی داداش، اره دیگه نظرم اینه که 1 پراید صفر بگیرم. دستت هم درد نکنه از توضیحاتت، آهنگ جیمز بلانت هم ایندفه به یاد "جدایی مجید از گالانت" گوش بده :دیخواهش میکنم. قصد، فقط انجامِ وظیفه بود. امیدوارم کِ یِ تصمیمِ خوب بگیرین و اولین اتومبیلتون رو بگیرید بسلامتی براتون عمر کنه. دوستِ بالایی گفتن پروتون بگیرین. پروتون خیلی خیلی خودرویِ خوب و بهتر از خوب هست. اما کارکرده فایده ای نداره. اما در نظر داشته باشید کِ اگر هر اتوموبیلی رو شما صفر بخرید، مطمعن هستید کِ 3 یا 4 سال فقط باید روغنشو عوض کنید یا لنتِ ترمزاشو و هیچ خرجِ اضافی یی رو دستتون نمیزاره.
اصلا هم بِ قیافه و اسم و اینجور مساعلش کار نگیرید. فقط من شنیدم مدل های خیلی جدیدِ پراید کمی لوازمِ بدنشون گرونه. مثلا 132 (البته دقیق نمیدونم کدوم مدل). یِ مدلِ ساده بگیرید و لذتِ خودروی صفر رو ببرید و با بوی نوییش لذت ببرید.
پ. ن. من آهنگِ جیمز بلانت رو روی ماشینم دارم. و هفته ای دو سِ بار گوش میدم.
مرسی داداش، اره دیگه نظرم اینه که 1 پراید صفر بگیرم. دستت هم درد نکنه از توضیحاتت، آهنگ جیمز بلانت هم ایندفه به یاد "جدایی مجید از گالانت" گوش بده :دی