• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر دوستان در مورد خرید N9

Ventes

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
قصد خرید N9 مشکی رو دارم . و صد البته تجربه ی کار با meego
دوستان لطف کنند تجربیاتشون رو در اختیار من بگذارند .

با تشکر

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه که بخرین...
علاوه بر اینکه نسبت به امکاناتش گرونه ٫ برنامه های خیلی محدودی داره...
تجربه ی خاصی هم نخواهید داشت ٫ مطمین باشین بعد یه مدت براتون خیلی تکراری میشه همه چیش

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تنها دلیل خریدش میتونه داشتن یک گوشی متفاوت از بقیه باشه...که این متفاوت بودن به قیمت کمبود شدید برنامه بازی نسبت به اندروید و ios هست و کلا بعد یه مدت میگید کاشکی نمیخریدم....البته اگر با دستگاه زیاد برنامه بازی نمیخواین داشته باشید و فقط میخواید که زیبا باشه و دوربینش هم خوب باشه انتخاب بدی نیست.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
منم فکر نمیکنم از لحاظ سیستم عامل بتونه راضیتون کنه ولی واقعا ظاهرش قشنگه منم چند بار وسوسه شدم گوشیمو بفروشم و N9 بگیرم ولی فقط بخاطر ظاهرش نه سیستم عامل.

Ventes

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون از همه ی دوستان
من با بازی با گوشی مخالفم در مرحله ی اول
تجربه با اندروید و آی او اس رو داشتم دنبال یه چیز جدید هستم . برنامه هم برنامه های چت یاهو و جیمیل بروزر خوب و از قبیل همین برنامه های اینترنتی هست .

دوستان شما چه گوشی پیشنهاد میدید که خوب باشه خوش دست باشه متفاوت و صد البته توی رنج 750 تومن و ...

با تشکر

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
باز هم میگم اگر زیاد دنبال بازی و یا برنامه نیستید و میخواید یه دستگاه متفاوت و سیستم متفاوت رو تجربه کنید که زیبا هم باشه و دوربین و صفحه نمایشش هم خوب باشه همین N9 خوبه...مخصوصا رنگ ابی /

Ventes

Registered User
لایک‌ها
4
برنامه های جامع اینترنتی رو داره ؟ مثل توئیتر فیس بوک و بروزر خوب و برنامه چت
و صد البته ادوبی ریدر و آفیس ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
برنامه های جامع اینترنتی رو داره ؟ مثل توئیتر فیس بوک و بروزر خوب و برنامه چت
و صد البته ادوبی ریدر و آفیس ؟

اینا رو باید داشته باشه اینا برنامه های پایه ای هستن که باید باشه توی گوشی های جدید.

Ventes

Registered User
لایک‌ها
4
گوشی اندروید توی این رنج قیمت چی هست ؟
نظرتون راجع به Neo L چیه ؟ قیمت مناسبی هم داره

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
گوشی اندروید توی این رنج قیمت چی هست ؟
نظرتون راجع به Neo L چیه ؟ قیمت مناسبی هم داره

دقیقا تو چه رنج قیمتی مد نظرتونه ؟

Neo L نه . ArcS از همه لحاظ بهتره
البته یه ۵۰-۶۰ تومن هم گرون تره
اما در عوض CPU - ScreecSize و رزولوشن دوربین بالاتر و بهتری داره

Ventes

Registered User
لایک‌ها
4

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
بنده در مورد ان 9 خیلی تحقیق کردم .
مثل اینکه مولتی پلتفرم ساپورت هست درسته ؟ یه فیلمی توی یوتیوب بود وینفون / اندروید و آی او اس و سیمبین رو روش پورت کرده بودند . آیا این امکان وجود داره یا دروغ میگن ؟
Nokia N9 Run On Symbian Anna, iOS 5, Windows Phone, Android, RIM & MeeGo What's Your Ideal Mobile?

روی خیلی از گوشی ها خیلی سیستم عامل ها میشه نصب کرد... ولی این به این معنا نیست که همه امکانات گوشی هم به خوبی روی سیستم عامل جدید کار می کنن.
مثلا گوگل سرچ کنین متوجه میشین در حالتی که رو N9 آندروید نصبه دیگه دوربین و وایفای و یه سری چیزهاش کار نمی کنه

Ventes

Registered User
لایک‌ها
4
روی خیلی از گوشی ها خیلی سیستم عامل ها میشه نصب کرد... ولی این به این معنا نیست که همه امکانات گوشی هم به خوبی روی سیستم عامل جدید کار می کنن.
مثلا گوگل سرچ کنین متوجه میشین در حالتی که رو N9 آندروید نصبه دیگه دوربین و وایفای و یه سری چیزهاش کار نمی کنه

دوست عزیز شما با تجربه تر هستید بنظرتون بنده با خرید این گوشی پشیمون نمیشم ؟ مثل بلک بری نیست ؟ من یه بلک بری خریدم واقعا هیچی نداشت سیستم عاملش و مارکتش هم کاملا بسته بود برای ایرانی ها
مورد نیازم هم از گوشی و سیستم عاملش 1. اینترنت 2.صفحه نمایش خوب 3.آفیس و پی دی اف 4.توانایی پخش فیلم های 720 یا 1080
این موارد رو ان 9 داره ؟

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
دوست عزیز شما با تجربه تر هستید بنظرتون بنده با خرید این گوشی پشیمون نمیشم ؟ مثل بلک بری نیست ؟ من یه بلک بری خریدم واقعا هیچی نداشت سیستم عاملش و مارکتش هم کاملا بسته بود برای ایرانی ها
مورد نیازم هم از گوشی و سیستم عاملش 1. اینترنت 2.صفحه نمایش خوب 3.آفیس و پی دی اف 4.توانایی پخش فیلم های 720 یا 1080
این موارد رو ان 9 داره ؟

اختیار دارین شاگردی می کنیم...
چرا به نظرم پشیمون خواهید شد !
ببینید این امکاناتی که شما می خواین رو الان اکثر گوشی ها دارن ولی
مثلا برای فیلم دیدن تصور کنین پس فردا یه فرمت جدید بیاد ، گوشی شما قبلا همه چیز پخش می کرده ولی الان نمی کنه. چرا ؟
چون برنامه ی جدید برای پخش اون فرمت براش تولید نشده ونمیشه . چرا ؟ چون به صرفه نیست بیان برای یک گوشی برنامه جدید درست کنن
ولی اگه مثلا آندروید باشه گوشی ، می دونین که در آینده اگه چیز جدیدی هم بیاد چون عده زیادی گوشی با سیستم عامل آندروید دارن بالاخره یه کاریش می کنن که اون فرمت جدیده رو هم بشه یه کاریش کرد
البته این یه مثال بود که خیلی واضحه.
در مورد خیلی چیز ها همین جوریه
برای همین اصلا توصیه نمی کنم این گوشی رو بگیرید...

Ventes

Registered User
لایک‌ها
4
گوشی اندرویدی با این همه تنوع واقعا نمیدونم چی بخرم بخاطر همین رفتم سمت ان 9
گوشی اندرویدی زیاد نمیخوام هزینه کنم زیر 500 چی بگیرم به نظرتون چون گوشی های اندرویدی تنوع ساختشون خیلی بالاست افت قیمت زیاد دارن

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
گوشی اندرویدی با این همه تنوع واقعا نمیدونم چی بخرم بخاطر همین رفتم سمت ان 9
گوشی اندرویدی زیاد نمیخوام هزینه کنم زیر 500 چی بگیرم به نظرتون چون گوشی های اندرویدی تنوع ساختشون خیلی بالاست افت قیمت زیاد دارن

افت قیمت رو که همه دارن مختص آندرویدی ها نیست...
زیر ۵۰۰ شاید Neo V یا Xpeaia Ray ...

Ventes

Registered User
لایک‌ها
4
Active چطور هست همون که میگن ضد ضربه و ضد آبه

بالا