• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر دوستان در مورد خرید N9

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
با توجه به نیازتون به نظرمن بهترین گزینه گالاکسی اس یا با افزایش بودجه گالاکسی اس 2 هست....

همه چیز داره....صفحه نمایش خوبی داره....و چیزهایی که میخواید هم به راحتی انجام میده..البته S نمیتونه 1080 پخش کنه ولی SII میتونه...

ولی کلا N9 یه گوشی در حد متوسط ولی زیبا هست که بیشتر به دردکسانی میخوره که نوکیا رو دوست دارن و ضمنا زیاد هم با گوشی حال و حوصله ور رفتن ندارند و در واقع فقط باهاش حرف میزنن..عکس میگیرن..بلوتوث میکنن و اس ام اس میدن...همین...

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
با توجه به نیازتون به نظرمن بهترین گزینه گالاکسی اس یا با افزایش بودجه گالاکسی اس 2 هست....

همه چیز داره....صفحه نمایش خوبی داره....و چیزهایی که میخواید هم به راحتی انجام میده..البته S نمیتونه 1080 پخش کنه ولی SII میتونه...

ولی کلا N9 یه گوشی در حد متوسط ولی زیبا هست که بیشتر به دردکسانی میخوره که نوکیا رو دوست دارن و ضمنا زیاد هم با گوشی حال و حوصله ور رفتن ندارند و در واقع فقط باهاش حرف میزنن..عکس میگیرن..بلوتوث میکنن و اس ام اس میدن...همین...

s الان ۷۰۰تومنه
sII ـ ۹۰۰تومنه ها...
:(

Ventes

Registered User
لایک‌ها
4
مرسی از دوستان
من پای گوشی اندرویدی اینقدر پول نمیتونم بدم .
بازم اگر مورد خاصی مدنظرتون بود بفرمایید
دیفای چطور هست از برند موتورولا 560 تومنه امکانات خوبی هم داره با صفحه نمایش نسبتا بزرگ و در حد خوب

h.zarei

Registered User
لایک‌ها
106
من به شما xperia sola رو پیشنهاد میکنم.

Sent from my WT19i using Tapatalk

Just.RAP

Registered User
لایک‌ها
32
من به شما xperia sola رو پیشنهاد میکنم.

Sent from my WT19i using Tapatalk

منم سولا رو پیشنهاد میدم که حدودا اندازه بودجتون برای اندروید هست و سی پی یو قدرتمند دو هسته ای و ظاهر زیبایی داره

دیفای سی پی یوش ضعیفه و قدیمی شده

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

Ventes

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون
یه مورد ان9 مشکی کارکرده خورده بهم تمیز هست ولی خوب 6 ماهی استفاده شده ازش
چقدر قیمت بدم برای خریدش با توجه به قیمت امروز

ممنونم

بالا