سلام دوستان ميخاستم ببينم چقدر از تبلتهاي وينتاچ خود راضي هستيد؟ و الان چقد وقته كه داريد؟
A aria75 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 4 ژوئن 2013 نوشتهها 65 لایکها 1 15 ژوئن 2013 #1 سلام دوستان ميخاستم ببينم چقدر از تبلتهاي وينتاچ خود راضي هستيد؟ و الان چقد وقته كه داريد؟
P payamb Registered User تاریخ عضویت 17 ژوئن 2012 نوشتهها 1,348 لایکها 434 محل سکونت تهران..زیر سایه شما 27 ژوئن 2013 #2 آشغاله..................... ریختن پول به دور... حداقل ده نفر دیدم که سر تبلت وینتاچ با فروشنده ای که ازش نو خریدن به مشکل بر خوردن...
آشغاله..................... ریختن پول به دور... حداقل ده نفر دیدم که سر تبلت وینتاچ با فروشنده ای که ازش نو خریدن به مشکل بر خوردن...
P Pouran0096 Registered User تاریخ عضویت 8 ژانویه 2014 نوشتهها 131 لایکها 7 9 ژانویه 2014 #3 به نقل از aria75 : سلام دوستان ميخاستم ببينم چقدر از تبلتهاي وينتاچ خود راضي هستيد؟ و الان چقد وقته كه داريد؟ کلیک کنید تا بازشود... سلام دوست عزیز.من خودم q73 وین تاچ دارم ازشم خیلی راضیم.نسبت به پولی که میدین امکاناتش عالیه
به نقل از aria75 : سلام دوستان ميخاستم ببينم چقدر از تبلتهاي وينتاچ خود راضي هستيد؟ و الان چقد وقته كه داريد؟ کلیک کنید تا بازشود... سلام دوست عزیز.من خودم q73 وین تاچ دارم ازشم خیلی راضیم.نسبت به پولی که میدین امکاناتش عالیه