• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر سنجی از دوستان متخصص و اهل فّن

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
سلام رفقا
از اونجایی که پاتوق ، بچه های متخصص و باحالی داره
و در کل با مدیران محترم بخش پاتوق راحت تر از بقیه بخش ها میشه کنار اومد ،
فعلا برای وصول نتیجه ، تاپیک رو توی پاتوق میزنم ، بعدا" زحمت انتقالشو بکشید.

آقا من میخوام یه کیس معمولی جمع کنم. استفاده هم بیشتر برای یوتیوب دیدن ، وب گردی و باز کردن تب های زیادی در اینترنت .
نه بازی میکنم باهاش ، نه برای رندرینگ و فلان و بیسار. ولی ویندوز 8 تا 11 رو بدون داستان جواب بده

این سه تا قطعه رو دارم :
هارد SSD اینو دارم
پاور هم اینو دارم
کارت گرافیک هم اینو دارم . ( که البته نمیدونم به درد این مادربردی که قراره پیشنهاد بدید بخوره)

حدودا مبلغ 1800 برای این سه تا آیتم در نظر گرفتم:

-مادربرد حتما" USB 3 باشه ، سوکتش رو سر در نمیارم ( 1155 یا هرچی ) ، ولی معروف باشه و اینا . و پاورم از پسش بر بیاد و حتما و حتما اسلات PCI-E داشته باشه چون کارت DVB دارم و میخوام بتونم استفاده کنم

-سی پی یو با فرکانس مناسب باشه که تو وب گردی کم نیاره. و به پاورم بخوره

-
رم هم متناسب با همین منظور باشه ، یعنی 4 گیگ به بالا باشه واسه تب های مروگر، و خب یه چیزی که به مادربرد بخوره.

متشکرم

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
Screenshot_20220901-083758_Gallery.jpg

اولا اینو بگم..
شما در مورد قضیه معاینه فنی اومدی وقت بچه های کلینیک مجرب پی تی رو گرفتی.. بعدشم هیچ اقدامی نکردی..
این آخرین باره که بدون ویزیت کارتو راه میندازیم..

در مورد سیستم :
سیستمی که بخواد ویندوز ۱۱ رو ساپورت کنه باید تکنولوژی مادربورد و پردازنده ش جدید باشه..
یعنی پردازنده ش اگه اینتل باشه حداقل نسل ۸ باشه..

سیستم های قدیمی تر هم میتونن ویندوز ۱۱ رو ساپورت کنن ولی باید فقط از طریق فلش نصب کنی و خبری از آپدیت خودکار نیست..

پس یه پردازنده و مادربورد با ساپورت ویندوز ۱۱ انتخاب کن..
یعنی دارای تکنولوزی tpm باشن..

مادربوردهای سازگار با ویندوز ۱۱

پردازنده های سازگار با ویندوز ۱۱

رم هم برای مصرف شخصی ۸ خوبه..
شما ۱۰ بذاری عالیه..
بخاطر اینکه خیالت راحت تر بشه.. در حالتی که بیشترین تعداد tab رو توی مرورگر باز کردی ببین چقدر رم خورده؟
با رم ۸ گیگ اگه نرم افزار سنگینی همزمان بالا نباشه امکان نداره برای مرورگر رم کم بیاد..
حالا شما ۱۰ بذاری.. بجز اجرای افتر افکت و نرم افزارای اینجوری ،تقریبا توی هیچ حالتی رم کم نمیاری..

گرافیک هم اگه اهل بازی نیستی بذار گرافیک آنبورد خود پردازنده و مادربورد باشه.. اکثر مادربورد ها گرافیک آنبورد دارن.. از کارت گرافیک خودت هم قوی ترن :دی

ولی حتما محض احتیاط این مورد پردازنده و مادربورد انتخابی رو چک کن که گرافیک آنبورد داشتن باشه..
یعنی پردازنده گرافیک مجتمع داشته باشه
و مادربورد پورت خروجی تصویر..
۹۰٪ دارن..
Usb 3 رو هم دیگه همشون دارن..

حافظه برای ویندوز هم طبیعتا فقط ssd

پاور هم ۳۸۰ وات به بالا هرچی باشه خوبه..
فقط یا نو باشه یا سر حال،که قطعاتی که با ذوق جمع کردی رو خراب نکنه..

اینا کلیاتش بود..
دیگه با توجه به بودجه یی که در نظر گرفتی خودت کانفیگ تهیه کن..

Last edited:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
مشاهده پیوست 1303901

اولا اینو بگم..
شما در مورد قضیه معاینه فنی اومدی وقت بچه های کلینیک مجرب پی تی رو گرفتی.. بعدشم هیچ اقدامی نکردی..
این آخرین باره که بدون ویزیت کارتو راه میندازیم..

در مورد سیستم :
سیستمی که بخواد ویندوز ۱۱ رو ساپورت کنه باید تکنولوژی مادربورد و پردازنده ش جدید باشه..
یعنی پردازنده ش اگه اینتل باشه حداقل نسل ۸ باشه..

سیستم های قدیمی تر هم میتونن ویندوز ۱۱ رو ساپورت کنن ولی باید فقط از طریق فلش نصب کنی و خبری از آپدیت خودکار نیست..

پس یه پردازنده و مادربورد با ساپورت ویندوز ۱۱ انتخاب کن..
یعنی دارای تکنولوزی tpm باشن..

مادربوردهای سازگار با ویندوز ۱۱

پردازنده های سازگار با ویندوز ۱۱

رم هم برای مصرف شخصی ۸ خوبه..
شما ۱۰ بذاری عالیه..
بخاطر اینکه خیالت راحت تر بشه.. در حالتی که بیشترین تعداد tab رو توی مرورگر باز کردی ببین چقدر رم خورده؟
با رم ۸ گیگ اگه نرم افزار سنگینی همزمان بالا نباشه امکان نداره برای مرورگر رم کم بیاد..
حالا شما ۱۰ بذاری.. بجز اجرای افتر افکت و نرم افزارای اینجوری ،تقریبا توی هیچ حالتی رم کم نمیاری..

گرافیک هم اگه اهل بازی نیستی بذار گرافیک آنبورد خود پردازنده و مادربورد باشه.. اکثر مادربورد ها گرافیک آنبورد دارن.. از کارت گرافیک خودت هم قوی ترن :دی

ولی حتما محض احتیاط این مورد پردازنده و مادربورد انتخابی رو چک کن که گرافیک آنبورد داشتن باشه..
یعنی پردازنده گرافیک مجتمع داشته باشه
و مادربورد پورت خروجی تصویر..
۹۰٪ دارن..
Usb 3 رو هم دیگه همشون دارن..

حافظه برای ویندوز هم طبیعتا فقط ssd

پاور هم ۳۸۰ وات به بالا هرچی باشه خوبه..
فقط یا نو باشه یا سر حال،که قطعاتی که با ذوق جمع کردی رو خراب نکنه..

اینا کلیاتش بود..
دیگه با توجه به بودجه یی که در نظر گرفتی خودت کانفیگ تهیه کن..
حقیقتش هنوز نرفتم معاینه فنی. چون گیربکس وانت باید باز بشه ، جلوبندی کار داره . هر چهار تا کمک کار داره و موتوری هم یه خرج ریزه داره در حد 500 اینطورا. فعلا با سواری اینور اونور میرم تا سر فرصت ...

آقا از موضع ویندوز 11 عقب نشینی میکنم ، ولی دیگه خدایی ویندوز 8 و 10 رو ساپورت بکنه دیگه
بعد یه چیز دیگه. من مانیتورم فقط کابل VGA میخوره ، مبدل و تبدیل و اینا رو هم نمیخوام واردش بشم. نهایتا" یه مادربردی باشه که DVI باشه و تبدیل بزنم به VGA . در همین حد.

رم هم 8 تا بسه برام
پاور هم که همونی که لینکشو دادم رو دارم. خوبه دیگه ؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
حقیقتش هنوز نرفتم معاینه فنی. چون گیربکس وانت باید باز بشه ، جلوبندی کار داره . هر چهار تا کمک کار داره و موتوری هم یه خرج ریزه داره در حد 500 اینطورا. فعلا با سواری اینور اونور میرم تا سر فرصت ...

آقا از موضع ویندوز 11 عقب نشینی میکنم ، ولی دیگه خدایی ویندوز 8 و 10 رو ساپورت بکنه دیگه
بعد یه چیز دیگه. من مانیتورم فقط کابل VGA میخوره ، مبدل و تبدیل و اینا رو هم نمیخوام واردش بشم. نهایتا" یه مادربردی باشه که DVI باشه و تبدیل بزنم به VGA . در همین حد.

رم هم 8 تا بسه برام
پاور هم که همونی که لینکشو دادم رو دارم. خوبه دیگه ؟
مادربورد هایی که خروجی تصویر دارن ۹۹٪ شون vga هم دارن.. ولی بازم محض اختیاط چک کن..
پاورت اگه سالم باشه توانش اوکیه‌‌..
تا ویندوز ۱۰ رو همه ساپورت میکنن..

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
+ از اون تاپیکایی که راحت نمیشه اسپم کرد ، روحم رو دچار افسردگی کردی و قلبم رو شکستی :cry:

خرج pc زیاده اگر آدم صبوری باشی تو بخش لپتاپ گاها موارد خیلی خوبی واسه فروش میذارن ...

+ هعیییی آدم بد نباشه ، خو ته تاپیک میزدی اسپم آزاد ، هیچکی @الهه.آتش نمیشه

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
الان بسیاری از اپلیکیشن ها فقط برای اندروید و ios ساخته میشند از ویندوز برای کارهای تخصصی استفاده میشه برنامه نویسی, گرافیک یا ...
با توجه به هدفی که شما داری: یوتیوب, وبگردی و ... به نظرم iPad یا تبلت اندرویدی میتونه بهتر باشه

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
به نظرم یک حساب کتاب سرانگشتی میگه ۵۰۰ برای رم، ۹۰۰ برای پردازنده و ۴۰۰ برای مادربرد هزینه کنید. چون بودجه کمه دست دوم بگیرید بهتره منتها باید بلد باشی که همین بودجه کم از بین نره.

با هزینه ۵۰۰ فکر نمیکنم ddr4 بتونید 8 گیگ بگیرید، فلذا ddr3 (یا کار کرده) باید بگیرید. اگه ddr4 بخواهی فکر میکنم 4 باید بگیری از اون طرف مادربورد و CPU هم باید DDR4 باشه که فکر نمیکنم بودجه کفاف بده

برای پردازنده ۹۰۰ ت فکر کنم i3 یا i5 نسل ۲-۳-۴ بشه گرفت
و مادربورد ۴۰۰ ت هم سری H بشه گرفت

اینا یجورایی تیوریه، باید ببینید توی دست دوم ها چه موردی خوب پیدا میشه. CPU و MB رو احتمالا محدود باشی به بازار.

ضمنا سیستم ddr3 گرافیک ddr2 زیاد به هم نمیان. شاید نتونید از کارت گرافیک استفاده کنید پس همونطور که دوستان گفتند از cpuی گرافیک دار استفاده کنید (دقت کن حرف F در مدل CPU نباشه - مثلا i5-3400F خوب نیست مدل i5-3400 باید پیدا کنی)
این برای اینتل بود، ای ام دی رو قیمت ندارم
پ.ن: نارنگی بچه ها فراموش نشه :)

Last edited:

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
بعد از پست بالا یک مورد توی بازارچه دیدم بعد دیدم شما خودت قبلا دیدیش.
ولی پیش بینی رو خودمم تعجب کردم چقدر درست بود، رم ddr3 8 گیگ با i5-3470

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
الان بسیاری از اپلیکیشن ها فقط برای اندروید و ios ساخته میشند از ویندوز برای کارهای تخصصی استفاده میشه برنامه نویسی, گرافیک یا ...
با توجه به هدفی که شما داری: یوتیوب, وبگردی و ... به نظرم iPad یا تبلت اندرویدی میتونه بهتر باشه
ممنونم ازت
ولی
آقا من کیس میخوام :))) ایپد به کارم نمیاد

به نظرم یک حساب کتاب سرانگشتی میگه ۵۰۰ برای رم، ۹۰۰ برای پردازنده و ۴۰۰ برای مادربرد هزینه کنید. چون بودجه کمه دست دوم بگیرید بهتره منتها باید بلد باشی که همین بودجه کم از بین نره.

با هزینه ۵۰۰ فکر نمیکنم ddr4 بتونید 8 گیگ بگیرید، فلذا ddr3 (یا کار کرده) باید بگیرید. اگه ddr4 بخواهی فکر میکنم 4 باید بگیری از اون طرف مادربورد و CPU هم باید DDR4 باشه که فکر نمیکنم بودجه کفاف بده

برای پردازنده ۹۰۰ ت فکر کنم i3 یا i5 نسل ۲-۳-۴ بشه گرفت
و مادربورد ۴۰۰ ت هم سری H بشه گرفت

اینا یجورایی تیوریه، باید ببینید توی دست دوم ها چه موردی خوب پیدا میشه. CPU و MB رو احتمالا محدود باشی به بازار.

ضمنا سیستم ddr3 گرافیک ddr2 زیاد به هم نمیان. شاید نتونید از کارت گرافیک استفاده کنید پس همونطور که دوستان گفتند از cpuی گرافیک دار استفاده کنید (دقت کن حرف F در مدل CPU نباشه - مثلا i5-3400F خوب نیست مدل i5-3400 باید پیدا کنی)
این برای اینتل بود، ای ام دی رو قیمت ندارم
پ.ن: نارنگی بچه ها فراموش نشه :)
ممنونم

خب ، یه مقدار اطلاعات کسب کردم و جمع بندی فعلی اینطوری شد که
-یه مادربرد سوکت 1155 یا 1151یا 1150 که HDMI.VGA و گرافیک آنبرد حتما داشته باشهUSB3 هم باشه (بین 400 تا 700 براش در نظر گرفتم)
-رم 8 هم متناسب با مادربرد 400 تا 700 براش در نظر گرفتم
- سی پی یو نمیدونم چی باید بگیرم که به لحاظ فرکانس و پردازش جواب کارو بده ولی دیگه نهایتا بین 500تا 800 براش کافیه

بعد از پست بالا یک مورد توی بازارچه دیدم بعد دیدم شما خودت قبلا دیدیش.
ولی پیش بینی رو خودمم تعجب کردم چقدر درست بود، رم ddr3 8 گیگ با i5-3470
کدوم مورد رو میفرمایی؟
پ.ن: ممنونم که وقت گذاشتی ، سرچ کردی..

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
کدوم مورد رو میفرمایی؟
پ.ن: ممنونم که وقت گذاشتی ، سرچ کردی..
باندل رم و مادربرد و CPU رو گذاشته بود ۲۴۰۰ت (مادربردش گرافیک انبورد داشت) لینکش رو ذخیره نکردم ولی شما هم توی تاپیکش پست داده بودی.
خواهش میکنم. من هم مدتیه دنبال بروز کردن سیستم هستم کم و بیش نگاه میکنم تاپیکای فروش رو...
پ.ن: من مادربرد زیاد ندیدم گرافیک انبورد داشته باشه ولی cpuها گرافیک مجتمع دار زیاد دیدم

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
خب با راهنمایی هایی که نیما و epsi1on زحمت کشیدن و بهم دادن ،
شرایط به این شکل بوجود اومد:

-یه مادربرد که HDMI و VGA و گرافیک آنبرد حتما داشته باشه USB3 هم باشه (بین 400 تا 700 براش در نظر گرفتم)
-رم 8 هم متناسب با مادربرد 400 تا 700 براش در نظر گرفتم
- سی پی یو نمیدونم چی باید بگیرم که به لحاظ فرکانس و پردازش جواب کارو بده ولی دیگه نهایتا بین 500تا 800 براش کافیه

پردازنده :
ساپورت راحت ویندوز 10 ..
تحت فشار های خود ویندوز کم نیاره
و دارای گرافیک مجتمع

رم :
8gig باس 1600

مادربورد :
داری گرافیک آنبرد
خروجی vga و hdmi
دارای پورت های usb3

ممنونم میشم پیشنهاد بدید

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
درود sys_co2 عزیز
شما باید ابتدا بودجه را مشخص کنید
مثلا بگید من 6 میلیون دارم و میخوام قطعات پردازنده و ... را خریداری کنم
اون موقع ما می توانیم راحت راهنمایی و مشاوره بدیم.
همچنین ویندوز 11 روی همه سیستم هایی که بتونن از نظر قدرت سخت افزاری کم نیارن می شه نصب کرد و آپدیت هم دریافت میکنه
من خودم روی HP 4530 مال 11 سال پیش ویندوز 11 نصب کردم و بدون مشکل اجرا میشه
مشخصات لپ تاپ من:
پردازنده i5 نسل دوم با گرافیک intel hd 3000
رم 8 گیگ
---------------
برای وب گردی و یوتیوب به نظر من یه پردازنده i3 نسل با توجه به بودجه
8 گیگ رم
با همون 120 گیگ اس اس دی کفایت میکنه.
البته میگی dvb دارم که اگر دی وی بی اینترنال باشه باید حتما کیس جمع کنی
در غیر اینصورت میتونی یک لپ تاپ تهیه کنید و دی وی بی اکسترنال بهش متصل کنید.
ولی از قدیم دی وی بی اکسترنال خیلی بهتر از اینترنال بود. اون زمان برای اینترنال باید یه چیزی مثل کریستال نصب میکردن :D
هرچند الان همه فرکانس ها اغلب s2 شدند و باید دی وی بی جدید تهیه کنی

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
همچنین ویندوز 11 روی همه سیستم هایی که بتونن از نظر قدرت سخت افزاری کم نیارن می شه نصب کرد و آپدیت هم دریافت میکنه
من خودم روی HP 4530 مال 11 سال پیش ویندوز 11 نصب کردم و بدون مشکل اجرا میشه
مشخصات لپ تاپ من:
پردازنده i5 نسل دوم با گرافیک intel hd 3000
رم 8 گیگ
---------------

پردازنده‌ها برای اجرای رسمی ویندوز ۱۱ به TPM 2.0 نیاز دارند؛ اما نبود این تراشه لزوما به‌ معنی اجرا نشدن ویندوز ۱۱ روی سخت افزار شما نیست. سخن‌گوی مایکروسافت تأیید کرد کاربران پردازنده‌‌های قدیمی از طریق فایل ISO یا Media Creation Tool بدون اینکه پردازنده‌شان بررسی شود، می‌توانند ویندوز ۱۱ را نصب کنند؛ اما این تمام ماجرا نیست و مایکروسافت در این بخش محدودیت‌هایی ایجاد کرده است. مایکروسافت می‌گوید با این روش ویندوز ۱۱ در زمان نصب فقط مدل پردازنده را بررسی نمی‌‎کند؛ ولی کامپیوتر باید از TPM 1.2 پشتیبانی کند و حداقل ۶۴ گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی و ۴ گیگابایت رم داشته و پردازنده‌اش ۶۴ بیتی دوهسته‌ای باشد. اما این تمام ماجرا نیست؛ زیرا طبق اعلام مایکروسافت، کامپیوترهایی که به این روش به ویندوز ۱۱ ارتقا پیدا می‌کنند، نمی‌توانند به‌روزرسانی‌ها را از‌ طریق بخش آپدیت ویندوز ۱۱ دریافت کنند و در‌ صورت نیاز، به‌روزرسانی‌ها را باید به‌صورت دستی از سایت مایکروسافت دانلود و نصب کنند

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
درود sys_co2 عزیز
شما باید ابتدا بودجه را مشخص کنید
مثلا بگید من 6 میلیون دارم و میخوام قطعات پردازنده و ... را خریداری کنم
قسمت سختش همینه دیگه. بودجه ۱۸۰۰ت هه (توی پست اول گفته)

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
قسمت سختش همینه دیگه. بودجه ۱۸۰۰ت هه
رم 800 تومن
پردازنده 800 تومن
مادربورد هم طرفای 500

با 2.100 میشه باندل دست دوم جمع کرد بنظرم..

آقا یه تاپیک تو بازارچه بزن..
نیازهات رو بگو.
هرکی هرچی داره رو میکنه..

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
آره الان معلوماتت به حد کافی هست وقت عمله
من الان با یک کامپیوتر با دو گیگ رم و سی پی یو ی 70 هزارتومنی ‌E5300 دارم تایپ میکنم که ویندوز 7 رو بدون مشکل خاصی (نه هیچ مشکلی) بالا میاره. البته اوبونتو هم خوبه اگه استفاده خاصی از ویندوز نداری. یچیز شبیه به i5 حتما مشکلی نداره با سون و 8.1 و احتمالا با 10 هم مشکل نداشته باشه...

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
سس نوشته
1662038797702.png

1662038843743.png

منظورش این هست که سیستمی که tpm 2 نداره نمیتونه ویندوز 10 رو 11 کنه از طریق آپدیت و باید دستی نصب کنه
نه این که آپدیت های ویندوز 11 رو دریافت نکنه ;) :D

بالا