sys_co2
Registered User
- نوشتهها
- 1,097
- لایکها
- 4,835
- جـایـی کـه عشـق قـانـونـه ! جـُرم نـیست.
سلام رفقا
از اونجایی که پاتوق ، بچه های متخصص و باحالی داره
و در کل با مدیران محترم بخش پاتوق راحت تر از بقیه بخش ها میشه کنار اومد ،
فعلا برای وصول نتیجه ، تاپیک رو توی پاتوق میزنم ، بعدا" زحمت انتقالشو بکشید.
آقا من میخوام یه کیس معمولی جمع کنم. استفاده هم بیشتر برای یوتیوب دیدن ، وب گردی و باز کردن تب های زیادی در اینترنت .
نه بازی میکنم باهاش ، نه برای رندرینگ و فلان و بیسار. ولی ویندوز 8 تا 11 رو بدون داستان جواب بده
این سه تا قطعه رو دارم :
هارد SSD اینو دارم
پاور هم اینو دارم
کارت گرافیک هم اینو دارم . ( که البته نمیدونم به درد این مادربردی که قراره پیشنهاد بدید بخوره)
حدودا مبلغ 1800 برای این سه تا آیتم در نظر گرفتم:
-مادربرد حتما" USB 3 باشه ، سوکتش رو سر در نمیارم ( 1155 یا هرچی ) ، ولی معروف باشه و اینا . و پاورم از پسش بر بیاد و حتما و حتما اسلات PCI-E داشته باشه چون کارت DVB دارم و میخوام بتونم استفاده کنم
-سی پی یو با فرکانس مناسب باشه که تو وب گردی کم نیاره. و به پاورم بخوره
-رم هم متناسب با همین منظور باشه ، یعنی 4 گیگ به بالا باشه واسه تب های مروگر، و خب یه چیزی که به مادربرد بخوره.
متشکرم
از اونجایی که پاتوق ، بچه های متخصص و باحالی داره
و در کل با مدیران محترم بخش پاتوق راحت تر از بقیه بخش ها میشه کنار اومد ،
فعلا برای وصول نتیجه ، تاپیک رو توی پاتوق میزنم ، بعدا" زحمت انتقالشو بکشید.
آقا من میخوام یه کیس معمولی جمع کنم. استفاده هم بیشتر برای یوتیوب دیدن ، وب گردی و باز کردن تب های زیادی در اینترنت .
نه بازی میکنم باهاش ، نه برای رندرینگ و فلان و بیسار. ولی ویندوز 8 تا 11 رو بدون داستان جواب بده
این سه تا قطعه رو دارم :
هارد SSD اینو دارم
پاور هم اینو دارم
کارت گرافیک هم اینو دارم . ( که البته نمیدونم به درد این مادربردی که قراره پیشنهاد بدید بخوره)
حدودا مبلغ 1800 برای این سه تا آیتم در نظر گرفتم:
-مادربرد حتما" USB 3 باشه ، سوکتش رو سر در نمیارم ( 1155 یا هرچی ) ، ولی معروف باشه و اینا . و پاورم از پسش بر بیاد و حتما و حتما اسلات PCI-E داشته باشه چون کارت DVB دارم و میخوام بتونم استفاده کنم
-سی پی یو با فرکانس مناسب باشه که تو وب گردی کم نیاره. و به پاورم بخوره
-رم هم متناسب با همین منظور باشه ، یعنی 4 گیگ به بالا باشه واسه تب های مروگر، و خب یه چیزی که به مادربرد بخوره.
متشکرم
Last edited: