abiabiabi
Registered User
نونوایی پاتوق بکنیدشمعرفیت کنیم به مجلس برای تحقیق و ت...؟ مازی جان؟
معرفی
نونوایی پاتوق بکنیدشمعرفیت کنیم به مجلس برای تحقیق و ت...؟ مازی جان؟
زیرلفظی میخوادپس چی شد
مثل معاینه فنی رفتنشه.....پس چی شد
بفرستش جزیره چندروز افتاب بخورهمثل معاینه فنی رفتنشه.....
تازه بعد از 3 روز ، مادربرد رسید دستم.پس چی شد
نیما اسپم زیاد میدهدم همه رفقایی که راهنمایی کردن گرم ، ممنونم ازشون
خصوصا نیما که واقعا شرمنده کرد منو
فقط 4 صفحه با هم صحبت کردیم تو پیام خصوصی
@nima_00989166
مشاهده پیوست 1304801
قیمتهای دسته دوم بازار با اینترنت تفاوت داره؟ یعنی شما که از بازارچه اینجا خریدی توی بازار قیمت بهتر پیدا نمیشد؟ (چون احتمال میدم بازار قیمت گرتفته باشی میپرسم)دم همه رفقایی که راهنمایی کردن گرم ، ممنونم ازشون
خصوصا نیما که واقعا شرمنده کرد منو
فقط 4 صفحه با هم صحبت کردیم تو پیام خصوصی
@nima_00989166
تفاوت داره ، بله. ولی باید بگردی . چون تو همون بازار حضوری هم بنداز بندازهقیمتهای دسته دوم بازار با اینترنت تفاوت داره؟ یعنی شما که از بازارچه اینجا خریدی توی بازار قیمت بهتر پیدا نمیشد؟ (چون احتمال میدم بازار قیمت گرتفته باشی میپرسم)
فکر کنم شما کار خودت الکترونیک مرتبط باشه، برای همین میپرسم. به نظرت این خمیر سیلیکون مناسب CPU هست؟ چون دیدم قبلا میگفتن خمیر سیلیکون مرغوب بزنید برای CPU.خمیر سیلیکون 10.000 ت D: (حضوری از بازار )
نه بابا اوکیهفکر کنم شما کار خودت الکترونیک مرتبط باشه، برای همین میپرسم. به نظرت این خمیر سیلیکون مناسب CPU هست؟ چون دیدم قبلا میگفتن خمیر سیلیکون مرغوب بزنید برای CPU.
خودم کلی پول دادم مثلا جنس خوب گرفتم
رفقا نظر بدیدخب
الان نوبت رسیده به قسمت شیرین قضیه ؛ فروش کردن تا گردن :دی
دوستان ، این سیستم رو با این مشخصات ، چقدر قیمت گذاری کنم ؟
مادربرد +ASUS M2N-XE AM2
سی پی یو +AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4600
کارت گرافیک Gainward 8500 GT 512MB DDR2 (VGA - DVI )
رم دو عدد Kingston 2GB DDR2 800MHz جمعا 4 گیگ
مشاهده پیوست 1304848
مشاهده پیوست 1304849
به نظرم تک تک قیمت کن اول ببین همون جنس یا مشابهش چنده. یعنی مین و CPU و مادربرد ddr2 ببین چنده. بعد قیمتها رو جمع کن و ببین کسی اصلا میاد بخره سیستمت خیلی قدیمیه...رفقا نظر بدید
قیمت بدید
این چارقلم رو چند بدم که خدا رو خوش بیاد ؟
اصلا با هم بفروشم ؟
یا جدا جدا ؟
نظرتون چیه ؟
مال من شش هفت سال خمیرش عوض نشده بود ۲۵۰ دادم خمیر دما از همون خمیر قدیمیش بالاتر رفت جوری که فن از ابتدای روشن کردن سیستم روشن میشد یدونه خریدم ۴۰-۵۰ بهتر شدفکر کنم شما کار خودت الکترونیک مرتبط باشه، برای همین میپرسم. به نظرت این خمیر سیلیکون مناسب CPU هست؟ چون دیدم قبلا میگفتن خمیر سیلیکون مرغوب بزنید برای CPU.
خودم کلی پول دادم مثلا جنس خوب گرفتم