• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر سنجی در مورد خرید موبایل

Ev0t

Registered User
لایک‌ها
938
سلام دوستان من در حال حاضر یک نوکیا لومیا ۶۳۵ دارم(مبارکم باشه:D) و الان از چند تا چیزش راضیم و از چند تا چیز دیگه ایش هم راضی نیستم
مزیت های این گوشی: با پول بک رده پایین اندروید دارم سرعت معادل پرچمداران اندروید می گیرم
بدی های این گوشی: رمش ۵۱۲ هست و چند تا از بازی های استور زو نمی خونه و برای نصب کردن بازی باید اینترنت بسیار پر سرعت داشته باشم و نرم افزار هاش کمه و بازی محبوبی مثل کلش و برنامه کاربردی همچون زاپیا رو نداره و از طرفی نرم افزار دانلود حرفه ای نداره و نرم افزار پلیر مشتی هم نداره گرافیک بازی ها رو به دلیل پایین بودن کیفیت صفحه نمایش میاره پایین و فلاش نداره و دوربین جلو هم نداره هر برنامه درست حسابی هم داره پولیه نرم افزار مرورگرش بعضی جا هاش ناقصه
حالا من یک تجربه بد دارم از اندروید که اومدم به سمت ویندوز فون
من یک هواوی جی ۷۵۰ داشتم که خیلی سرعت پایینی داشت و بعضی وقت ها لگ می زد و در کل پدرمو در آورده بود و بازی های فوق سنگینی که من از گوشی می خواستم رو اجرا نمی کرد مثل جی تی ای سن آندریاس در این حالت دوستم که لومیا ۵۲۰ داشت و ۲۶۰ تومن خریده بود میومد جلوی من جی تی ای سن آندریاس رو بازی می کرد و من هم حرس می خوردم بالاخره دل رو به دریا زدم و فروختمش و این رو خریدم و الان با مشکلات بالا مواجه شدم و الان می بینم مشکلات گوشی های اندرویدی کمتر هستش
حالا من می خوام دوباره به سمت اندروید برگردم و موندم چه گوشی ای بخرم از طرفی گوشی های هواوی با اون قدرت و زیبایی وسوسه ام می کنه از طرفی تجربه بدم یادم میاد از طرفی نکسوس ۵ وسوسه لم می کنه از طرفی هم بنچمارک پایینش دلم رو می زنه از طرفی اچ تی سی وان وسوسه ام می کنه از طرفی قدیمی بودن و ضعیف بودن و کوچیک بودنش دلم رو می زنه
حالا من از شما یه نظر خواهی می خوام بکنم
کدام گوشی رو بخرم؟
ال جی گوگل نکسوس ۵
هوآوی آنر ۶
اچ تی سی وان ای ۸
اچ تی سی دیزایر ۸۲۰
و اگر پیشنهاد دیگه ای در این رنج قیمت دارید بگید لطفاً
ممنون و ببخشید که متن طولانی شد

Last edited:

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
اگه 1 تومن بودجه داری همون نکسوس 5 خوبه سرعت خیلی خوبی داره.اگه تا 2 تومن میتونی خرج کنی نوت 4 و آیفون 5اس بگیر.بین این دو رنج نوت 3!
لومیا 520 خیلی از بازی ها اجرا میکنه ولی اجرا کردن داریم تا اجرا کردن!هر چی پول بدی آش میخوری.

Ev0t

Registered User
لایک‌ها
938
اگه 1 تومن بودجه داری همون نکسوس 5 خوبه سرعت خیلی خوبی داره.اگه تا 2 تومن میتونی خرج کنی نوت 4 و آیفون 5اس بگیر.بین این دو رنج نوت 3!
لومیا 520 خیلی از بازی ها اجرا میکنه ولی اجرا کردن داریم تا اجرا کردن!هر چی پول بدی آش میخوری.
دو تومن داشتم که یکمم می ذاشتم روش تابستون صبر می کردم یه اس ۶ میخریدم
حدود ۱۱۰۰ دارم که بین نکسوس ۵ و آنر ۶ موندم لا مصب آنر ۶ خیلی قویه و بنچمارک بالایی هم داره
ی جی2 کارکرده بگیر عالیه
خوب جی ۲ که همون نکسوس ۵ با جنگولک بازی های اضافی ال جی بخوام تو اون قدرت بگیرم اندروبد خالص باشه بهتره

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
بنچ مارک بیخیال شو همون نکسوس 5 بگیر.مهم تجربه کاربری هست نه بنچ مارک البته من آنر 6 امتحان نکردم.نکسوس 5 جزو کم ایرادترین گوشی های اندرویدی هست.

Ev0t

Registered User
لایک‌ها
938
بنچ مارک بیخیال شو همون نکسوس 5 بگیر.مهم تجربه کاربری هست نه بنچ مارک البته من آنر 6 امتحان نکردم.نکسوس 5 جزو کم ایرادترین گوشی های اندرویدی هست.
آخه پسر عموم داراه می گه مخاطب جدید سیو نمی کنه وقتی هم که میری تو دوربین بعضی اوقات می گه cannot connect to camera و می گه باطریش حتی یه روز کامل هم نگه نمی داره ولی خداییش با قیافه اش خیلی حال کردم
حالا به نظرت برای این که تست کنم ببینم یه موبایل خوب هست یا نه چی کار کنم؟ آخه این گوشیا برای تست تو بازار موبایل هست چی کار کنم که ببینم خوب هست یا نه؟

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
باید بررسی ها از اینترنت بخونی نقاط ضعف و قوتش بشناسی بعد بری حضوری ببینی خوشت میاد یا نه.
نکسوس اشکالی هم داشته باشه واسش آپدیت میاد حل میشه.من گوشی اندرویدی 1 تومنی بخوام بخرم حتما نکسوس 5 میخرم.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
باید بررسی ها از اینترنت بخونی نقاط ضعف و قوتش بشناسی بعد بری حضوری ببینی خوشت میاد یا نه.
نکسوس اشکالی هم داشته باشه واسش آپدیت میاد حل میشه.من گوشی اندرویدی 1 تومنی بخوام بخرم حتما نکسوس 5 میخرم.
خخخ! من رفتم با همین پول سامی A5 خریدم خیلیم راضیم :D

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
شما هر دو هفته یه بار گوشی عوض میکنی!یه روز سامی یه روز لومیا فرداش آیفون و نکسوس و بلک بری! :D
این مدل های جدید سامی بنظرم یکم گرون هستند نسبت به مشخصاتی که دارن!
سرعت نکسوس 5 باید با آیفون ها مقایسه کرد!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
شما هر دو هفته یه بار گوشی عوض میکنی!یه روز سامی یه روز لومیا فرداش آیفون و نکسوس و بلک بری! :D
این مدل های جدید سامی بنظرم یکم گرون هستند نسبت به مشخصاتی که دارن!
سرعت نکسوس 5 باید با آیفون ها مقایسه کرد!
نه دیگه اینو بعد تقریبا یه ماه بی گوشیئی خریدم آکبند میخوام نگهش دارم.
نکسوس داشتم، دوربین و باتریش باعث شد بفروشمش، بدجوری ضعیفن!
قبول دارم قیمت سری آ سامی زیاده ولی هرچی من از گوشی میخواستمو داشته تا الان!
دوربین عالی، سلفی های عالی تر، فوق العاده خوشگل و خوش دست..! چی میخوام دیگه؟![emoji14] [emoji6]

Sent from my SM-A500H using Tapatalk

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
دوربین عالی، سلفی های عالی تر، فوق العاده خوشگل و خوش دست..! چی میخوام دیگه؟![emoji14] [emoji6]

ببینیم و تعریف کنیم :D
نمیگم نکسوس های اند هست ولی بدم نیست.دوربین و باتری متوسطی داره و بقیه چیزاش خوبه.
مثلا A5 آپدیت عمرا بگیره ولی نکسوس آخرین آپدیت میگیره.حالا بگذریم از تاچ ویز سنگین!تنها گوشی سامسونگی که دیدم خیلی کم لگ میزنه نوت 4 بود که البته آکبند بود و پر نشده بود!
من با اندرویدی ها حال نمیکنم آیفون انتخاب اول و آخرم هست ولی پولش نیست july2.gif

Ev0t

Registered User
لایک‌ها
938
سری آ سامسونگ خیلی گرونه انگار سامسونگ می خواد پول خون پدرش رو از این سری در بیاره

شما با اچ تی سی وان ای ۸(HTC one e8) می تونیددوربین بهتر از اآ۵ سلفی بهتر و سرعت و قدرت بیشتر رو داشته باشید و از رابط کاربری بچه گا نه و سنگین تاچ ویز راحت می شدید
ببینیم و تعریف کنیم :D
نمیگم نکسوس های اند هست ولی بدم نیست.دوربین و باتری متوسطی داره و بقیه چیزاش خوبه.
مثلا A5 آپدیت عمرا بگیره ولی نکسوس آخرین آپدیت میگیره.حالا بگذریم از تاچ ویز سنگین!تنها گوشی سامسونگی که دیدم خیلی کم لگ میزنه نوت 4 بود که البته آکبند بود و پر نشده بود!
من با اندرویدی ها حال نمیکنم آیفون انتخاب اول و آخرم هست ولی پولش نیست مشاهده پیوست 777310
یعنی می خواهید بگید در نوت ۴ هم که سری جدید تاچ ویز هست باز هم با زیاد شدن نرم افزار شروع به هنگ کردن می کنه؟ و در بقیه گوشی ها چی؟ مثل اچ تی سی ال جی و ... یعنی منظورم اینه که تو اون ها هم اگر زیاد برنامه بریزی و زیاد باهاشون کار کنی هنگ می کنه؟ نکسوس هم که خوشبختانه به جز دوربین و باطری مشکل دیگه ای نداره که اونم زیاد برام مهم نیست
در مورد این که شما عاشق آیفون هستید هم می شه گفت می تونید
IPhone 2G بخرید :D

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
یعنی می خواهید بگید در نوت ۴ هم که سری جدید تاچ ویز هست باز هم با زیاد شدن نرم افزار شروع به هنگ کردن می کنه؟ و در بقیه گوشی ها چی؟ مثل اچ تی سی ال جی و ... یعنی منظورم اینه که تو اون ها هم اگر زیاد برنامه بریزی و زیاد باهاشون کار کنی هنگ می کنه؟ نکسوس هم که خوشبختانه به جز دوربین و باطری مشکل دیگه ای نداره که اونم زیاد برام مهم نیست
در مورد این که شما عاشق آیفون هستید هم می شه گفت می تونید
IPhone 2G بخرید :D
نگفتم هنگ میکنن یکم لگ دارن که زیاد مهم نیست.پرچمدارها همشون سرعت خوبی دارن.تو اندروید نباید هرچی گیر آوردی نصب کنی.نوت 4 و اچ تی سی ام 8 سرعت خیلی خوبی دارن.نکسوس هم نسبت به قیمتی که داره بهترین سرعت و ساپورت نرم افزاری بهت میده.
نه دیگه اونقدرام بیچاره نشدم آیفون 2جی بخرم! :D
عاشق برندش که نیستم برای من یه محصول کامل هست.

Ev0t

Registered User
لایک‌ها
938
نگفتم هنگ میکنن یکم لگ دارن که زیاد مهم نیست.پرچمدارها همشون سرعت خوبی دارن.تو اندروید نباید هرچی گیر آوردی نصب کنی.نوت 4 و اچ تی سی ام 8 سرعت خیلی خوبی دارن.نکسوس هم نسبت به قیمتی که داره بهترین سرعت و ساپورت نرم افزاری بهت میده.
نه دیگه اونقدرام بیچاره نشدم آیفون 2جی بخرم! :D
عاشق برندش که نیستم برای من یه محصول کامل هست.
کلی گفتم نه فقط پرچمداران مثلا همین اچ تی سی وان ای ۸ که گفتم سخت افزار مشابه وان ام۸ رو داره و بنچمارک بالاتر از اون تنها فرقش با ام ۸ داشتن دوربین معمولی ۱۳ مگاپیکسل و بدنه غیر فلزیشه که باعث شده قیمتش بیاد پایین الآن در مورد بالا هم امکان لگ زدن هست؟ من شخصیتی هستم خوره که گوشی برام بعضی وقتا ممکنه جای ماشین هم استفاده بشه:)D) الان همین نکسوس ۵ اگر کل ۳۲گیگ حافظه اش رو هم پر بازی و برنامه کنی لگ نمی زنه؟ چون ابن موضوع برای من خیلی مهمه دویت دارم گوشی ای که می خرم سرعتش حد اقل به ویندوزفون برسه نمی گم بالاتر فقط برسه

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
کلی گفتم نه فقط پرچمداران مثلا همین اچ تی سی وان ای ۸ که گفتم سخت افزار مشابه وان ام۸ رو داره و بنچمارک بالاتر از اون تنها فرقش با ام ۸ داشتن دوربین معمولی ۱۳ مگاپیکسل و بدنه غیر فلزیشه که باعث شده قیمتش بیاد پایین الآن در مورد بالا هم امکان لگ زدن هست؟ من شخصیتی هستم خوره که گوشی برام بعضی وقتا ممکنه جای ماشین هم استفاده بشه:)D) الان همین نکسوس ۵ اگر کل ۳۲گیگ حافظه اش رو هم پر بازی و برنامه کنی لگ نمی زنه؟ چون ابن موضوع برای من خیلی مهمه دویت دارم گوشی ای که می خرم سرعتش حد اقل به ویندوزفون برسه نمی گم بالاتر فقط برسه
لگ که دارن ولی خیلی کمه به چشم نمیاد.مگر اینکه آیفون 6 داشته باشی متوجه اون بشی!
ویندوزفون چیز خاصی نداره که بخواد کند بشه!شما محیط اندروید و ویندوزفون مقایسه کن ببین چقدر اندروید گسترده تر و جذاب تر هست.
سرعت ام 8 خیلی خوبه ای 8 نمیدونم.برو یوتوب ویدئوهاشون نگاه کن و تو بازار هم امتحان کن.

he..sa..m.26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام داداش احتمالا اون جی ۷۵۰ که تو داشتی قلابی بود چون من جی تی آی سن آندرس رو با هواوی جی ۶۱۰ هم بازی کردم ،جی ۷۵۰ که جای خود داره
راستی یه مطلبی هم که درمورد جی تی آی سن آندرس هست اینه که اگه برنامه زاپیا تو گوشیت نصب باشه بازی اجرا نمیشه و حتما باید حذفش کنین
و بین گوشی های که گفتی به نظر من نکسوس ۵ و آنر ۶ رو تو اولویت بذار

he..sa..m.26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
خوب باطری نکسوس ۵ فکر کنم نسبت به کارایی هاش و صفحه نمایش خیلی با کیفیتش خیلی ضعیفه
۲۳۰۰ میلی آمپر
ولی آنر هست ۳۱۰۰ میلی آمپر
اگه باطری برات مهمه آنر بگیر اگر هم نه که نکسوس ۵

ali2040

Registered User
لایک‌ها
193
سلام.دوست عزیز فقط نوت 2 بگیر و تمام.

Masood15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان...بنده یک z3 dual دارم میخوام با یگ 5s 16g معاوضه کنم.ولی هنوز دو دلم.بنظر شما معاوضه کنم یا نه؟

بالا