• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر سنجی در مورد خرید موبایل

Ev0t

Registered User
لایک‌ها
938
سلام داداش احتمالا اون جی ۷۵۰ که تو داشتی قلابی بود چون من جی تی آی سن آندرس رو با هواوی جی ۶۱۰ هم بازی کردم ،جی ۷۵۰ که جای خود داره
راستی یه مطلبی هم که درمورد جی تی آی سن آندرس هست اینه که اگه برنامه زاپیا تو گوشیت نصب باشه بازی اجرا نمیشه و حتما باید حذفش کنین
و بین گوشی های که گفتی به نظر من نکسوس ۵ و آنر ۶ رو تو اولویت بذار
یعنی زاپیا نصب باشه نمیشه بازی رو اجرا کرد؟؟
من گوشی خریدم و اولا جی تی ای سن آندریاس رو نصب کردم و تا وسطای بازی هم رفتم (زاپیام نصب بود ذو گوشی) اما یهو به گوشی داییم کانکت شدم با زاپبا(اس ۶ اج) دیگه بازی بالا نیومد :((

ali2040

Registered User
لایک‌ها
193
آره من خودم نوت 2 اصلی داشتم واقعا عالی بود.اصلا هنگی هم نداشت.من فقط پیشنهاد کردم

Ev0t

Registered User
لایک‌ها
938
آره من خودم نوت 2 اصلی داشتم واقعا عالی بود.اصلا هنگی هم نداشت.من فقط پیشنهاد کردم
میدونم گوشی خوبیه
ولی دیگه زمان خریدنش رد شده سی پی یو ۳۲ بیتی و رم ۱ گیگی و صفحه نمایش ۵.۵ اچ دی برابر با گوشی های میانرده ی این دوره
البته روش استفاده هم مستقیما به این که گوشی هنگ و لگ داشته باشه یا نه مربوط میشه قطعا طرز استفاده ی من با شما متفاوته که فکر میکنم این گوشی هم زیر دست من هنگ کنه چون نوت ۳ و نوت ۴ که تو یه هفته استفاده ترکید نوت ۲ که جای خود دارد

بالا