• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر سنجی همگانی بیا تو و نظرت رو ثبت کن

برند مورد علاقه شما برای تلفن همراه چیست ؟

• Total voters
    107

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
منم نظرشخصی خودم رومیگم به ترتیب:
1-سامسونگ به خاطر پیشرفتهای زیادی که درچندسال اخیرداشته وفروش بالادرتمام نقاط جهان وسخت افزارقوی طراحی ظاهری زیبا وپشتیبانی عالی ازمحصولات وکمترین ایرادروداره نسبت به بقیه
2-نوکیابه خاطرسخت افزارخوبی که داره و تازگیا بدجورباویندوزفون جولان میده امیدوارم بهتربشه خیلی برندخوبیه دوست دارم دوباره جایگاه اول روبدست بیاره
3-htcهم برندخوبیه کیفیت بالاوارزش زیادی داره برای خریدواپلیکیشن های خوب وجالبی داره
4-سونی وال جی هم که دراینجاقراردارندتازه به سونی یکم ارفاق کردم وگرنه باید پایین ترازال جی می بود!!اصلابه سونی اعتقادندارم مخصوصااینکه بعدازجدایی ازاریکسون زیادپیشرفت نکردوهمش تکرارمکررات!!!تازه به نظرم موقعی که بااریکسون بودبهترهم بود!
ودراخراینکه اپل وبلک بری هوواوی وموتورولا نداشته ام ونظری درموردشون ندارم......

ali_94

Registered User
لایک‌ها
40
با سلام خدمت دوستان اقا من به سامسونگ رای دادم در حالی که گوشی خودم الان سونی آیون هستش و گوشی قبلیم گلکسی
بود.اما از سامسونگ بیشتر راضی بودم تا سونی. والا بقیه برند هارو هنوز تجربه نکردم.

محسن مومنی

Registered User
لایک‌ها
80
منم نظرشخصی خودم رومیگم به ترتیب:
1-سامسونگ به خاطر پیشرفتهای زیادی که درچندسال اخیرداشته وفروش بالادرتمام نقاط جهان وسخت افزارقوی طراحی ظاهری زیبا وپشتیبانی عالی ازمحصولات وکمترین ایرادروداره نسبت به بقیه
2-نوکیابه خاطرسخت افزارخوبی که داره و تازگیا بدجورباویندوزفون جولان میده امیدوارم بهتربشه خیلی برندخوبیه دوست دارم دوباره جایگاه اول روبدست بیاره
3-htcهم برندخوبیه کیفیت بالاوارزش زیادی داره برای خریدواپلیکیشن های خوب وجالبی داره
4-سونی وال جی هم که دراینجاقراردارندتازه به سونی یکم ارفاق کردم وگرنه باید پایین ترازال جی می بود!!اصلابه سونی اعتقادندارم مخصوصااینکه بعدازجدایی ازاریکسون زیادپیشرفت نکردوهمش تکرارمکررات!!!تازه به نظرم موقعی که بااریکسون بودبهترهم بود!
ودراخراینکه اپل وبلک بری هوواوی وموتورولا نداشته ام ونظری درموردشون ندارم......
این امار کریس رونالدو واقعیه ؟؟؟ یا از خودت در اوردی !!!؟؟؟ :p:p:p:p:D

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
این امار کریس رونالدو واقعیه ؟؟؟ یا از خودت در اوردی !!!؟؟؟ :p:p:p:p:D
اره داداش امارش کاملا واقعیه یه سرچ تونت بزنی میفهمی
واقعااین کریس ادم شریفیه دمش گرم هم سن همیم! نمیدونم چرااینقدر مردم ازاین بدشون میاد.....
حالایه سئوال:
شماپست منونقل قول کردی ولی درمورد کریس گفتی این چه ربطی داشت به موضوع تاپیک؟؟؟؟

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
buystrip_retail_icon.png

محسن مومنی

Registered User
لایک‌ها
80
پس کو اینهمه کاربر پی تی که ادعاشون میشه بیایین لااقل از برند مورد علاقه تون دفاع کنین
دو روز دیگه که تاپیک بسته شد نیایین بگین ما نظر ندادیم !!!
فعلا اپل در صدر
بعدش نوکیا و سامسونگ
الجی بالاتر از سونی ؟؟؟
پس کو هواداران سونی ؟؟؟
اینهمه تبلیغ برای xperia z و xperia tx توی شبکه های م ا ه و ا ر ه ای همین بود ؟؟؟؟

محسن مومنی

Registered User
لایک‌ها
80
با سلام خدمت دوستان اقا من به سامسونگ رای دادم در حالی که گوشی خودم الان سونی آیون هستش و گوشی قبلیم گلکسی
بود.اما از سامسونگ بیشتر راضی بودم تا سونی. والا بقیه برند هارو هنوز تجربه نکردم.
راستش تا قبل از این نظرسنجی فک میکردم سونی حداقل دوم یا سوم باشه
ولی فعلا از بین 9 برند جایگاه ششم !!!!!!!؟
راستی قلک مونو بشکنیم پولاشو جمع کنیم این one x عتیقه رو هم بفروشیم بریم یه اپل بخریم ببینیم چطوریه ؟؟؟
بریم اون بالا صدر جدول با دوربین به سمت پایین اون جای سونی و هواوی و ... رو نگاه کنیم! ... چی میشه ؟ ..... خدا یعنی میشه !؟ .... جل الخالق ...!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
به نظر من اندروید بهتره از ios.
پس:
سامسونگ الجی سونی اچ تی سی هواوی و ...> اپل نوکیا

محسن مومنی

Registered User
لایک‌ها
80
به نظر من اندروید بهتره از ios.
پس:
سامسونگ الجی سونی اچ تی سی هواوی و ...> اپل نوکیا
ولی فعلا مکان اول و دوم جدول در تسخیر رقیبان اندروید هستش
البته دوستان در مورد برندها سخت افزار . کیفیت دوربین . عمر باطری و همچنین خدمات پس از فروش شرکتها و ... رو هم درنظر میگیرن

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
بیشتر افرادی رو که سونی داشتند راضی نبودند چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟
سونی روکه اصلا حرفشوهم نزن!
کلاسونی توبخش موبایل هاش سوتی زیادداده
اپدیتهای دیربه دیروناقص نرم افزاری ومشکلات سخت افزاری عجیب وغریب!درگوشی های سونی به فراوانی دیده میشه

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
نوکیا...

بالا