• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر سنجی و همفکری

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
مدتی هست که ایگولد در بسیاری از نفاط کشور فیلتر شده و همه میدونیم که دیگه امیدی به باز شدن اون نیست

به نظرم بد نیست که کاربران این فاروم بیاند و نظراتشون رو راجع به آینده کسب درآمد اینترنتی بگند و هم چنین همفکری بکنیم در مورد راهکارهایی که وجود دارند

آیا کسب در آمد از اینترنت مستقل از ایگولد امکان پذیر هست؟
آیا باید بکلی این عرصه رو خاتمه یافته تلقی کنیم ؟
آیا با تکیه بر فیلتر شکن ها و روشهایی اینچنین می توان نسبت به ادامه اینکار در آینده امیدوار بود؟
و حتی یک بحث ریشه ای تر
بطور کلی برای کسب در آمد از طریق هایپ ها و اتوسرفها رو جدا از فیلتر شدن یا نشدن ایگولد آینده ای متصور هستید؟

بهرحال به نظرم باید یک گردهمایی بین کاربران کسب درآمد اینترنتی از هر نوع ایجاد بشه و بشینم با هم اندیشی ببینم که اصلا کسب درآمد از اینترنت عملی هست یا نه او اگر هست موانع و مشکلات اون چیه و چه باید کرد؟

فقط از همه دوستان یکی دو خواهش جدی دارم
لطفا سعی کنید تا کلی و ریشه ای بحث کنیم و از بحث های پراکنده و حزئی خودداری کنید
و همچنین از همه دوستان خواهش میکنم اکه از تبلیغ کارخودشون بهر شکل اعم از معرفی لینک های رفرال - معرفی وب سایت ها یا وبلاگ هاشون خودداری کنند

از مدیر این فاروم هم تمنا دارم که در صورت نقض موارد فوق نسبت به حذف مطالب اضافی اقدام کنند

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ایگلد بهترین بانک الکترونیکی و اکثر سایتهای اتوسرف و هایپ از ایگلد استفاده می کنن و به نظر من به صورت یک بازی یک بازی مثل قمار باید به این سایتها نگاه کرد .چون ممکنه برنده شی یا بازنده .هیچ وقت نمی شه حرفه ای وارد این کار شد و بگی اره من اومدم و مطمئن هستم که پول دار می شم هر چند یک فرد با تجربه می تونه به یه جاهایی برسه البته با کمی شانس.تو هایپ ها نمونش همین vascoinvestment.com بود که بعد 1400 روز فعالیت اسکیم شد .البته منظورم این نیست که فرد بی تجربه با فرد پر تجربه سود و ضرر یکسانی دارن منظورم اینه که نمی شه به عنوان یک شغل بش نگاه کرد.این نظر شخصی من بود حالا اگه شما مخالفین من مخلصتونم هستم

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
فیفتی جان از مشارکتتون ممنونم
در اینکه این کار نمیتونه بعنوان یک شغل محسوب بشه که شکی نیست اما به نظرم میتونه جدی تر از یک بازی باشه و بعنوان یک درآمد جانبی بهش نگاه کرد

بزارید برای بهتر شدن بحث قدم به قدم جلو بریم

برای اولین قدم به نظرتون آیا کسب درآمد از اینترنت فقط به هایپ و اتوسرف محدود میشه یا روشهای دیگه ای هم هست ؟

روشهایی که من به ذهنم میرسه عبارتند از
- هایپ
- اتوسرف
- پی تو کلیک
- نت ورک مارکتینگ
- تجارت الکترونیک مبتنی بر فروش یک سرویس یا محصول
- فارکس - بورس - فلزات گرانبها
- شرط بندی ورزشی
- شرکت در بازیهایی نظیر بازیهای ایگولدی و کازینو ها
- انجام کارهای نرم افزاری نظیر برنامه نویسی - طراحی گرافیک و ... بصورت Freelancer
- کسب درآمد از طریق سیستم هایی نظیر ClickBank- Ebay- , و سایر سیستم های Affiliate
- کسب درآمد از طریق پذیرش تبلیغات
- مشارکت در Survey ها

نظر دوستان چیه

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
من فکر میکنم متاسفانه دیگه باید در فروم کسب درآمد رو تخته کنن.چون بچه های قدیمی همه بیخیال این کار شدن.همه فهمیدن هیچ روشی دیگه جواب نمیده.

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
هادی جان ممنون که در بحث مشارکت کردید
ظاهرا سایر دوستان علاقه ای به مشارکت ندارند
خب اشکالی نداره من این بحث رو به تنهایی هم که شده ادامه میدم
الان تقریبا یکسال و نیم میشه که انواع و اقسام روشها رو بررسی میکنم و حداقل فکر کنم ارائه تجارب خودم خالی از لطف نباشه

این و هم بگم که به نظر من میشه از اینترنت پول درآورد و اونایی که بی خیال اینکار میشند تقریبا 90 درصد بخاطر اینه که بصورت حرفه ای دنبال این کار نبودند و فکر کردن که مثلا با چند دلار تو یه سایت گذاشتن و منتظر موندن خودبخود پولدار میشند که حداقل تجربه من میگه که اینطور نیست به نظر من الان بزرگترین مانع فقط و فقط همین بحث فیلترینگ هست که خدا میدونه آخرش به کجا بکشه دولتی که برای جلوگیری از کارهای اینترنتی میاد یه پول الکترونیکی رو فیلتر میکنه لابد چند وقت دیگه ترجیح میده برای جلوگیری هر چه بهتر و بیشتر کلا اینترنت رو فیلتر بکنه کارهای اننا مثال کسی که برای دقع آفت از یک درخت کلا درخت رو ریشه کن می کنه!!!!!
متاسفانه مثل همه جاهای دیگه مشکل و مانع اصلی تو این مملکت کوته فکری و انجماد فکری و دگماتیسم تصمیم گیرندگان و صاحبان قدرت هست
متاسفانه این جریان فکری تحجر گرا همیشه مقابل پیشرفتها و تحولات جبهه می گیره

من سعی می کنم که روشهایی رو که روشون کار کردم اینجا تجزیه و تحلیل بکنم

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من بهترین کار همون کار با سیستم های تبلیغاتیه چون اگه قانونی توشون کار کنی حداقل یه پولی گیرت میاد و پولت مثل این هایپ ها و اتوسارف ها خورده نمیشه
با ایگولد هم کاری نداری دیگه:D
البته این نظر من بود:blush:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
من فقط از سايت هاي هايپ واتوسرف پول گرفتم.برام هم تا اينجا خيلي مفيد بوده البته اوايل ضرر كردم ولي بعد خيلي بهتر شد!
من ديدم به اين كار اين نبوده كه پولدار بشم! يه مقدار سرمايه داشتم و چون شغلي نداشتم كه بتونم با اين سرمايه سود كنم ترجيح دادم تو اين جور سايت ها سرمايه گذاري كنم.
اگه پول رو تو اين كار نميذاشتم بايد توي بانك ميذاشتم بانك قبلا كه سود بهتر از الان ميداد سالي 18% سود ميداد الان كه ديگه كمش هم كردن!!ولي من با اين كار متوسط ماهيانه حدود 20 % سود ميكردم و ميكنم!
حالا بعضيا كه همه پولاشونو يهو به باد دادن ميگن كلاه برداريه و سود نميده و.... خب همه اينجور سايتها يه روزي بسته ميشن,حتي سايتهاي خيلي خوب مثل گلدن استاركه همه ديگه سر كار درستيش بعد از چند سال قسم ميخوردن يا 12 ديلي...!من ريسك زياد نكردم و سرمايم رو پخش كردم و سودم رو با سود بانكي كه مقايسه ميكنم خيلي راضي هستم!
و حالا هم كه ايگلد براي خيلي ها فيلتر شده....ميشه از سايت ديگه اي استفاده كرد مثلا alertpay كه با امنيت بالا اومده و با ايران هم مشكلي نداره ولي هيچ تضميني نيست كه مثل ايگلد فيلتر نشه!
دوستان اصلا قصدم آيه ياس خوندن نيست ولي وضعيت اينجا يه جوريه كه انگار هر چي هم كه بشه همه خوش و خرم هستن فيلتر ,پارازيت, خيابون... يه قشر عظيمي از جامعه حتي نميگن چرا!؟ اعتراض كه ديگه جاي خود داره!
الان ما بشينيم راه اساسي پيدا كنيم چجوري عمليش كنيم؟!! اينجا كه اعتراض ممنوعه! حرف زدن راجع بهش هم...:eek:

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از azalia123 :
به نظر من hyip کار کردن قلق میخواد من که تا حالا ضرر نکردم
واقعاً ؟ اگه اینطور باشه بارک ا... داره

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از fifty_okay :
ایگلد بهترین بانک الکترونیکی و اکثر سایتهای اتوسرف و هایپ از ایگلد استفاده می کنن و به نظر من به صورت یک بازی یک بازی مثل قمار باید به این سایتها نگاه کرد .چون ممکنه برنده شی یا بازنده .هیچ وقت نمی شه حرفه ای وارد این کار شد و بگی اره من اومدم و مطمئن هستم که پول دار می شم هر چند یک فرد با تجربه می تونه به یه جاهایی برسه البته با کمی شانس.تو هایپ ها نمونش همین vascoinvestment.com بود که بعد 1400 روز فعالیت اسکیم شد .البته منظورم این نیست که فرد بی تجربه با فرد پر تجربه سود و ضرر یکسانی دارن منظورم اینه که نمی شه به عنوان یک شغل بش نگاه کرد.این نظر شخصی من بود حالا اگه شما مخالفین من مخلصتونم هستم

:lol: :lol:
ایگولد بهترین بانک الکترونیکی برای کلاهبرداری و. .... هستش.

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از vbigdeli :
شخصیت خودتو نشون دادی

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
به نقل از vbigdeli :

فکر نمی کنم اینجور باشه چون کلاهبرداری از طریق پی پال و استورم پی هم تا حالا کم نبوده. الان استورم پی با جریانات اخیری که پیش آورد به نام اسکم پی معروف شده ولی خود ایگلود تا به حال مورد منفی نداشته
دلیل این امر کاربران ایگولد هستند نه خود ایگولد . از خیلی چیزها میشه هم استفاده منفی کرد و هم استفاده مثبت وقتی یه انسان فکرش خراب باشه متاسفانه از همه چیز حتی خودش استفاده غلط می کنه

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Roby :
فکر نمی کنم اینجور باشه چون کلاهبرداری از طریق پی پال و استورم پی هم تا حالا کم نبوده. الان استورم پی با جریانات اخیری که پیش آورد به نام اسکم پی معروف شده ولی خود ایگلود تا به حال مورد منفی نداشته
دلیل این امر کاربران ایگولد هستند نه خود ایگولد . از خیلی چیزها میشه هم استفاده منفی کرد و هم استفاده مثبت وقتی یه انسان فکرش خراب باشه متاسفانه از همه چیز حتی خودش استفاده غلط می کنه

یه ذره اگه بیشتر روش کنترل داشتن حداقل بهتر بود

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
مشکل از ایگلد نیست من هفته قبل ایمیل زدم به سایت و گفتند که هیچ مشکلی ندارند با ایران.
امیدوارم که خود ما بتوانیم راه حلی ایجاد کنیم که از شر فیلترینگ خلاص شویم.

یک پیشنهاد دارم:
یک لوگو طراحی کنیم در مخالفت با فیلترینگ و در تمامی سایت و وبلاگ هایمان قرار دهیم به نشانه اعتراض.
حداقل این موضوع این است که اونایی که خود را از بدنه این مردم نمی دانند و سعی می کنند برای همه چیز مردم حتی لباس پوشیدنشان تصمیم بگیرند می فهمند که تعدادشان نسبت به تعداد ما کم است

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
پیشنهاد خوبیه هرچند که مساله رو حل نمی کنه ولی بهرحال اعتراض کردن بهتر از سکوته

راستی شما الان برای خرید و فروش ایگولد مشکلی ندارید

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Roby :
پیشنهاد خوبیه هرچند که مساله رو حل نمی کنه ولی بهرحال اعتراض کردن بهتر از سکوته

راستی شما الان برای خرید و فروش ایگولد مشکلی ندارید

اتحاد رمز موفقیت ماست مگر ما نبودیم که گوگل و نشنال جئوگرافیک را با اتحادمان به زانو درآوردیم؟پس باور کنید که الان هم اگر بخواهیم می توانیم هر چند که سخت باشد.
در ضمن خرید و فروش ایگلد بدون هیچ گونه مشکلی در سایت ما کماکان ادامه دارد.

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از egold4ucom :
اتحاد رمز موفقیت ماست مگر ما نبودیم که گوگل و نشنال جئوگرافیک را با اتحادمان به زانو درآوردیم؟پس باور کنید که الان هم اگر بخواهیم می توانیم هر چند که سخت باشد.
در ضمن خرید و فروش ایگلد بدون هیچ گونه مشکلی در سایت ما کماکان ادامه دارد.
اتحاد چیزه خوبیه ولی خداوکیلی ببین من چند وقت قبل واسه اعتراض به فیلترینگ سایت ایگولد یه تاپیک زدم، این که اصلا مدیرا تحویل نگرفتن بماند ، هنوز تعداد امضاها به 300 هم نرسیده
خوب با این اوضاع فکر کنم نتیجه این پیشنهاد شما هم از همین الان معلومه

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از sascovach :
اتحاد چیزه خوبیه ولی خداوکیلی ببین من چند وقت قبل واسه اعتراض به فیلترینگ سایت ایگولد یه تاپیک زدم، این که اصلا مدیرا تحویل نگرفتن بماند ، هنوز تعداد امضاها به 300 هم نرسیده
خوب با این اوضاع فکر کنم نتیجه این پیشنهاد شما هم از همین الان معلومه
سلام
دوست عزیز مدیران دارای معذوریاتی هستند.کلا نباید هر کاری را از مدیران انتظار داشت.
در ضمن یک کم هم باید ابتکار به خرج می دادید،من اون موقع ایران نبودم و نمی دونم دقیقا چه کار کردید ولی مثلا می تونستید چند تا کار انجام بدید:
1-عنوان را عمومی تر می کردید و از بحث فیلتر ایگلد به بحث فیلتر سایت هایی که نباید فیلتر بشوند موضوع را گسترش می دادید(در فیلتر شدن سایت های غیر اخلاقی فکر نکنم کسی بحثی داشته باشد.)
2-حداقل به چند تا از مدیران سایت ها ایمیل می زدید و از آنها هم می خواستید این موضوع را به کاربرانشان منتقل کنند.
3- بحث امضا جمع کردن خوب است ولی چون در هر جریانی این کار انجام می شود یک مقدار قضیه لوس شده است.
...
..
.
منتظر نظرات سایر دوستان هم هستیم!

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از egold4ucom :
سلام
دوست عزیز مدیران دارای معذوریاتی هستند.کلا نباید هر کاری را از مدیران انتظار داشت.
در ضمن یک کم هم باید ابتکار به خرج می دادید،من اون موقع ایران نبودم و نمی دونم دقیقا چه کار کردید ولی مثلا می تونستید چند تا کار انجام بدید:
1-عنوان را عمومی تر می کردید و از بحث فیلتر ایگلد به بحث فیلتر سایت هایی که نباید فیلتر بشوند موضوع را گسترش می دادید(در فیلتر شدن سایت های غیر اخلاقی فکر نکنم کسی بحثی داشته باشد.)
2-حداقل به چند تا از مدیران سایت ها ایمیل می زدید و از آنها هم می خواستید این موضوع را به کاربرانشان منتقل کنند.
3- بحث امضا جمع کردن خوب است ولی چون در هر جریانی این کار انجام می شود یک مقدار قضیه لوس شده است.
...
..
.
اون موقع که من نوشتم فرم خیلی سوت و کور بود منم که چند وقت بیشتر نیست اومدم به همین خاطر کسی رو نمیشناختم فقط خواستم یه کاری کرده باشم که ظاهرا فایده نداشت تعداد امضاها به 300 هم نرسید :(

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
به نقل از egold4ucom :
...
..
.

کاملا با این حرف موافقم واقعا این امضا جمع کردن لوث شده یه مساله دیگه ای هم که هست مثلا من خودم امضا نکردم دلیلم هم این بود که نمی دونستم این تومار رو اصلا قرار کدوم یک از مسئولان ببینه و اگه ببینه هم چقدر به اون اعتبار و اهمیت میده خب هر کسی با یک ایمیل میتنه بیاد و امضا بزنه

ولی این لوگو اگه توی سایتها و وبلاگ ها اضافه بشه مثلا نوشتن شعار رو دیوار می مونه به نظرم مشکل رو حل نمی کنه اما فریاد بلندتریه
هرچند که مطمئن هستم هیچ یک از مسئولان توجهی به سایتها و وبلاگهای ما ندارند مگه اینکه بخواهند اونا رو فیلتر کنند
راستی میتونیم یه تبلیغ به گوگل یا سایر سایتهای پرترافیک و معتبر بدیم مثلا لینک سایتی رو بدیم که تو اون اعتراض جمعی خودمون رو اعلام کرده باشیم به نظرتون چه طوره

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
یه چیز دیگه نمیشه با شبکه دوم تماس بگیربم تا در بخش گفتگوی خبری راجع به این موضوع صحبت بشه نمیدونم شاید هم مسخره باشه این پیشنهاد

بالا