• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر سنجی و همفکری

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Roby :
یه چیز دیگه نمیشه با شبکه دوم تماس بگیربم تا در بخش گفتگوی خبری راجع به این موضوع صحبت بشه نمیدونم شاید هم مسخره باشه این پیشنهاد
نه!!! کجاش مسخرس خیلی هم خوبه
یه شب بیان در باره تجارت اینترنتی حرف بزنن ممکنه خیلی مشکلات حل بشه
خیلی پیشنهاد خوبیه چون مسئله در سطح وسیع مطرح میشه

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Roby :
کاملا با این حرف موافقم واقعا این امضا جمع کردن لوث شده یه مساله دیگه ای هم که هست مثلا من خودم امضا نکردم دلیلم هم این بود که نمی دونستم این تومار رو اصلا قرار کدوم یک از مسئولان ببینه و اگه ببینه هم چقدر به اون اعتبار و اهمیت میده خب هر کسی با یک ایمیل میتنه بیاد و امضا بزنه

ولی این لوگو اگه توی سایتها و وبلاگ ها اضافه بشه مثلا نوشتن شعار رو دیوار می مونه به نظرم مشکل رو حل نمی کنه اما فریاد بلندتریه
هرچند که مطمئن هستم هیچ یک از مسئولان توجهی به سایتها و وبلاگهای ما ندارند مگه اینکه بخواهند اونا رو فیلتر کنند
راستی میتونیم یه تبلیغ به گوگل یا سایر سایتهای پرترافیک و معتبر بدیم مثلا لینک سایتی رو بدیم که تو اون اعتراض جمعی خودمون رو اعلام کرده باشیم به نظرتون چه طوره

واقعا نظره خوبیه!
1-میتونیم از گوگل بخواهیم یک لوگو به عنوان اعتراض ایرانیان به عدم دسترسی آزاد به اینترنت در ایران را در یک روز خاص نمایش دهد(یا مدتی طولانی در صفحه سرچ ایرانیان قرار دهد)
2-بمباران گوگل در زمینه فیلتر ایرانی به صورتی که با سرچ کردن کلمه ایران صفحه ای شامل اعتراض ایرانیان به عنوان اولین لینک نمایش داده شود.

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از sascovach :
نه!!! کجاش مسخرس خیلی هم خوبه
یه شب بیان در باره تجارت اینترنتی حرف بزنن ممکنه خیلی مشکلات حل بشه
خیلی پیشنهاد خوبیه چون مسئله در سطح وسیع مطرح میشه

دوست عزیز کار خوبیه به شرطی که بیایند و یک نفر از بچه های با اطلاع در این زمینه را از طرف ما در برنامه شرکت دهند نه اینکه میهمانان همه آن چیزی را بگویند که آنها می خواهند و یا کسی را ببرند که حمایتش از این قضیه(به علت کم سوادی) بیشتر باعث ضرر دوستان شود.

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از egold4ucom :
دوست عزیز کار خوبیه به شرطی که بیایند و یک نفر از بچه های با اطلاع در این زمینه را از طرف ما در برنامه شرکت دهند نه اینکه میهمانان همه آن چیزی را بگویند که آنها می خواهند و یا کسی را ببرند که حمایتش از این قضیه(به علت کم سوادی) بیشتر باعث ضرر دوستان شود.
خوب یه نفر رو معرفی کنن بچه ها یا حداقل تماس تلفنی باشه تو برنامه چون این کار اگه بشه خیلی بیشتر جواب میده و زودتر. لوگو هم خوبه ولی مطمعنا خیلی دیر تر جواب میده

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از sascovach :
خوب یه نفر رو معرفی کنن بچه ها یا حداقل تماس تلفنی باشه تو برنامه چون این کار اگه بشه خیلی بیشتر جواب میده و زودتر. لوگو هم خوبه ولی مطمعنا خیلی دیر تر جواب میده

حتما اگر این کارو بکنند بهتر جواب میده ولی فکر نکنم این کار را بکنند.
در ضمن واقعا نمی دونم یعنی در این انجمن فقط ما چند نفر از این مساله ناراحت هستیم و بقیه بچه ها مشکلی با این قضیه ندارند یا اینکه هر کس چون از طریقی (مثلا یک فیلتر شکن) مشکلش را حل کرده دیگه موضوع برایش بی اهمیت است؟

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از egold4ucom :
حتما اگر این کارو بکنند بهتر جواب میده ولی فکر نکنم این کار را بکنند.
در ضمن واقعا نمی دونم یعنی در این انجمن فقط ما چند نفر از این مساله ناراحت هستیم و بقیه بچه ها مشکلی با این قضیه ندارند یا اینکه هر کس چون از طریقی (مثلا یک فیلتر شکن) مشکلش را حل کرده دیگه موضوع برایش بی اهمیت است؟
آره خداییش چرا اینجوریه؟ منم واسم سواله!
خیلی عجیبه احتمالا همون حرف شما درسته که هر کی یه جور مشکلش حل شده باشه دیگه به بقیه کاری نداره

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
من فکر می کنم که بیشتر افراد چون خیلی جدی تو اینکار نبودند با فیلتر شدن ایگولد بیخیال شدند
تقریبا 90 درصد پست هایی که تو این انجمن زده میشد تبلیغ لینک های رفرال برای هایپ هایی بود که حتی ارزش نگاه کردن رو هم نداشتند
اصلا اگه کسی بصورت جدی و حرفه ای دنبال اینکار باشه اولا اینقدر جذب رفرال و کسب چند سنت یا چند دلار براش اهمیت نداره و ثانیا دنبال چنین سایتهایی نمیره که حتی ارزش تبلیغ کردن هم نداشته باشند خیلی از این سایتها قبل از اونکه کسی بتونه برای خودش رفرال جذب کنه تعطیل میشند

خب با این اوصاف از چنین افرادی چه توقعی دارید لابد دیدند ایگولد فیلتر شده دیگه کلا بیخیال همون چند سنت و چند دلار شدند
یه عده هم که از مدتها قبل بعلت ضررهایی که تو این عرصه کردند قید اینکار رو زده بودند

فقط می مونه اون عده ای که واقعا درآمدی داشتند و حالا به هر نحو کسب و کارشون وابسته به ایگولد بوده و هست من در تعحبم که این عده چرا پیداشون نیست شاید هم اصلا وجود خارجی ندارند

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Roby :
من فکر می کنم که بیشتر افراد چون خیلی جدی تو اینکار نبودند با فیلتر شدن ایگولد بیخیال شدند
تقریبا 90 درصد پست هایی که تو این انجمن زده میشد تبلیغ لینک های رفرال برای هایپ هایی بود که حتی ارزش نگاه کردن رو هم نداشتند
اصلا اگه کسی بصورت جدی و حرفه ای دنبال اینکار باشه اولا اینقدر جذب رفرال و کسب چند سنت یا چند دلار براش اهمیت نداره و ثانیا دنبال چنین سایتهایی نمیره که حتی ارزش تبلیغ کردن هم نداشته باشند خیلی از این سایتها قبل از اونکه کسی بتونه برای خودش رفرال جذب کنه تعطیل میشند

خب با این اوصاف از چنین افرادی چه توقعی دارید لابد دیدند ایگولد فیلتر شده دیگه کلا بیخیال همون چند سنت و چند دلار شدند
یه عده هم که از مدتها قبل بعلت ضررهایی که تو این عرصه کردند قید اینکار رو زده بودند

فقط می مونه اون عده ای که واقعا درآمدی داشتند و حالا به هر نحو کسب و کارشون وابسته به ایگولد بوده و هست من در تعحبم که این عده چرا پیداشون نیست شاید هم اصلا وجود خارجی ندارند

هنوز هم خیلی ها کار می کنند حداقل اینو آمار خرید و فروش سایت ما نشون میده که خرید و فروشمون سیر نزولی پیدا نکرده ولی فکر کنم بچه ها می ترسند براشون دردسر تولید بشه؟!

بالا