• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر سنجی N73 و N93 ٠

N93 or N73

• Total voters
    19

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
سلام...
به نظر شما کدامیک از گوشی های زیر ارزش خرید دارد با توجه به قیمت و امکانات زیر :
ان73:عکس برداری بهتر - باطری بیشتر - صدای بلندتر (مطمین نیستم ) - کوچکتر - تومان460
ان93:فیلم برداری بهتر - میکروفون استریو - وای فای - اتصال به تلویزیون - سه برابر زوم اپتیکال -بزرگ و سنگین -سخت افزار قوی تر -670 تومان
مقایسه : http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1551&idPhone1=1550
مرسی :cool:

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
این گوشیهای سری N نوکیا اصلا ظرافت نداره خصوصا91 که مثل بیل می مونه

moein_lootii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کدوم صداش قوی تره؟؟
این dvbکارت چی کار می کنه؟؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یه گزینه اگه داشت به نام هیچ کدام من حتما تو رای گیری بالا شرکت میکردم!!

ولی جدا از شوخی N73 انتخاب بهتری هست....

usb

Registered User
لایک‌ها
0

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
کارت dvb ؟!
302.gif

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر من N73 خیلی بهتره نسبت به قیمتش!
کارت dvb چیه؟
فکر کنم منظور دوستمون DVB-H هست که برای تماشای تلوزیونه و این قابلیت رو N93 نداره! سوتی بود! یادش بخیر خودم یه زمانی هی سوتی میدادم!

maryam2810

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته من چندان از ان 93 نمیدونم .. اما خودم ان 73 دارم بدجوری ازش راضیم .. در ضمن قیمتش تا دو هفته پیش 458 بودا !!
ولی خدایی گوشیه بیستیه !!

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من N73 خیلی بهتره نسبت به قیمتش!
کارت dvb چیه؟
فکر کنم منظور دوستمون DVB-H هست که برای تماشای تلوزیونه و این قابلیت رو N93 نداره! سوتی بود! یادش بخیر خودم یه زمانی هی سوتی میدادم!
پس خالی بندیه :stun:
ولی تو بعضی سایت ها هنوز هست.:wacko:

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
به نظر من N73 با توجه به طراحی قوی و دوربین عکاسی بی نظیر و اسپیکر 3d خوبش کاملا بر N93 برتری داره ! مگر اینکه دوربین فیلمبرداری برات خیلی مهم باشه که در این صورت این گوشتکوب رو باید تحمل کنی !

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی صدای ان 93 از 73 کمتره ؟
ضمنا به نظر شما ان 93 در چه مواردی از 73 کم میاره ( به غیر از عکس و طراحی )
آقا داریوش کجایییییی شما به ان 93 رای دادی.

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از جی اس ام دان ای ار

در مورد ان 93
از نظر کیفیت برقراری تماس ضعفی در این گوشی وجود ندارد و صدای مکالمه نیز واضح و رسا می باشد . صدای زنگ 64 پلی فونیک گوشی نیز در حد متوسط است و اگر از زنگ های Mp3 استفاده کنید دیگر ضعفی در صدای زنگ مشاهده نخواهید کرد . میزان قدرت ویبراتور و یا لرزاننده دستگاه هم کمی از حد معمول پایین تر است و ممکن است برخی اوقات متوجه لرزش گوشی نشوید .

کیفیت فیلم برداری و همین طور عکس برداری گوشی بسیار خوب و مناسب می باشد و شاید بتوان گفت که یکی از بهترین ها در سطح بازار باشد .

یکی دیگر از نقاط قوت گوشی وجود برنامه هایی هم چون Quick Office برای مشاهده و ویرایش فایل های Office و برنامه ی PDF reader برای مشاهده ی فایل های PDF شرکت Adobe می باشد که البته باید برای آن ها پول پرداخته و Registration Key را برای ادامه ی کار با این برنامه ها دریافت نمایید .

مواردی که در این گوشی کمی ناامید کننده می باشند عبارتند از : محدودیت یک دقیقه ای ضبط صدا ، اندازه ی بزرگ گوشی و عدم امکان نمایش کامل فایل های ویدئویی به صورت تمام صفحه ، وقتی که صفحه نمایش به حالت افقی قرار دارد .

اگر به این ضعف ها اهمیتی نمی دهید حتماً این گوشی را خریداری کرده و امتحان کنید . البته اگر به گرانی قیمت آن که البته با وجود چنین امکاناتی عادلانه است اهمیتی نمی دهید !

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
N93 : زوم اپتیکال (زوم دیجیتال در واقع به هیچ دردی نمیخوره)
Wlan (خودم توی این فکرم که اگر یک مودم ADSL بگیرم که خورجی Wlan داشته باشه این امکانش جالبه)
چرخش صفحه نمایش در جهتهای مختلف که کمتر گوشی ای داره و سیستم هیچ گوشی ای به این خوبی هم نیست.
فیلمبرداری غیر قابل رقابت(وقتی یک امکانی در گوشی هست که در هیچ گوشی دیگه ای نیست طبیعیه که قیمت بالاتری داشته باشه)
صدای بلندگو هم در N93 کمی ضعیفتره که البته آنقدرها هم چیز مهمی به نظر نمیرسه
کلاس گوشی تقریبا از تمام گوشیهای بازار بالاتره . همین یک مورد شاید به تنهایی گرانیشو توجیه کنه
سایز گوشی بزرگه و به خوشدستی N73 نیست ولی برعکس خیلی از گوشیهای بزرگ که به قناصی میزنند این گوشی خیلی هم نمای خوبی داره و از نظر کارکردن راحته.
در مورد عکاسی هم بگم تعجب میکنم از طرفداران سونی اریکسون که میان اینجا و از بهتر بودن عکس N73 صحبت میکنند! چون در بحث رقابت N73 و K800 استدلالشون برای برتری K800 طبیعی تر بودن رنگ عکسهای K800 بود! که اگر اینطور باشه عکسهای N93 هم از نظر رنگ مشابه K800 است و با همون استدلال باید به عکسهای N93 نمره بیشتری بدن!! خلاصه فکر میکنم هدفشون فقط زمین زدن N93 باشه. اما اون پردازش تصویر که روی N73 هست یک امکاان خیلی خوب و مثبته حتی میبینیم کسانیکه K800 دارند در تاپیک عکس با برنامه های مثل acd see عکسهای گوشی رو تنظیم میکنند.
به هر حال اگر اون تنظیم نور N73 رو مثبت فرض کنیم که اینطور هم هست عکسهای N73 بهترینه بین گوشیهای 3 مگاپیکسلی و گرنه با همون استدلالی که K800 بهتر از N73 شده N93 بهتر از N73 است.
اون مواردی هم که در gsmarena در پست قبلی به اسم ضعف اسم برده شده بیشاترش در حال حاضر با برنامه های مختلفی که اومده رفع شده مثل دیدن فیلم تمام صفحه یا ضبط صدا.
خرید N73 واقعا به صرفه است با توجه به قیمت بقیه گوشیها ولی این N73 رو بهتر از N93 نمیکنه. از همون اول N73 برای فروش بالا ساخته شد و N93 برای نشان دادن تواناییهای نوکیا.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
عکس های n73 کیفیت و وضوحشون از k800 و n73 خیلی کمتره! توی ریویو ها عکس هارو هرکی نگاه کنه نگاه اول می فهمه!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بالا