• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر سنجی N73 و N93 ٠

N93 or N73

• Total voters
    19

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر شما ان 93 کی ارزش خریدن از نظر افت قیمت ؟
ضمنا عکس های ان 93 به نظر من یکم تاره کلا تار میگیره یا من اینجوری میبینم :blink:
یه مقایسه با بهترین 2 مگا پیکسلی ها (مثل کا 750 و ...) از نظر عکس میشه انجام بدین ؟:blush:
مرسی.

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
نتیجه با توجه به پستها :
ان 93 بهترین انتخابه ( البته به نظر من ) و ارزش 200 تومن بیشتر را دارد.
فقط میمونه قضیه عکس ...مقایسه با بهترین 2 مگا پیکسلی ها
منتظرم......

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نتیجه با توجه به پستها :
ان 93 بهترین انتخابه ( البته به نظر من ) و ارزش 200 تومن بیشتر را دارد.
فقط میمونه قضیه عکس ...مقایسه با بهترین 2 مگا پیکسلی ها
منتظرم......

عکسهاش توی gsmarena هست. تو وضعیت 3 مگاپیکسلی یکمقدار نویز داره ولی اگر عکسهای N93 رو تبدیل کنید به 2مگاپیکسل تمام نویزهاش از بین میره و از بقیه گوشیهای دو مگاپیکسلی بهتره. همین حالا هم بعد از N73 و K800 بهترین عکسهای رده 3 مگ رو میگیره(البته اگر بعضیها با مارکهای پرتی مثل شارپ و فیلیپس و ... پارازایت نندازند)

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
کاملا درسته! N73 کیفیت عکسش یه کوچولو! بیشتر از N93 هست ولی N93 تو فیلم برداری خیلی خفنه! فقط یه عیب داره (داشت) که تو فیلم برداری اگه زوم کنی صدای وز وز زوم اپتیکال تو فیلم شنیده میشه! تو فرم ویر جدید تا حدی رفع شده این مشکل!

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
رفتم پیش یارو ( فروشنده ) گفت مخابرات هنوز ریجسترش نکرده ( یا نمی شه )
جریان چیه ؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان سیمبین باز و جاوا باز برا شما زشت یه ویندوز موبایل اینجا پست بزنه و در باره این گوشی ها نظر بده شما باید خورده باشید این گوشیها رو:D

یه چیز میگم عمرا تا جایی شنیده باشید نه دیده باشید برید بگید یه ویندوز موبایل باز این سوتی رو گرفت

ایهاالناس ای اونایی که N93 دارند میدونستید که در حین فیلمبرداری وقتی زوم میگنید صدای عقب جلو رفتن لنز رو فیلم میمونه
happy093.gif
wagfinger1.gif

آره کی اینو میدونست
SEVeyesC08.th.gif

ولی من شدیدا دنبال مقایسه N73 با k800 هستم
SEVeyesD09.th.gif

که بیام کلی نظر بدم

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
ایهاالناس یکی جواب بده عجله دارم .......

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان سیمبین باز و جاوا باز برا شما زشت یه ویندوز موبایل اینجا پست بزنه و در باره این گوشی ها نظر بده شما باید خورده باشید این گوشیها رو:D

یه چیز میگم عمرا تا جایی شنیده باشید نه دیده باشید برید بگید یه ویندوز موبایل باز این سوتی رو گرفت

ایهاالناس ای اونایی که N93 دارند میدونستید که در حین فیلمبرداری وقتی زوم میگنید صدای عقب جلو رفتن لنز رو فیلم میمونه
happy093.gif
wagfinger1.gif

آره کی اینو میدونست
SEVeyesC08.th.gif

ولی من شدیدا دنبال مقایسه N73 با k800 هستم
SEVeyesD09.th.gif

که بیام کلی نظر بدم

قبل لز شما خیلیها گفتند مثلا چند تا پست قبل شما یکیش!

ضمنا دوربینها فیلمبرداری JVC هم صدای موتورشون میوفته روی فیلم از یک موبایل که از نظر اندازه از دوربین فیلمبرداری خیلی کوچیکتره چه انتظاری دارید! البته N93 در ادامه N90 اومد و نسبت به اون خیلی بهتر شد و میشه اانتظار یک موبایل با فیلمبرداری کامل و با کیفیت رو از نوکیا داشت

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

ضمنا دوربینها فیلمبرداری JVC هم صدای موتورشون میوفته روی فیلم از یک موبایل که از نظر اندازه از دوربین فیلمبرداری خیلی کوچیکتره چه انتظاری دارید! البته N93 در ادامه N90 اومد و نسبت به اون خیلی بهتر شد و میشه اانتظار یک موبایل با فیلمبرداری کامل و با کیفیت رو از نوکیا داشت

آقا سوتی دادم خدایش نخوندم ایول فکر نمیکردم کسی بفهمه ماشاالله گفتم یه گشف جدید کردم برم به کارخونه نوکیا بگم پول بگیرم:D :blush:

اما....:( :wacko:

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0

به قول شاعر Ringing camcorder :D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آقا سوتی دادم خدایش نخوندم ایول فکر نمیکردم کسی بفهمه ماشاالله گفتم یه گشف جدید کردم برم به کارخونه نوکیا بگم پول بگیرم:D :blush:

اما....:( :wacko:

توی فیلم نمونه gsmarena یک تیکه زوم کرده ولی من صدا رو متوجه نشدم فکر نمیکنم زیاد باشه. البته توی اون صحنه صدای ماشین هم میومد.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
توی فیلم نمونه gsmarena یک تیکه زوم کرده ولی من صدا رو متوجه نشدم فکر نمیکنم زیاد باشه. البته توی اون صحنه صدای ماشین هم میومد.

صداش خیلی کم ولی دقت کنی میفهمی به خصوص از فیلمی که گرفتی با هدفون گوشی گوش کنی:blush:

راستی اینم اضافه کنم برا همه دوستان خوب من اصلا ریویو این سایتها رو قبول ندارم الان مثلا کل بچه های فروم بیان بگن مثلا ان73 دوربینش از کا800 سر تره من قبول نمیکنم یا کل فروم بیان بگن گیرایی کا800 بیشتر از ان73 هست بازم قبول نمیکنم تو طی این چند ساله یه چیز خوب فهمیدم اونم اینکه همیشه خودم همه رو امتحان کنم و به گفته گسی زیاد برنامه ریزی نکنم

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
نه بابا! درسته که دستمون نگرفتیم ولی دیدیم کسی باهاش حرف بزنه! جالب بود!
یکی داشت با N93 حرف میزد! یکم اونورتر یکی 8800 دستش بود!
تو یه متر مربع 1 میلیون و 600 گوشی بود!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
صداش خیلی کم ولی دقت کنی میفهمی به خصوص از فیلمی که گرفتی با هدفون گوشی گوش کنی:blush:

راستی اینم اضافه کنم برا همه دوستان خوب من اصلا ریویو این سایتها رو قبول ندارم الان مثلا کل بچه های فروم بیان بگن مثلا ان73 دوربینش از کا800 سر تره من قبول نمیکنم یا کل فروم بیان بگن گیرایی کا800 بیشتر از ان73 هست بازم قبول نمیکنم تو طی این چند ساله یه چیز خوب فهمیدم اونم اینکه همیشه خودم همه رو امتحان کنم و به گفته گسی زیاد برنامه ریزی نکنم

اگر این ریووها و چند تا سایت معتبر نبود مجبور بودیم قناعت کنیم به حرف چند نفری که همیشه سعی میکنند اطلاعات غلط بدند حداقل میشه به ریوو استناد کرد تا اینکه هر کی از دربیاد یک آیدی باز کنه و یکچیزی بپرونه. عکسهای K800 و N73 قبلا مقایسه شده بود فلش بهتر و عملکر بهتر K800 در نور شب بر کسی پوشیده نیست در مقابل عکسهای N73 در شرایط معمولی و مخصوصا نماهای باز بر بقیه گوشیهای 3 مگاپیکسل برتری داره ضمن اینکه اگر یکروزی 6630 و K750 میخواست انتخاب بشه و کسی که سیمبین میخواست میبایست دوربین خوب رو کنار میگذاشت امروز تفاوت N73 با گوشیهای جاوایی که مخصوص عکاسی ساخته شده اند آنقدرها نیست که کسی برای انتخاب گوشی سیمبین دار و دوربین خوب به شک بیاندازه. به هر حال K800 یک گوشی عالیه مخصوصا در عکاسی ولی برای کسی که سیمبین مهمه دیگه هرگز کیفیت دوربین و موزیک چیزی نیست که نگرانش باشند میشه به راحتی روی K800 قلم قرمز کشید. امروز رفتم برای خرید N73 ولی دوتا مغازه داشتند که به قیمت خون بابشون میفروختند و گرنه امروز چند تا عکس از نمای باز از N73 میگذاشتم با آقایون زیاد به فلاش گوشی غره نشوند.

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
برنامه ها و بازی های با پسوند جار و جاد (jar & jad ) بهش میخوره ؟
شنیدم سیس نمی خوره (sis ) ؟

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
برنامه ها و بازی های با پسوند جار و جاد (jar & jad ) بهش میخوره ؟
شنیدم سیس نمی خوره (sis ) ؟

چی sis نمی خوره؟ N73؟ N73 سیمبینه که! مگه میشه sis نخوره؟ جاوا هم هر گوشیی باز میکنه!

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
چی sis نمی خوره؟ N73؟ N73 سیمبینه که! مگه میشه sis نخوره؟ جاوا هم هر گوشیی باز میکنه!
اولا منظورم این بود که sis میخوره یا sisx چون شنیدم sis نمی خوره (شاید هم شایعه است:f34r: )
دوما ان 93
.
.
.
ببخشید جمله بندیم شیر تو شیره :blush:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
sis نمیخوره به سیمبین 9 و sisx پسوند برنامه هاش هست

بالا