- نوشتهها
- 16,055
- لایکها
- 3,146
من نظری ندارم دی....
ببین مثلا من یه گوشی عوض میکنم بعد یارو میاد حالا زرنگ بازی در میاره و به جای گوشی سی دی میفرسته برام - من گوشیمو دادم بهشاونوقت من تا یه مدتی همش توی همین تاپیک جنگ و دعوا درست میکنم و بقیه اعضا هم از ترس اینکه بلایی ک سره من اومد ، سره اونا نیاد چیز بر میشن و دیگه تعویض رو قعطش میکنن و اعتماد ها از بین میره
در کل اگه یه تاپیک باشه که فقط ادرس گوشی های موجود و هم رده رو بتون توش جستوجو کنیم خوبه ولی دیگه اون مدلی که شما عنوان کردی نوچ
خیلی خوبه ولی البته شمام خیلی خود خواهی که جدیدارو آدم فرض نکردی دوست عزیز
پیشنهاد جالبیه انشاا... تاپیک زده بشه و استقبال بشه!
با سلام خدمت دوستان
البته بنده کوچکتر از اونی هستم که جلو پر سابقه ها اظهار نظر کنم، ولی برای بچه های گوشی باز باید جای حالبی شه.
کی پشت سر من غیبت کرد؟ اقا من 200 تا امتیاز داشتم این علی رضا 0 بود من گفتم منو صفر کنید این حالش گرفته نشه
کلا فکر خوبیه منم موافقم فقط با سابقه ها چون یک باری یه مشکلی که پیش اومده برام با سابقه ها سریع طرف همچین مشکل رو حل کرده که کاملا به ضرر خودش بوده و پیش نهاد من بهتر بود برای حل مشکل ولی ایشون حاضر شد ضرر کنه
ولی رضایت منو بگیره برا همین احتمال وجود مشکل خیلی کمه
سلام تاپیک خوبیه
اما قبول کنیم که گوشی بازی الآن با قدیم فرق میکنه چون الآن کلا چند تا گوشی شاخ بیشتر نداریم پس اگر بخوایم مثلا هر دو هفته یه گوشی عوض کنیم و شاخ بازار رو بگیریم ,
گوشی کم میاد چون الآن یا شرکتها کم گوشی تولید میکنند یا اگر هم تولید کنند با اندک تفاوتی با مدل قبلی گوشی رو میدن بیرون
یه پیشنهاد هم دارم
مثل اینکه یه قانون هست اون اینکه میشه تو هر قسمت از بازارچه یه تاپیک رو مهم کرد اما بابتش هزینه میگیرن
هزینه هم میشه با همفکری و از کسانیکه تو تاپیک معامله میکنند بصورتی که عادلانه باشه خرجش رو درآورد که فکر میکنم مبلغ زیادی نشه
مثلا اگر 50 هزار در ماه باشه , اگر ده تا معامله در یکماه باشه میشه نفری 5 تومن
اگر تاپیک مهم بشه در عرض دو دقیقه نمیره صفحه 10 و بهتر میشه روش تمرکز کرد
البته فقط یک پیشنهاده
با اینحال بنده از این تاپیک استقبال میکنم
تشکر از استارت