• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر شما در مورد یک سایت خیریه که همه وبمستر ها میتوانند مدیرش باشند .

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
من فرومو برای این گفتم که در فروم نیازی نیست اطلاعات سرور در اختیار همه قرار بگیره ، کار باهاش راحته - برای کسانیکه اطلاعات کامپیوتری ندارن- و تبلیغات و درآمد زاییش هم راحته. بعدم جوابگویی به سوالات خیلی راحت تر از ارسال یک مطلب از صفره. شما اگر یک فروم بزنی که مثلا یک بخش پزشکی داره ، اگر هدف خیریه باشه ، پزشکای زیادی هستن که حاضر باشن وقت بذارن روزانه جواب چند نفرو بدن. و بابت گذاشتن تبلیغ مطب و غیره ، بیشتر از عرف مبلغیو بدن -بیشتر به هدف کمک خیریه - یا مشاغل دیگر. اما کدوم آدم علافیو میشناسی که حاضر باشه روزی یک مقاله در حوزه تخصصی خودش بنویسه و ارسال کنه به سایت . خیلی سخته آدم از صفر شروع کنه یک مطلب تخصصی مفید بنویسه

کامل کردن ویکی پدیای فارسی که روح *** گفت هم واقعا کار بزرگیه که وب فارسی را زنده میکنه ، اما وقت میبره وحشتناک !!

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوستان دیگه کسی نظری نداره ؟

بابا قرار بود نذاریم تاپیک بره پایین . الان من تاپیک رو از اون زیر میرا کشیدمش بیرونا .

بابا یه کار درست حسابی میخوایم بکنیم یعنی کسی نیست کمک کنه ؟ .

اون عزیزانی که قصد همکاری دارن پیام خصوصی بدن که اسمشون باشه اگر جدی شد قضیه حدا اقل با همون چند نفر شروع کنیم.

من منتظرم هنوز . یا بگید آره یا نه . اگر تصویب شد یه کنفرانس مسذاریم تو یاهو باهم صحبت میکنیم که چیکار کنیم.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
اولا اينكه سرور چرا ؟ وقتي ميتوني رو يك هاست معمولي ارزان قيمت بالا بياري چرا ميخواي الكي هزينه سرور بتراشي و ماهي 20 تومن بدي سي پنل و حداقل 30 تومن واسه سرور ؟ (درضمن سرور خريدش نيست كانفيگش كلي هزينه بره)

ثانيا اينجور كارا كشكي نميشه بايد حداقل يك شركت مرتبط با اين كار تاسيس كنيد و مكان داشته باشيد و اينجوري مي تونيد وام هم بگيريد و دليلي ميشه براي اعتماد مردم به شما . چوون مجبور ميشين حسابهاي مالي درست كنيد كه كلاهبرداري نشه . نمي توني بشيني تو خونتون و ..... -

اگه ميخوئيد واقعا همچين كاري بكنيد بايد خودتون در مورد يك بيماري يا يك عقب ماندگي خاص مثل كمك براي تحصيل كودكان بي سرپرست و فقير و يا ايدذ و ... نه اينكه پول رو ببري بريزي حلقوم كميته امداد و اونم بياره گردن كلفت ها رو تو اعياد ناهار بده ...(كثافتا) .

اگه اين روال كه گفتم نشه احتمل شكست داره چون مردم ترجيح ميدن اينجوري خودشون مستقيم پول رو بدن به خود بهزيستي (همون كه با هزار تومان چيكار ميشه كرد) :lol:

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوست عزیز ممنون از نظرت .

ولی چیزی هست اینه که ما ایرانی ها همیشه عادت داریم کار و انقدر بزرگ و سخت کنیم که آخرش بگیم بابا کار ما نیست .

آقا شرکت و از این چیزا لازم نداره که اگر اینجوری بود میرفتیم یه موسسه خیریه میزدیم خوب .

میخوایم با برو بچه های وبمستر یه حرکتی بکنیم . البته اگر دوستان همراهی کنن .

ما که نمیتونیم کل مشکلات جامعه مون رو حل کنیم ولی به نوبه ی خودمون میتونیم یه کارایی بکنیم حالا اونم بیایم قضیه رو بزرگش کنیم و بگیم باید شرکت زدو ... دیگه هیچ .

به خدا هیلی ساده است . یک سایت که همه توش بتنویسن البته یه سایت مفید . ادرآمدش هر چقد هم که شد مثلا صرف کودکان سرطانی بشه شده همون هزار تومن در ماه .

حد اقل اینه که همه میفهمند که وبمسترا فقط به فکر این نیستن که به هر روی شده برای خودشون پول در بیارن .

حالا اگر کسی هست یا علی آمادگیشو اعلام کنه .

اگرم نه که خوب دیگه هیچ . این فکرو بیخیال میشیم اما من مطمئنم خیلیا میخوان همکاری کنن . روشون نمیشه بگن تعارف میکنن . :D

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
باشه . حالا كه اينجور شد من هستم داداش . تو سايتشو بيار بالا من هر روز ميام اونجا مطلب مي زنم . ايشالا بتونم يك كمك كوچيكي به هموطنام بكنم . تو بيا من هم دامنه اش رو به قيمت 3600 ثبت مي كنم و هم اينكه رفيقم هاست داره از اون يه هاست مناسب و ارزون ميگيريم كه اوله كار هزينه تراشي نشه .

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
باشه . حالا كه اينجور شد من هستم داداش . تو سايتشو بيار بالا من هر روز ميام اونجا مطلب مي زنم . ايشالا بتونم يك كمك كوچيكي به هموطنام بكنم . تو بيا من هم دامنه اش رو به قيمت 3600 ثبت مي كنم و هم اينكه رفيقم هاست داره از اون يه هاست مناسب و ارزون ميگيريم كه اوله كار هزينه تراشي نشه .

خیلی ممنون و تشکر از شما دوست عزیز . اما دو نفری که نمیشه . عزیزان دیگه هم بیان کمک به چند نفر که رسیدیم شروع میکنیم .

بعد ایشالا یه فکری میکنیم واسه اسم سایت و این چیزا و اینکه توش چی بنویسیم . ولی من اون اول انتظار داشتم حداقل اول کار یه 20 نفرو باشیم دیگه .

نمیدونستم روزی یه پست زدن انقد زور میاد برای همکارای عزیز.

در مورد اینکه درآمد هم کجا صرف شه به نظر من موسسه محک بهترین انتخابه چون مورد تائید همه وبمسترای ایرانی و وبمسترای بزرگ هست .

اکثر وبمسترای حرفه ای از محک حمایت میکنن . کارشم حمایت از کودکان سرطانی و اینها هست .

اگر کسی وجدانش یه کوچولو تکون خورد یه پیغام کوچولو بده که هم تاپیک پایین نره و هم ما دلگرم شیم و زودتر شروع کنیم .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
با سلام به دوستان عزیز بنده در مورد پست زدن می توانم کمک کنم .بیشتر در زمینه تفریحی . در ضمن مطالب کپی و پیست هستند . اگر کار قطعی شد بهم پیام بدید در ضمن تا تاریخ 22 دی نمی توانم پست بزنم چون باید pc خودم را درست کنم . و چند تا پروژه است که تمام بشوند ما هم به جمع دوستان عزیز می پیوندیم . طرح خوبی است .

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوستان واقعا ممنون . بابا دمتون گرم .

تاپیک صفحه چهارم بود .

قرار نبود من یه سای را بندازم شما بیای توش بنویسی قرار بود همه باهم کارو شروع کنیم که کسی همکاری نمیکنه .

پس مثل خیلی ایده های دیگه که تو ایران عملی نمیشن اینم نشد .

هرکسی دوست داشت کا خیر بکنه میتونه خودش بره تو سایتش بنر خیریه بذاره مثلا محک که خیلی ام جا افتاده .

ولی حیف شد اگه چند نفر فقط درست و حسابی همکاری میکردن خیلی خوب میشد .

بالا