• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر شما را در مورد طراحی

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
سلام
از نظر من طراحیش 40/100
منوی بالا جذاب نیست
فوتر هم که چیزه خاصی نداره
منوهای کناری هم همینطور
نوشته های وسط هم به نظر من اگر تو کادر باشن بهتره
عکسی هم که زیر منوی بالا قرار داده شده جذاب نیست و خیلی هم با موضوع سایت مرتبط نیست
موفق باشین
پ.ن:اینها نظر شخصی خودمه, شرمنده اگر خوشایند نبود.

canadaexpert

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
از نظر من طراحیش 40/100
منوی بالا جذاب نیست
فوتر هم که چیزه خاصی نداره
منوهای کناری هم همینطور
نوشته های وسط هم به نظر من اگر تو کادر باشن بهتره
عکسی هم که زیر منوی بالا قرار داده شده جذاب نیست و خیلی هم با موضوع سایت مرتبط نیست
موفق باشین
پ.ن:اینها نظر شخصی خودمه, شرمنده اگر خوشایند نبود.

با سپاس از شما،

آیا شما الگو و نمونه سراغ دارید؟

bodyguard

Registered User
لایک‌ها
32
خیلی سادست دوست عزیز
درسته خود سادگی زیباست اما به نظر من بیشتر از سادگیش نامرتبیش به چشم میاد!

canadaexpert

Registered User
لایک‌ها
2
خیلی سادست دوست عزیز
درسته خود سادگی زیباست اما به نظر من بیشتر از سادگیش نامرتبیش به چشم میاد!

ممنون میشم اگر دقیقتر بفرماید که در کدام قسمتها این مساله را مشاهده میفرماید؟

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
درود بر شما

اینم نظرات من:
1. اصولا از نظر من، صفحه اصلی با دو ستون کنار مناسب سایت نیست، بیشتر مناسب وبلاگه مثلا. یه جورایی هم قدیمی شده این دو ستون.
2. کلا فونتها رو خیلی بزرگ گرفتی، مخصوصا فونتهای وبجتهای سایدبار که به صورت عکس هست. حتی منوهاش هم Bold کردی اونم Tahoma که Boldـش اصلا جالب نیست.
3. هیچ نوع ایفکت بصری تو سایت نیست، اسلایدری جیزی بیاد بره.
4. کارهای گرافیکی سایت مثل اون بنریکه اون پائین اصلا حرفه ای و چشم نواز نیست، فونتهای خشکی توش استفاده شده.
5. همه چی نباید تو صفحه اول سایت باشه، صفحه اول باید جذاب باشه محتوا داخل سایت باشه، ولی شما سعی کردی همه چی رو تو صفحه اول بزاری.

اینا به ذهن من رسید

با سپاس

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من هميشه معتقد بودم كه سايت نبايد زياد سخت باشه . مطالبش يه جايي قايم باشه . سايت محتواش خوب و مناسب باشه طراحيش پيش كش .

بر روي محتوا كار كنيد . طراحي بي محتوا شما را به هيچ جايي نمي رساند . سايت ساده بهتر از يك سايت پيچيده است . من خوشم اومد .

و اما : بكگراند خوب نيست . صفحه خيلي سفيده .از رنگها شاد زياد استفاده كنيد . سعي كنيد بكگراند رو مثل پرچم كانادا دربياريد . عكس قايقران يه گرون نمي ارزه . برداري سنگين تري . يا اينكه slide بذار .

homepage رو اختصاص بده به چند مورد در زمينه مزاياي مهاجرت ، ويژگي هاي كانادا ، كنسول و سفارت ايران در كانادا . عكس كسايي كه مهاجرت كردند . ويدئو . مقامات كانادا .... (يعني بخش بندي كن )

سايدبار سمت راست خيلي زشته . برندار ولي رنگ و فونتشو عوض كن . مدارك و نمايندگي هاتو ببر تو فوتر و كوچيك بذارشو . اخبار و مقالات رو هم از اونجا بردار ببر زير فوتر به شكل متحرك بذار .... يا اينكه اسلايد بكن و يه عكس مرتبط هم بذار .

bodyguard

Registered User
لایک‌ها
32
ممنون میشم اگر دقیقتر بفرماید که در کدام قسمتها این مساله را مشاهده میفرماید؟

دو تا دوستمون در بالا كاملا توضيح دادن منم موافق هستم و حرفهاي اونا تكرار نمي كنم دوست عزيز :)
يه سوال زحمت درست كردن اين سايتو شما خودتون كشيديد؟
اگر آره پس نصف مشكلتون حله ميتونيد با يكم كار يك سايت شكيل داشته باشيد!

canadaexpert

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان عزیز، امکان داره که خواهش کنم که چند تا سایت که از نظر شما دارای طراحی مناسبی هستند معرفی فرماید؟
با سپاس

بالا