• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نقدی بر یک قانون ....

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همگی
تا اونجا که من میدونم اگه سیستمی درست باشه قوانین درش وضع میشن برای بهبود اون سیستم ...
حالا همین بخش فروش موبایل و تبلت و ... خودمون ، قوانین جدیدی توش وضع شد مدتی پیش برای امن تر کردن معامله ها ... خیلی هم عالی ... ولی قانون نباید آیه قرآن بشه ... نباید تغییر نا پذیر باشه ... باید همیشه در حال بهبود و به روز شدن باشه ... مگر غیر از اینه ...
یکی از قوانینی که خیلی من رو تو دو هفته گذشته اذیت کرده و ناقص هم هستش اینه :
2.گذاردن کاغذ سفید در پس زمینه و یا کادر دوربین و نوشتن موارد : (نام کاربری – آدرس فروم – تاریخ ) با ماژیک یا به صورت تایپ

هدف از این کار چیه ... همه مون میدونیم ... اینکه معلوم شه کاربر کالا رو در اختیار داره و در حال حاضر هم دارتش ... خیلی هم خوب ... اما کجاش خراب میکنه ، تاکید همکاران به کاغذ سفید و ماژِیک !!!
به نظر شما اگه کسی مشخصات رو توی اپلیکیشن نوت گوشی یا تبلتش وارد کنه و عکس بگیره و یا روی تبلت یا نوتش با قلم یا دست بنویسه جوابگو انی قانون نیستش ؟؟؟

من به شخصه احساس میکنم گیر دادن به کاغذ و ماژیک و پاک کردن تاپیک هایی که اطلاعات رو روی خود گوشی نمایش میدن ، نه تنها مفید نیست بلکه فقط آزار کاربران محسوب میشه ...
نظر شما به عنوان کاربر این بخش چیه ؟؟؟ نباید این قانون به روز و اصلاح بشه ...

امیدوارم مدیریت اینقدر برای کاربران ارزش قاتل باشه که این تاپیک رو پاک نکنه و به نظرات گوش بده و اون ها رو اعمال کنه ... بلاخره اینجا فرومه نه یه وبلاگ یا سایت ... و همه چیز یه فروم هم کاربرانش هستند ... باید نظرشون شنیده بشه ...

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
به نظر من تو خود دستگاه تایپ بشه بهتره چون هم امکان جعلش خیلی کمتره هم از دستگاه روشن شده و سالم آگاهی کامل داریم!

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
سلام به همگی
تا اونجا که من میدونم اگه سیستمی درست باشه قوانین درش وضع میشن برای بهبود اون سیستم ...
حالا همین بخش فروش موبایل و تبلت و ... خودمون ، قوانین جدیدی توش وضع شد مدتی پیش برای امن تر کردن معامله ها ... خیلی هم عالی ... ولی قانون نباید آیه قرآن بشه ... نباید تغییر نا پذیر باشه ... باید همیشه در حال بهبود و به روز شدن باشه ... مگر غیر از اینه ...
یکی از قوانینی که خیلی من رو تو دو هفته گذشته اذیت کرده و ناقص هم هستش اینه :

هدف از این کار چیه ... همه مون میدونیم ... اینکه معلوم شه کاربر کالا رو در اختیار داره و در حال حاضر هم دارتش ... خیلی هم خوب ... اما کجاش خراب میکنه ، تاکید همکاران به کاغذ سفید و ماژِیک !!!
به نظر شما اگه کسی مشخصات رو توی اپلیکیشن نوت گوشی یا تبلتش وارد کنه و عکس بگیره و یا روی تبلت یا نوتش با قلم یا دست بنویسه جوابگو انی قانون نیستش ؟؟؟

من به شخصه احساس میکنم گیر دادن به کاغذ و ماژیک و پاک کردن تاپیک هایی که اطلاعات رو روی خود گوشی نمایش میدن ، نه تنها مفید نیست بلکه فقط آزار کاربران محسوب میشه ...
نظر شما به عنوان کاربر این بخش چیه ؟؟؟ نباید این قانون به روز و اصلاح بشه ...

امیدوارم مدیریت اینقدر برای کاربران ارزش قاتل باشه که این تاپیک رو پاک نکنه و به نظرات گوش بده و اون ها رو اعمال کنه ... بلاخره اینجا فرومه نه یه وبلاگ یا سایت ... و همه چیز یه فروم هم کاربرانش هستند ... باید نظرشون شنیده بشه ...
دوست من
اول منم اینطوری فکر میکردم اما دیدم درسته
میبینی یکی میره مغاره فلانی 3 تا ایفون 4 میزاره رو میز عکسشو میزاره سایتو بد میگه میفروشم و اینا
بودنش بهتره

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
دوست من
میبینی یکی میره مغاره فلانی 3 تا ایفون 4 میزاره رو میز عکسشو میزاره سایتو بد میگه میفروشم و اینا
بودنش بهتره

شما کامل خوندید ... میگم برای گوشی که روشن چه اشکالی داره اسم کاربری و تاریخ مثلا توی نوتش تایپ شه و عکس گرفته شه ... چه فرقی با کاغذ داره ...
اگر هم منظورتون اینه که یکی گوشی دیگری رو بگیره توش مشخصاتش رو تایپ کنه و عکس بگیره و بزاره اینجا ، خب می تونی همون گوشی رو بگیره و با کاغد کنارش عکس بگیره و بزاره اینجا ... حرف من اینه بین یه کاغذ و نوشته با ماژیک روش با نوشتن مشخصات توی نوت یا محل یادداشت گوشی و عکس گرفتن از صفحه روشن اش فرقی نداره ...

PS3.ONE

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
354
دوست من
بودنش بهتره

كاملا موافم.درست ميگيد

BIG_SONIC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
به هر حال قوانین هست و باید بهش احترام گذاشت هرچقدر هم حق با شما باشه..

موفق باشد...

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
به هر حال قوانین هست و باید بهش احترام گذاشت هرچقدر هم حق با شما باشه..

موفق باشد...

خب قوانین اگه جای بهبود داشته باشن ، باید بهبود داده بشن ...

اینم یه مثال ... الان از نظر قوانین عکس بالایی قانونی و عکس پایینی غیر قانونی هستش ... به نظر شما عکس پایینی چرا نباید قانونی باشه ... مگه هدف قانون رو ارضا نمیکنه ؟؟؟

IMG_0295.JPGIMG_0296.JPG

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
به نظر بنده هم فرقی بین دو حالت وجود نداره چون کسی که بخواد با فتوشاپ درست کنه هر دو حالت رو میتونه اعمال کنه.

تنها دلیل هم این میتونه باشه که یک زمانی تیم مدیریت گرد هم اومدند و یک قانونی رو تصویب کردند و دلیل تأکید بر اجرای اون این هست که یک هماهنگی بین تاپیک ها چه از لحاظ ظاهر و چه از لحاظ روال کار بوجود بیارن.

مثلاً نوشتن نام کاربری روی کاغذ میتونه روی کاغذهای رنگی هم انجام بشه اما باز برای بهتر خونده شدن نوشته و هماهنگی در زمان تصویب قانون عنوان شده کاغذ برنگ سفید باشه.

از این دست قانون ها که براشون جایگزین وجود داره زیاد هست مثلاً رنگ لباس یکسان کودکان در مدرسه و .... چیزهایی از این قبیل.

در یک کلام هدف از اجرای این قانون در این انجمن اولاً همون تأیید داشتن کالا در اختیار کاربر و دوماً ایجاد نظم و هماهنگی هست.

پ.ن-1 : مدیری که به شما در مورد گذاشتن کاغذ سفید و ماژیک گیر داده جایی عنوان نکرده که کالا مال شما نیست ( بدون شک هدفش ایجاد نظم بوده )

پ.ن-2 : در صورتی که استفاده از نوشته تایپ شده روی صفحه نمایش بصورت مکمل قانون در بیاد موردی نداره ( که اینو میتونید توو بخش پیشنهادات و انتقادات برای بهتر شدن قوانین مطرح کنید )

:)

hamed 1369

Registered User
لایک‌ها
173
اگه ادمین سایت مثل سایت ال دیجیتال تو هر معامله 1 درصد سود بگیره و به جاش به عنوان واسطه بین طرفین عمل کنه دیگه نیازی به این کارا نیست و هم به نفعه سایته هم مخصوصا خریدار و فروشنده

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
خب قوانین اگه جای بهبود داشته باشن ، باید بهبود داده بشن ...

اینم یه مثال ... الان از نظر قوانین عکس بالایی قانونی و عکس پایینی غیر قانونی هستش ... به نظر شما عکس پایینی چرا نباید قانونی باشه ... مگه هدف قانون رو ارضا نمیکنه ؟؟؟

مشاهده پیوست 100274مشاهده پیوست 100275

گزینه 2

اما زیاد وقتتون رو سر این موضوع هدر ندید .

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
ببینید دوستان ! این قضیه واسه گالکسی نوت به نظر من صدق میکنه و 2 تا عکسی که دوستمون گذاشتن چون هر دو دست خط هستند هیچ فرقی نمیکنه !! اما واسه بقیه گوشیها که توی نرم افزار نت برداری تایپ میشه قابل قبول نیست چون امکان جعلش با فتوشاپ هست!
پس کلیت قانون قابل قبول هست اما این نمونه استثناست(گالکسی نوت) !

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
دوست من
بودنش بهتره

اگر کسی بخواد جعل کنه خب کاغذ رو با خودش میبره مغازه یه لحظه میذاره و عکس میگیره.... نوشتن رو گوشی فکر کنم زمان بیشتری میخواد تا گذاشتن کاغذ زیر یه گوشی.
رو گوشی نوشتن به نظر من شیک تر هم هست :D
البته نظر من اینه. تا نظر مدیران چی باشه.

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
کسی که کلاه بردار باشه از گوشی با همین قوانین عکس میگیره ولی بعد دریافت پول نمیفرسته!

کلا متوجه نمیشم چرا به این چیزها اینقدر اهمیت میدین!

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
کسی که کلاه بردار باشه از گوشی با همین قوانین عکس میگیره ولی بعد دریافت پول نمیفرسته!

کلا متوجه نمیشم چرا به این چیزها اینقدر اهمیت میدین!

بالاخره با این کار درصد قابل توجه ای از کلاه برداری ها کم میشه!

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
جناب Sweeney Todd
شما رو جهت تذکر 2 روز بن کردم. (قبلا کارت بازی کرده بودیم!) نه به خاطر پیشنهادتون. بلکه به خاطر ایجاد تنش و مطرح کردن این پیشنهاد در بخش نامناسب. شما که خوشبختانه همیشه در روابط عمومی هستید، تا بحال این تاپیک رو ندیده بودید؟
http://forum.persiantools.com/t199040.html

به هر حال پیشنهادتون رو مورد بررسی قرار میدیم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا