• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نقد ترجمه

Tooraj2008

Registered User
لایک‌ها
6
درود به همه دوستان
میخام تو این تاپیک مجله های خارجی که پر طرفدار و جذاب هستن و اطلاعات خوبی به خواننده میدن رو ترجمه
کنم...البته نه همه مجله رو به صورت کامل...هدفم هم اینه که دوستان عزیزی که این ترجمه ها رو میخونن کمک و راهنمایی کنن تا اشکالات احتمالی رو بگیرم و تصحیح کنم ....به طور خلاصه میخام بگم با کمک دوستان عزیز زبان انگلیسیمو میخام تقویت کنم...
اول هم میخام از مجله TopGear شروع کنم...

33b0rpw.jpg

Last edited:

Tooraj2008

Registered User
لایک‌ها
6
24bui36.jpg

فورد در جستجوی بازار آمریکا

فورد امیدواره که خودروی مفهومی اکسپلورر برش تر و تمیز و تازه ای از کیک آمریکایی باشه...

2d82lb5.jpg

اگر شما هنوز از خودتون میپرسید که چگونه فورد در آمریکا دچار مشکلات شد شما باید تنها به این اتومبیل نظری بیندازید... فورد اکسپلورر
هنگامی که در سال 1991 به نمایش گذاشته شد تا یک دهه بعد کاملا به دست خود, فورد را به زانو در آورد این اتفاق که مثل جرقه سریع به وقوع پیوست باعث رسوایی فورد شد حتی اتفاقات بد بیشتری برای فورد هم افتاد که خیلی از این موارد هنوز مورد بحث در دادگاه است و مورد بحث وکلا میباشد بیان این گفته سخت است که مسوولیت این مشکلات بر عهده کیست؟
اما مشکل این بود که فورد اکسپلورراستعداد بدی داشت برای اینکه خودشو یا متمایل به ساختن یا نابودی فورد بکند
ناگهان خودروی ملی و منتخب از نوع suv به تله مرگ برای فورد مشهور شد و در امر فروش نیز ورق برگشت و بر خلاف اتومبیلهای دیگر به نابودی کشیده شد.فراتر از تایید این مشکل و پیدا کردن راه حل دو کمپانی در حالیکه مشکلات حادتر میشد و در سایر قسمتهای فورد پخش میشد بر سر اینکه تقصیرکار کیست با هم جدال کردند.

Last edited:

Tooraj2008

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان عزیز اگه شما هم مطلب جالبی پیدا کردید اینجا بذارید و ترجمه کنید حالا این مطالب حتی میتونه جوک
داستان کوتاه ...ضرب المثل... شعر انگلیسی... یا هر چیزی که دوست دارید ترجمه کنید و همراه متن انگلیسی
اینجا بذارید باشه...:)

Tooraj2008

Registered User
لایک‌ها
6
2rd9g07.jpg

هیجان درون ماشین!
مزدا6 روی جاده شکوه خودش رو به تماشا میگذارد:blink: بیرون زیبا ولی داخل ماشین افتضاح... بیل توماس داره مقداری پولک داخل اتاق میشمره!

rm2w55.jpg

مقایسه با فراری 599
راننده ما برای رانندگی با mazda 6 نظیر ندارد.مزدا6 ما دارای حجم 2.5 لیتر بیشتر از مدل معمولی است
شما میتونیدبرای این مدل مزدا موتور 6 لیتری 12 سیلندر خورجینی رو به راحتی جا بدید
بعد از فراری 599 مزدا6 رو تست کردم و نتایج رو اینجا مینویسم.من بعد از حدود 20 ثانیه پس از دیدن این ماشین ازش خوشم اومد صندلیها سفت و اسپرتی ولی راحت هستن و بدن رو کاملا در بر میگیرن.ماشین رو روشن میکنم موتور صدای اسپرت داره و موقع گاز دادن دور موتور به سرعت بالا میره.....

Last edited:

Tooraj2008

Registered User
لایک‌ها
6
156zlvb.jpg

ملاقات بر روی پیست

سریعترین اتومبیل های خیابانی در سومین مراسم ما برای دور برق آسا در پیست اتومبیل
با نهایت سرعت تست شدند

بالا