• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نقل و انتقالات ایران و لیگ های خارجی در سال 2011

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آخرین حاشیه ذوب آهن:سینا عشوری برگه قراردادش را پاره کرد!

ینا عشوری هافبک دفاعی جوان تیم ذوب‌آهن یک روز بعد از عقد قرارداد با ذوبی‌ها، امروز برگه قرارداد خود را در باشگاه پاره کرد!
به گزارش سایت گل، عشوری پس از آنکه با ذوب‌آهن قرارداد دوساله‌ای بست، امروز با تماس مسوولان باشگاه به دفتر ذوب‌آهن مراجعه کرد و در آنجا با این جمله مواجه شد که باشگاه استطاعت پرداخت مبلغ توافق شده را ندارد و او باید کوتاه بیاید.
به زبان آمدن این جمله از سوی مدیران باشگاه، باعث واکنش تند عشوری شد و در نهایت او قرارداد دوساله جدیدش را پاره کرد. عشوری سپس بعد از خروج از باشگاه با منظور ابراهیم‌زاده تماس گرفت که سرمربی ذوب‌آهن شاگرد جوانش را مورد شماتت قرار داد و او را بابت رفتارش در باشگاه سرزنش کرد. عشوری در مصاحبه با خبرنگار سایت گل تاکید کرد که به تمرین نخواهد رفت چراکه باشگاه بعد از توافق زیر حرف خود زده است و این موضوع به هیچ‌وجه حرفه‌ای و اخلاقی نیست.
ذوب‌آهن کم‌حاشیه‌ترین تیم فوتبال ایران در این سال‌ها بوده که در چند هفته گذشته پرخبرترین دوران خود را پشت‌سر گذاشته است. باید دید که مسوولان این باشگاه چه واکنشی را به اتفاق امروز نشان خواهند داد. عشوری هنوز یک سال دیگر با ذوب‌آهن قرارداد دارد و نمی‌تواند سرخود راه جدایی در پیش بگیرد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
امسال داماش هم شاخه ظاهرا ! :happy:

A1068517.jpg

مهدوي‌كيا قراردادش را با داماش امضا كرد

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خبر عجيب: مذاكره سیدجلال با یک باشگاه قطری/ دومين مدافع استقلال هم مي‌پرد؟
حسینی که همراه تیم ملی ایران در اردوی اتریش حضور دارد، با پیشنهاد یک تیم قطری مواجه شده است و امکان دارد که سال آینده فوتبال خود را در خارج از ایران دنبال کند. با توجه به حضور محمدرضا خلعتبری و هادی عقیلی در لیگ قطر، حسینی هم تمایل دارد تا به جمع آنها ملحق شود.

بعد از به توافق نرسیدن محمد نصرتی با استقلال، آبی پوشان به دنبال تقویت خط دفاعی خود هستند و اگر نتوانند حسینی را جذب کنند، در این زمینه باز هم ناکام خواهند ماند. استقلال در خط دفاعی از پژمان منتظری و حنیف عمران زاده بهره می‌برد و امیرحسین صادقی، هادی شکوری و بیژن کوشکی هم جدا شده‌اند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
به گزارش نشريه آبولا، فابيو كوئنترائو، مدافع بنفيكا، بعد از توافق دو باشگاه، در آستانه پيوستن به رئال مادريد قرار دارد.

گفته مي شود كوئتنرائو قراردادي 5 ساله با باشگاه رئال امضا كرده است و اگرچه باشگاه مادريدي هنوز به طور رسمي اين انتقال را تاييد نكرده است اما احتمالا تا ساعاتي ديگر و بعد از تكميل آخرين جزئيات قرارداد، اين بيانيه منتشر خواهد شد.

اين در حالي است كه باشگاه بنفيكا پيش از مذاكراتش با رئال براي فروش كوئنترائو را تاييد كرده بود.

مبلغ اين انتقال هنوز مشخص نيست اما گفته مي شود اسكيل گاراي، مدافع آرژانتيني رئال به عنوان بخشي از مبلغ قرارداد به بنفيكا خواهد رفت.

باشگاه بنفيكا براي فروش كوئنترائو 30 ميليون يورو درخواست كرده بود اما رئالي ها مي توانند با فرستادن گاراي به ليسبون، اين مدافع ملي پوش پرتغالي را با مبلغ كمتري به خدمت بگيرند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
جانوآریو در سپاهان ماند

هافبك برزيلي تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان در فصل جديد هم زردپوشان را همراهي مي كند.
به گزارش سایت گل در نشست فابيو جانواريو با مدير عامل باشگاه توافق لازم و نهايي براي ادامه حضور وي در فصل يازدهم صورت پذيرفت. وي از ديروز تمرينات خود را در مجموعه ورزشي فردوس آغاز كرد.
جانوآریو به طور جدی از تراکتور درخواست همکاری داشت.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سوشا مكاني با مسئولان باشگاه شاهين به توافق رسيد و در ليگ يازدهم از دروازه اين تيم بوشهري محافظت خواهد كرد.

اين بازيكن كه گفته مي‌شد فصل آينده در تيم هدايتي و زير نظر دايي بازي خواهد كرد مذاكرات خوبي با تيم بوشهري داشت و در نهايت به اين تيم پيوست تا زير نظر حميد درخشان به بازي بپردازد.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خبر رسمی: رئال فابیو کونترائو را با 30 میلیون یورو خریداری کرد

سایت گل- فابیو کونترائو، ستاره پرتغالی باشگاه بنفیکا ساعت 13.55 دقیقه به ورزشگاه سانتیاگو برنابئو وارد شد تا بعد از پشت سرگذاشتن تستهای پزشکی، قراردادش را با این باشگاه به امضا برساند. سران باشگاه بنفیکا هم با انتشار بیانیه ای اعلام کردند که پرونده این انتقال با پرداخت 30 میلیون یورو از سوی باشگاه رئال بسته شد.
اسکیل گارای به عنوان بخشی از قرارداد کونترائو، روانه بنفیکا می شود.قیمت اسکیل گارای حدود 10 میلیون یورو برآورد شده است
فلورنتینو پرس هم حدود ساعت 2 بعدازظهر به برنابئو رفت و دقایقی بعد بود که فابیو کونترائو دست به قلم شد و قرارداد جدیدی را به امضا رساند.
بدین ترتیب جنجال انتقال فابیو کونترائو به این تیم به پایان رسید. لوئیس فیلیپه ویه را، رئیس باشگاه بنفیکا صبح امروز در برنابئو با ژرژ مندس، مدیربرنامه های کونترائو و خوسه آنخل سانچس ،مدیر داخلی باشگاه رئال دیدار کردتا توافقات نهایی انجام گیرد و بدین ترتیب اسکیل گارای هم به عنوان بخشی از این قرارداد به بنفیکا خواهد رفت.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
رادامل فالکائو مهاجم کلمبیایی باشگاه پورتو از علاقه اش به پیوستن به باشگاهی در لیگ برتر می گوید.

فالکائو که در فصل گذشته در 42 بازی برای پورتو 39 گل به ثمر رساند که 17 تای آن در لیگ اروپا بود، در حال حاضر یکی از بهترین مهاجمان اروپا محسوب می شود.

این مهاجم کلمبیایی که فصل گذشته در پورتو با ویلاس بواس کار کرد بعد از پیوستن این مربی پرتغالی به چلسی از علاقه اش به پیوستن به آبی های لندنی گفت. این در حالی است که گفته می شود چلسی برای جذب این بازیکن پیشنهاد 30 میلیون یورویی در نظر گرفته است.

فالکائو در گفتگو با خبرنگاران می گوید :" یک تیم است که رویای من بازی کردن با پیراهن آن تیم است. یک باشگاه خارجی است اما اکنون ترجیح میدهم اسم آن را نگویم. اسپانیا لیگ بسیار با کیفیتی دارد اما من لیگ برتر را به دلیل جو خوبی که دارد ترجیح میدهم."

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سايت گل- ژوائو موتينيو، هافبك تيم پورتو، با رد شايعات پيوستنش به چلسي، اعلام كردقصد ندارد پورتو را ترك كند.

اين هافبك خلاق يكي از بازيكناني است كه گفته مي شود بعد از پيوستن آندره ويلاس بواس به چلسي، راهي استمفوردبريج خواهد شد.

علاوه بر موتينيو، نام چند بازيكن ديگر پورتو از جمله رادامل فالكائو و هالك نيز به عنوان گزينه هاي چلسي شنيده مي شود.

اما موتينيو تاكيد كرد قصد ندارد در انگليس به ويلاس بواس بپيوندد و قصد دارد در پرتغال بماند.

او در گفتگو با " او ژوگو" گفت:" اين كه مي شنوم يك باشگاه بزرگ به دنبال من است، خيلي خوب است اما من همين حالا هم عضو يك باشگاه بزرگ هستم و مي خواهم به كارم در اينجا ادامه بدهم."

اين بازيكن 24 ساله تابستان گذشته از اسپورتينگ ليسبون به پورتو پيوست و در اولين حضورش در ورزشگاه دراگائو، توانست با پورتو به همه افتخارات ممكن دست پيدا كند.

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
معمارزاده به پرسپوليس پيوست

دروازه‌بان فصل گذشته تيم فولاد خوزستان به پرسپوليس پيوست.

ميثاق معمارزاده دروازه‌بان فصل گذشته تيم فولاد خوزستان که هم اکنون با تيم ملي در اتريش به سرمي‌برد، از طريق پدرش با باشگاه پرسپوليس قرارداد داخلي امضا کرد.
امروز عصر قرارداد معمارزاده را به طور رسمي در هيئت فوتبال با وکالت پدرش ثبت شود.معمارزاده پيش از اين نيز سابقه حضور در پرسپوليس را داشته است.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
منچسترسیتی استفان ساویچ را خرید

سایت گل- سران باشگاه منچسترسیتی پرونده انتقال استفان ساویچ به رختکن تیمشان را نهایی کردند. بدین ترتیب این ستاره 20 ساله با امضای قرادادی 4 ساله به این تیم خواهد پیوست این ستاره 20 ساله تنها 2 روز بعد از انتقال گائل کلیشی از آرسنال به سیتی به تیم دوم شهر منچستر پیوست
ساویچ که تاکنون 6 دیدار با پیراهن تیم ملی مونته نگرو برگزار کرده می تواند در مرکز دفاع یا در جناح راست خط دفاعی تیمش بازی کند و در سال 2010 بعد از سپری کردن تمریناتی 10 روزه در امیریتس در یک قدمی پیوستن به آرسنال بود.
ساویچ در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه سیتی منتشر شد، گفت:« بی صبرانه منتظرم تا کنار هم تیمی های جدیدم که همگی شان بازیکنان فوق العاده ای هستند بازی کنم. با پیوستن به سیتی یکی از رویاهایم محقق شد و بی صبرانه منتظر دیدار با ادین ژکو و الکساندر کولاروف هستم، چون هر دوی آنها با زبان مادری من صحبت می کنند و هردویشان اهل بالکان هستند. الکساندر با من تماس گرفت تا پیوستن من به سیتی را تبریک بگوید.» او ادامه داد:« من تمام بازیهای لیگ برتر را دنبال می کنم و می دانم که به چه تیمی آمده ام. از همین رو می خواهم به این تیم کمک کنم تا به قهرمانی های متعددی برسد. ما ورزشگاه خارق العاده ای داریم و بارها در تلویزیون دیده ام که سیتی چه هواداران پرشوری دارد.»

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
ریکاردو فریرا به میلان پیوست

طبق گزارش منتشره در اسکای ایتالیا سران باشگاه میلان روند انتقال ریکاردو فریه را، مدافع باشگاه پورتو را به خدمت گرفتند. این بازیکن، به عنوان بازیکن آزادروانه سن سیرو خواهد شد

این در حالی است که تیمهای مختلفی در اروپا خواهان به خدمت گرفتن او بودند ؛ چرا که فریه را عملکرد قابل قبولی در تیم پایه ای پورتو داشت

او بعد از اتمام قراردادش با پورتو روانه میلان شد

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سید جلال حسینی مدافع ملی پوش تیم سپاهان قرارداد خود را با این تیم برای یک فصل دیگر تمدید کرد. به گزارش سایت باشگاه سپاهان، مدافع ملی پوش سپاهان که به هواداران این باشگاه وعده داده بود در صورتی که زردپوشان همچنان در فصل جدید و به ویژه در ادامه مسابقات لیگ قهرمانان آسیا بتوانند حضور پرقدرتی داشته باشند همچنان در تیم قهرمان ایران می ماند، به وعده خود جامه عمل پوشاند و قراردادش را برای یک فصل دیگر تمدید کرد. گفتنی است توافق نهایی با سید جلال حسینی طبق قوانین و بخشنامه های سازمان لیگ و با حضور وکیل تام الاختیار وی و آژانس رسمی فیفا صورت گرفته و اسناد مربوطه تائید و ثبت شده است .

این اتفاق در حالی روی داد که گفته می شد این بازیکن با استقلال به توافق رسیده است. این دومین بازیکنی است که بعد از توافق با آبی پوشان سر از تیم دیگری می آورد! استقلالی ها با مهدی رحمتی، جاسم کرار و آندو تیموریان نیز هنوز قراداد رسمی ثبت نکرده اند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
رادامل فالکائو مهاجم کلمبیایی پورتو علی رغم علاقه باشگاه چلسی به جذب او اعلام کرد در پورتو خواهد ماند.

بعد از پیوستن آندره ویلاس بواس از پورتو به چلسی گفته می شد فالکائو نیز به همراه این مربی پرتغالی به استمفورد بریج خواهد پیوست اما اکنون او نظر دیگر دارد.

فالکائو سه شنبه اعلام کرد ترجیح میدهد در ادامه به یک تیم لیگ برتری بپیوندد اما اکنون اعلام کرده در حال مذاکره برای تمدید قرارداد با پورتو است و قیمت رضایت نامه 30 میلیون یورویی اش نیز با قرارداد جدید افزایش خواهد یافت.

فالکائو در گفتگو با روزنامه اسپانیایی آ.اس گفت:" در حال مذاکره برای تمدید قراردادم با پورتو هستم. قیمت رضایت نامه من اکنون مقداری است که چندین باشگاه های اروپایی می توانند به راحتی ان را پرداخت کنند. باشگاه قصد دارد این رقم را افزایش دهد."

"اکنون از شرایطم کاملا راضی هستم و در حال پیشرفت هستم. امیدوارم بتوانم فصل جدید هم نمایشی قابل قبول داشته باشم."

با وجود اینکه او چند روز پیش اعلام کرد لیگ برتر را به لالیگا ترجیح میدهد این بار اعلام کرد شاید روزی در اسپانیا بازی کند.

" اکنون فقط به پورتو فکر می کنم. خودم را از شایعات دور کرده ام. در مورد پیشنهادهای رئال چیزهایی شنیده ام اما ترجیح میدهم در پورتو بمانم."

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اميل نول به تيم فوتبال داماش گيلان پيوست.

به گزارش ايسنا، اميل نول كه سابقه حضور در اينتراخت فرانکفورت را دارد پس از توافق با امير عابديني به تيم داماش پيوست.

وي يک فصل با مهدي مهدوي کيا در اينتراخت فرانکفورت بازي کرده است. اميل نول يک بازيکن آلماني کنگويي تبار است.

پيش از اين نيز ارستس جونيور آلوز برزيلي اولين بازيکني بود که با سابقه حضور در بوندس ليگا به داماش گيلان پيوست. وي سابقه حضور در تيم فوتبال هانزا روستوک را از سال 2007 تا 2010 ميلادي دارد که تاکنون در تمرينات تيم توانسته است نظر مهدي دينورزاده را به خود جلب کند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
طالب لو با شاهین داخلی بست

- وحید طالب لو سنگربان استقلال که گفته می شد با سایپا به توافق رسیده است عصر امروز با مدیران شاهین مذاکره کرد وبا قراردادی که گفته می شود با ارزش 600میلیون منعقد شده سر از تیم بندری درآورد.
پیش از این خبرها حکایت از حضور سوشا مکانی در جمع شاهینی ها داشت.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ادینهو به الشارجه امارات پیوست

ادینهو لوسیانو بازیکن 29 ساله برزیلی مس کرمان که فصل قبل بهترین گلزن خارجی لیگ برتر شد، با قرارداد دو ساله به تیم الشارجه امارات پیوست.
این بازیکن که که گفته می شد با پرسپولیس هم مذاکراتی انجام داده است، دیروز در کنفرانس خبری باشگاه الشارجه پیراهن شماره 30 این تیم را دریافت کرد. باشگاه الشارجه همچنین خبر پیوستن ایمان مبعلی به این تیم را نیز رسماً اعلام کرد.
مبعلی با قرارداد یک ساله به این تیم اماراتی پیوسته است و فصل آینده را در لیگ امارات توپ می زند.

بالا