نمايش اطلاعات در دو يا چند ستون ... ؟

شروع موضوع توسط fasahoo ‏4 جولای 2007 در انجمن PHP

  1. fasahoo

    fasahoo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آپریل 2005
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    fasa
    با سلام
    مي خواستم بدونم كه چكونه مي شه اطلاعاتي را كه از بانك فراخواني مي كنيم ، بتوانيم در دو يا چند ستون نمايش بدهيم .
    آخه اطلاعات كه فراخواني مي كنيم در يك ستون به پايين نمايش داده ميشه - حالا مي خوام بدونم چگونه اونو در دو ستون يا بيشتر نمايش بديم

    مثلا اطلاعاتي كه از بانك فرا مي خوانيم اينجور نمايش بده:

    1- كامپيوتر --------------------- 2- الكترونيك-------------------------- 3- زبان
    4- ادبيات------------------------ 5- كشاورزي ----------------------- 6- الهيات
    7- .... ------------------------ 8- ....و الي آخر
    (توجه : علامت ------ را در نظر نگيريد )
    در صورتيكه در حال عادي اونها را از 1 تا آخر را در يك ستون نمايش ميده .

    ممنون ميشم راهنمايي كنيد ؟
     
  2. برترین مرکز خرید و فروش وب سایت
  3. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    فکر میکنم بهترین راه اینه که از table استفاده کنی.
     
  4. fasahoo

    fasahoo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آپریل 2005
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    fasa
    دوست عزيز از table هم استفاده كني همين جور ميشه
    يعني زير هم ميشه
    منظور من را متوجه نشديد
    نگاه كنيد با جدول يا بدون جدول من مي خوام اطلاعات در دو ستون يا بيشتر نمايش داده بشه

    يه گالري عكس در نظر بگير كه مثلا 3 تا عكس در رديف اول
    و سه تا بعد در رديف دوم و الي آخر
    يعني دو يا سه تا ركورد مستقل و جدا از هم را در يك رديف نمايش بده الي آخر
     
  5. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    با table همچین کدی میشه :
    PHP:
    .............
    <table width="461" border="0" cellpadding="0" cellpadding="4" dir="rtl">
    <?
        
    for($i 0$i count($rows); $i++) {
            if (
    $i == 0) echo "<tr>";
            echo 
    "<td>" $rows[$i][title] . "</td>";
            if (
    $i == 2) echo "</tr>";
        }
    ?>
    </table>
    ..............
     
  6. fasahoo

    fasahoo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آپریل 2005
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    fasa
    دوست عزيز ممنون از راهنماييتون . اما من هر كار كردم موفق نشدم . آخه دقيقا نمي دونم چه بايد كرد . واسه اينكه شما بتونيد راهنمائيم كنيد من يه كد را به عنوان نمونه مي گذارم . شما كدي كه خودتون نوشتيد را به اون اضافه كنيد تا متوجه بشم ( ممنون )
    خب براي مثال فرض مي كنيم بانكي به نام school داريم كه يه جدول هم به نام major هست و داراي دو فيلد id و name_major هست و ما در اونها اطلاعاتي داريم و مي خواهيم نمايش دهيم كه كد اون اين ميشه :

    PHP:
    <?
    /////// دستورات اتصال به بانك ///////
    $host="localhost";
    $userdb="fasahoo";
    $passdb="yaali1";
    $dbname="school";
    $con=mysql_connect($host,$userdb,$passdb);
    mysql_select_db($db,$con);
    ///////// انتخاب جدول و نمايش اطلاعات////////
    $querymysql_query("select * from major "$con);
    $num=mysql_num_rows($query);
    if(
    $num==0)
    echo 
    "هيچ اطلاعاتي در بانك موجود نمي باشد";
    else 
    {
    echo 
    "<table  border='1' width='7%'>";
    while (
    $result=mysql_fetch_row($query)){
    echo 
    "<tr><td> $result[1]</td></tr>";
    }
    echo 
    "</table>";
    }
    ?>
    خب با اين كد اطلاعات در يك رديف مثل شكل زير نمايش داده ميشه .

    [​IMG]

    مي خواستم بدونم حالا چطور كدي كه شما را نوشتيد به اين اضافه كنم كه اطلاعات سه ركورد را در يك رديف نمايش بده - مثل شكل زير

    [​IMG]

    لطفا اگر امكان داره كدي را كه نوشتيد به اين كدي كه نوشتم اضافه كنيد تا متوجه بشم .
    با تشكر
     
  7. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,420
    تشکر شده:
    1,448
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    باید دوتا td در یک tr بگذارید.
     
  8. خرید بیت کوین
  9. fasahoo

    fasahoo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آپریل 2005
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    fasa
    خوب اينجور كه هر فيلدي را دو بار نمايش ميده - مثلا كامپيوتر را دوبار نمايش ميده - الكترونيك را هم دوبار و الي آخر

    اون روشي كه firebrid گفته درسته - اما نمي تونم چطور بايد از اون به درستي استفاده كرد .
    اميدوارم با توجه به كدي كه گذاشتم آنرا براي ما درست كنند .
     
  10. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    کد firebird کامل کامل هست
    مشکلت چیه آلان ؟
    PHP:
    $i=0;
    while (
    $result=mysql_fetch_row($query)){
    if (
    $i == 0)  echo "<tr>";
    echo 
    "<td> $result[1]</td>";
    if (
    $i == 2) echo "</tr>";
    $i++;

     
  11. fasahoo

    fasahoo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آپریل 2005
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    fasa
    واقعا ممنونم
    درست شد
    هم از firebird و هم از mehdimovie به خاطر راهنمايي و كمكتون تشكر مي كنم.
     
  12. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    mehdimovie کیه !
     
  13. fasahoo

    fasahoo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آپریل 2005
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    fasa
    ببخشيد - ذوق زده شده بودم - اسمتون را اشتباه نوشتم آقا ميلاد . بازهم ممنون هستم .

    يه سوال ديگه درباره tiny_mce

    من وقتي مي خوام در صفحه مورد نظر خودم كل امكانات tiny_mce را فعال كنم . كد زير را بهش ميدم . اما به جاي اينكه امكانات tiny_mce را در چند رديف نمايش بده - همه اونها را فقط در يك رديف نمايش ميده و باعث به هم ريختگي صفحه و دراز شدن اون ميشه .
    مي خواستم بدونم واسه اينكه امكانات tiny_mce در چند رديف ( مثل اين لينك كه گذاشتم كه كدهاي tiny_mce براي نمايش كامل امكانات اون هست - چه كار بايد بكنم ؟
    لينك : http://wiki.moxiecode.com/examples/tinymce/installation_example_02.php


    اينم كد نمايش كامل كليه امكانات ( كه از سايت خودش گرفتم )

    PHP:
    tinyMCE.init({
        
    mode "textareas",
        
    theme "advanced",
        
    plugins "table,save,advhr,advimage,advlink,emotions,iespell,insertdatetime,preview,zoom,flash,searchreplace,print,contextmenu",
        
    theme_advanced_buttons1_add_before "save,separator",
        
    theme_advanced_buttons1_add "fontselect,fontsizeselect",
        
    theme_advanced_buttons2_add "separator,insertdate,inserttime,preview,zoom,separator,forecolor,backcolor",
        
    theme_advanced_buttons2_add_before"cut,copy,paste,separator,search,replace,separator",
        
    theme_advanced_buttons3_add_before "tablecontrols,separator",
        
    theme_advanced_buttons3_add "emotions,iespell,flash,advhr,separator,print",
        
    theme_advanced_toolbar_location "top",
        
    theme_advanced_toolbar_align "left",
        
    theme_advanced_path_location "bottom",
        
    plugin_insertdate_dateFormat "%Y-%m-%d",
        
    plugin_insertdate_timeFormat "%H:%M:%S",
        
    extended_valid_elements "a[name|href|target|title|onclick],img[class|src|border=0|alt|title|hspace|vspace|width|height|align|onmouseover|onmouseout|name],hr[class|width|size|noshade],font[face|size|color|style],span[class|align|style]",
        
    external_link_list_url "example_data/example_link_list.js",
        
    external_image_list_url "example_data/example_image_list.js",
        
    flash_external_list_url "example_data/example_flash_list.js"
    });
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیavanak  همکاری در فروش