• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نمایش احساس خود با عکس - قوانین در پست اول

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
yellow pills_4bdb15e59beee.jpg

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
به امید دیدار الکس

13411325182.jpeg

13411339971.jpg

به امید دیدار الکس
تمام شد، همین جا همه چیز به پایان رسید، داستان 19 سال وفاداری و عشق به یک پیراهن امروز با اتمام مهلت قانونی قرارداد رسمی الساندرو دل پیرو با یوونتوس، تیم همیشگی اله. هر چند که نمی توان کلمه تمام شد را برای کسی که بهترین و زیباترین خاطرات را در ذهن و قلب تیفوسی های بیانکونری به یادگار گذاشت به کار برد.

امروز داستان پسری که در 18 سالگی با قراردادی سفید به یوونتوس، بزرگ ترین تیم سرزمین چکمه ای پیوست پس از 19 سال به همان روش نخست و با قراردادی سفید به پایان رسید. هر چند که این پایان، اغاز یک ماجراجویی تازه برای پینتوریکیوست که همچنان انگیزه و عشق فوتبال بازی کردن را در خود می بیند.

الساندرو دل پیرو، اسطوره همیشگی یوونتوسی ها امروز با ارسال پیامی از تمام تیفوسی های یووه خداحافظی کرد اما خود اله نیز به این واقعیت تاکید دارد که این تنها یک خداحافظی کوتاه مدت است، نه یک خداحافظی کامل و همیشگی " به امید دیدار یووه، نه خداحافظ "

نه تنها تیفوسی ها منتظر او هستند بلکه مطمئنا اله نیز منتظر بازگشت مجددش به یوونتوس با شکل و شمایلی جدید و پستی تازه است تا دوران دیگری از زندگی سیاه و سفید خود را رقم زند.

" اینجا تمام شد، قرارداد من با یوونتوس امروز به پایان می رسد، این یک خبر نیست، مسئله ای ست که قبلا رسمی شده. برای من لحظه غم انگیزی نیست، هیچ پیشمانی و هیچ نوستالوژی نیز در کار نیست. به این دلیل که روزهایی برای فکر کردن و انچه که در اخرین فصل برای من روی داد داشتم.

بعد به عقب برگشتم و همه رویاهای زیبایم را مرور کردم، تمام رکوردها، تمام شادی ها، تمام جام ها و هر چه داشتم و با صداقت از ان گفته ام و البته تلخی های اخیر. امروز این تصاویر مرا به جلو حرکت می دهند و مطمئنا راهی ست برای اینده.

صحنه هایی که در بازی اخر من در تورینو نقش بست، ان اغوش و ان عکس هایی که گرفته شد و تمام لحظاتی که جلوی چشمان من هستند برای همیشه با من خواهند بود. انچه که در 13 می روی داد در قلب من حک شد، باور کردنی نیست.

چند وقت پیش و قبل اینکه برای سفر اماده شوم به وینوو رفتم و کمد ام در این زمین را جمع کردم، در جایی متوقف شدم، جایی که همیشه به وینوو می رفتم و از زمین بعد از تمرین که خارج می شدم شما برای ماه های بسیار زیادی منتظر من می ماندید تا عکسی بگرید، یک عکس، یک سلام و یک احوال پرسی.... زیر ابر، در یخبندان، در باران و افتاب.

اما این بار من هستم که با شما بدرود می گویم و از شما متشکرم، برای انچه که برای من انجام دادید.بازیکنان می روند و یووه می ماند، هم تیمی های من ماندند و من بهترین ارزوها را برای انان دارم. همیشه هوادار انان خواهم ماند و به ویژه در کنار شما تیفوسی ها می مانم که یوونتوس هستید.

با ان پیراهن که عاشقش بودم و همیشه عاشقش خواهم بود و می خواستمش و همیشه ان را بدون تخفیف و استثنایی خواهم خواست؛ می مانم. خیلی خوشحالم برای کسانی که بعد از من این پیراهن را بر تن خواهند کرد به ویژه برای کسانی که شماره ده را برتن خواهند کرد.

خیلی خوشحالم برای کسی که فصل اینده ان را برتن می کند، خوشحالم که بخشی از داستان یووه را خواهد داشت، در ایتالیا و البته دنیا. کسانی که با این پیراهن گل خواهند زد، افتخارمی کنم که داستان مرا تکرار می کند، مانند انچه که من و دیگر هم تیمی هایم، دیگر الگوها انجام دادیم.

از امروز دیگر بازیکن یوونتوس نخواهم بود اما همیشه یکی از شما خواهم ماند، حالا یک ماجراجویی دیگر برای من شروع شد، درست مانند 19 سال پیش، به امید دیدار، ممنونم برای همه چی، الساندرو "

اما الکس مطمئنا اینجا همه چیز تمام نمی شود و نخواهد شد، تو بخشی از زندگی همه یوونتوسی ها خواهی بود، درست مانند 19 سال گذشته.

13411336081.jpg

13411336082.jpg

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
521525_385139674867886_1438753008_n.jpg

دنبال کسی میگردم که توی بهار که زنگ بزنم بدون هیچ دلیل بگم:
میای بریم زیر این رگبار و هوای خوش قدم بزنیم؟در جوابم فقط بگه: نیم ساعت دیگه کجا باشم...
توی تابستون که زنگ بزنم بدون هیچ دلیل بگم:
میای بریم خیابون ولیعصر از ونک تا هر جا شد قدم بزنیم؟
در جوابم فقط بگه: ناهار اونجایی که من میگم...
توی پاییز زنگ بزنم بدون هیچ دلیل بگم:
میای صدای ناله ی برگای سعدآباد رو در بیاریم خش خش صدا بدن؟در جوابم فقط بگه: دوربینتم بیار...
توی زمستون زنگ بزنم بدون هیچ دلیل بگم:
چنارای ولیعصر منتظرن با یه عالمه برف، بعد با تردید بپرسم: میای که؟
در جوابم بدون مکث بگه : یه جفت دستکش میارم فقط یه لنگه من یه لنگه تو...
سر اینکه دستای گره شدمون توی جیب کی باشه بعدا تصمیم میگیریم...

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
وای بر من !
دیگری من را سوزاند و من ،، سیگار را ..

Man.jpg

خلاصم کن از این دود لعنتی...
]
نا امیدم کردی :| تو که کلدپلی گوش میدی دیگه چرا ؟ دی
تو این دود لعنتی رو می بینی و من خاطرات نبودنش رو