• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نمایش یک سری پست بر حسب MTEntryID

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از setareh2 :
خوب تو فايل php (اونجايي كه n تا عددت مشخص شد) يه لوپ بنويس كه يه table با n سطر درست كنه و براي اينكلود كردن هم هر بار تو هر سطر يه استرينگ تعربف كن كه مقدارش برابر path +id + .shtml باشه بعد اون استرينگ رو اينكلود كن تو اون سطر... مگه تعداد n هم نا مشخصه؟
سورسش رو بده برات درست كنم (اصلا ادعاي php ندارم به خدا!!!! كاملا مبتديم!!! ولي فكر كنم ساده باشه)
آره خودشه!
به جاي اينكه اي‌دي رو نشون بده. آدرس يك پست رو هم بهش اضافه مي‌كني كه به صورت لينك نشون بده. اگه آدرس پست‌ها يكسان باشه و فقط در آي‌دي متفاوت باشه كه ديگه نياز به يك آرشيو جدا ساختن هم نيست!
با اين روش لينك پست رو داريم. با تعداد هيتش.

حالا مهم اينه كه چطوري عنوان اون پست رو بياريم!

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از azemati :
آره خودشه!
به جاي اينكه اي‌دي رو نشون بده. آدرس يك پست رو هم بهش اضافه مي‌كني كه به صورت لينك نشون بده. اگه آدرس پست‌ها يكسان باشه و فقط در آي‌دي متفاوت باشه كه ديگه نياز به يك آرشيو جدا ساختن هم نيست!
با اين روش لينك پست رو داريم. با تعداد هيتش.

حالا مهم اينه كه چطوري عنوان اون پست رو بياريم!
ببين آرشيو جدا ساختن رو به اين دليل گفتم چون خيال كردم منظورت قرارگيري متن پستهاي انتخابي پشت سر هم هست نه آدرس لينك شون....

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از setareh2 :
ببين آرشيو جدا ساختن رو به اين دليل گفتم چون خيال كردم منظورت قرارگيري متن پستهاي انتخابي پشت سر هم هست نه آدرس لينك شون....
كسي هم كه آدرس پست‌هاش به اين صورته بايد آرشيو جدا درست كنه:
http://www.domain.com/archives/2004/09/title.php

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از setareh2 :
من نفهميدم!!!!
چه مشكلي؟
توي بانك‌اطلاعاتي شما آي‌دي ها چهار رقمي و بدون صفر است ( قبل از پنج رقمي شدن ) بعد من در اين فايل براي نشون دادن لينك و آدرس و ... دو تا صفر اضافه مي‌كنم اول آي‌دي. حالا اگه پنج رقمي بشه مشكل پيش مي‌ياد.
بعدا مي‌شه شرط براش گذاشت و ...!

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
امير جان اين فايل كه الان آي دي ها رو نشون ميده رو درست كردي بعد آپلود كرديش ؟ يا با خود امتي ساخته ميشه ؟
اگه خودت درست كردي آپلود كردي فكر كنم بهتر باشه براش تمپلت درست كني تو ام تي كه بتوني يه جوري از تگ هاي استاندارد ام تي هم استفاده كني ;)

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از sina1808 :
امير جان اين فايل كه الان آي دي ها رو نشون ميده رو درست كردي بعد آپلود كرديش ؟ يا با خود امتي ساخته ميشه ؟
اگه خودت درست كردي آپلود كردي فكر كنم بهتر باشه براش تمپلت درست كني تو ام تي كه بتوني يه جوري از تگ هاي استاندارد ام تي هم استفاده كني ;)
آره. ممنون! اینم فکر جالبیه.

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
خواهش ميكنم
اميدوارم هر چه زودتر به نتيحه برسي تا ما هم استفاده كنيم :)

بالا