درود دوست گلم .کسی نیست جواب بده ؟ اینطوری باشه که سفارش بدیم یکماه بعد جنس به دستمون میرسه .
بابت دیر جوابگویی کاملا از شما عذر خواهی میکنم .
به دلیل مشکلات اینترنت نشد انلاین بشم .
قیمت ها براتون ارسال شد .
باتشکر از شما .
درود دوست گلم .کسی نیست جواب بده ؟ اینطوری باشه که سفارش بدیم یکماه بعد جنس به دستمون میرسه .
درود براتون ارسال شد .مبلغ برای gv1000 پرداخت و مشخصات واریزی و آدرس پستی برایتان پیام خصوصی شد
لطفا پرداخت را تایید و پس از ارسال بسته بنده را در جریان قرار دهید
سپاس
با اجاره علیــــــ آقای گـــــــــلسلام من اغلب بسته های پستی خرید اینترنتی ام که با پیشتاز فرستاده میشدند حداکثر در سه روز به دستم میرسید من از نوع خدمات تیپاکس اطلاع ندارم ولی با گذشت 5 روز و مراجعه به دفتر آنها هنوز بسته بدستم نرسیده است نمی دانم برای تیپاکس هم میشود یا نه ولی اگر کد رهگیری مرسوله یا مشخصات خاصی هست که بشود بسته را پیگیری کرد لطفا به بنده اطلاع دهید سپاس
با اجاره علیــــــ آقای گـــــــــل
تیپاکس از پست خیلی سریعتر و بهتره ولی یه موردی که تیپاکس داره اینه که در بعضی شهرستان ها حوزه توزیع دارن مشتری بایستی خودش بره از شعبه بسته رو تحویل بگیره دلیلش هم اینه تعداد شعباتشون تو شهرستانها کمه، برای مثال از همدان بسته من 14 ساعته به تهران رسید ولی بسته ای که من از تهران به قم فرستاده بودم دو روز داخل شعبه مونده بود ... از شانس من شعبه تیپاکس یه سر شهر بود آدرس مقصد هم یه سر دیگه شهر :دی
نکته اخلاقی این پست : قبل از ارسال یا دریافت بسته از طریق تیپاکس مطمئن بشید که داخل منطقه شما توزیع دارن یا نه !
سلام آقای سلیمی شما دیشب به من گفتید همکارم 3تا Maximus V Extreme دارد
من امروز از صبح منتظر شما بودم
اول که ساعت 12 زنگ زدم گفتید شاید یکی باشه بعد هم
ساعت حدود 5 اس ام اس دادید که ندارید
من نمیدونم چطوری از 12 شب دیشب تا 12 ظهر امروز 3 تا ماکسیموس فروش رفته
در هر صورت اگر قطعه ای را ندارید نیازی نیست بگویید موجود هست اونم 3تا
وقت من و خودتونو بگیرید.
درود دوست گلم .سلام آقای سلیمی شما دیشب به من گفتید همکارم 3تا Maximus V Extreme دارد
من امروز از صبح منتظر شما بودم
اول که ساعت 12 زنگ زدم گفتید شاید یکی باشه بعد هم
ساعت حدود 5 اس ام اس دادید که ندارید
من نمیدونم چطوری از 12 شب دیشب تا 12 ظهر امروز 3 تا ماکسیموس فروش رفته
در هر صورت اگر قطعه ای را ندارید نیازی نیست بگویید موجود هست اونم 3تا
وقت من و خودتونو بگیرید.
درود متاسفانه خود شرکت تموم کرده . باید از همکار براتون بگیرم . هزینه خریدش در میاد 45 تومن .درود
NT H1 موجود هست ؟ امکان حرید حضوری هست ؟ (خمیر دیگه ایی ندارید ؟)
هزینه ارسال تا کرج حدوداً چقدر میشه ؟ (با پست یا تیپاکس)
درود . کاملا با حرفتون موافقم .دوست گرامی وقتی بخواد ملخ بزنه یه جنس و تو بازار گیر نیاد دیگه کاریش نمیشه کرد
شما بهتر هست اگه امکانش رو دارید خودتون برید بازار بگردید شاید پیدا کردید
علی جان از لیون که بیخودی اخراج شدی به همون دلیلی که همه میدونیم . نگران نباش داداش . تو همیت pt هم میتونی به درجات بالا برسی . دوستار همیشگیت :blush:
قیمت ها عالی ...............
درود دوست گلم ممنوم از شما .آپ.....