UP.............
اههههههههه با دلار 6500 تومن وارد شده :wacko::wacko::wacko:
خدا بدادمون برسه
لامصب کسی نیست بگه آخه .... مصبتون شکر نیارید خب با این قیمت ها
از وارد کننده ها بدتر خریدار ها احمق زیاد هستن که با این قیمت میخرن مصیبت به این میگن
آقا چقدر امکان داره افت قیمت پیدا کنه ؟؟؟؟
دوست عزیز، این جمله تکراریه!!! ولی برای محاسبه جنس تنها قیمت روز دلار رو ضربدر قیمت جهانی نمیکنن!!!
از این مورد هم که بگذریم ما در مملکتی هستیم که ارزش پولش ثانیه به ثانیه(!!!) در حال سقوطه آزاده.
همه این موارد رو در کنار هم جمع کنید میبینید که خریدار چاره ای جز محکوم شدن به حماقت رو نداره!!!
درود دوست گلم چیزی دریافت نشد .پخیدم عزیز
ارسال شده توسط ایپد مینی
درود حامد جان ممنونم ازت . بابت روشن سازی مسائل .دوست عزیز، این جمله تکراریه!!! ولی برای محاسبه جنس تنها قیمت روز دلار رو ضربدر قیمت جهانی نمیکنن!!!
از این مورد هم که بگذریم ما در مملکتی هستیم که ارزش پولش ثانیه به ثانیه(!!!) در حال سقوطه آزاده.
همه این موارد رو در کنار هم جمع کنید میبینید که خریدار چاره ای جز محکوم شدن به حماقت رو نداره!!!
باتشکر .
درود عطا جان باید چک کنم براتون .سلام علی جان خوبی ؟ علی جان کولر COOLERMASTER HYPER 212 EVO هم موجود داری عزیز ؟
درود مصطفی جان . کا خوبی هست ولی در صورتی که جایگزینت کارت 670 یا 680 و اونهم از مدلهای DCII TOP اسوس یا POWER EDITION و LIGHTNING برند MSI باشن .درود علی اقا
آقا دو تا زوتک 650 دارم .اس ال آی شده.
میخوام با یه کارت گرافیک عوض کنم به نظرت کاره خوبیه؟
البته تو بنچمارک مثلا از یه کارت ایسوز دایرکت2 670 قدرتش بیشتر بود
درود ماشکین موجود نیست .ssd 64 و 128 چه قیمتن؟
ماشکین و کورسیر
درود متاسفانه موجود نیست .دوست عزیز اس اس دی g.skill هم موجود دارید ؟
مرسی
سلام.
علی اون رادیاتا چی شد؟؟؟ آمار گرفتی؟؟؟
درود متاسفانه موجود نیست .
برند هایی که در حال حاضر موجوده .
corsair - adata - samsung
دروددادا Fulmo GT نداری؟
درود حامد جان .سلام.
علی اون رادیاتا چی شد؟؟؟ آمار گرفتی؟؟؟
دوست عزیز اس اس دی g.skill هم موجود دارید ؟
مرسی
درود از کجا 620 قیمت دارید خوشحال میشم آدرسشو بهم بدید منم ازشون بخرم .عزیزم HAF X یکی از دوستان اصفهانی قیمت 620 داده فرقی تفاوتی با هم دارن؟
من صبح منتظر موندم جواب ندادید
یکی اگر تخفیف بدید قطعا خریدارم
درود دوست گلم .سلام... آقای سلیمی این SSD من به دستم رسید. همه چی عالی بود جز تاخیر تیپاکس شهرمون. دستت درد نکنه داداش
مشاهده پیوست 431519