حیف شد مثل این دیگه مدلی دارید که جنس پارچش ضخیم باشه؟ آخه 4 سال پیش از نمایندگی دبی یه مدل کلاسیک خریدم 6 ماه هم نشد از جای پاشنش پاره شد آخه من خیلی راه میرم!سلام
نه متاسفانه این مدلو دیگه پیدا نکردیم که خرید بکنیم
چرمیا فک کنم واسه تابستون گرم باشن. یه بار هم از کیش درجه دو تمام مشکی گرفتم سه ماه عمر کرد بیچاره که این بلا رو سرش آوردم چون خیلی ساده بود :general404:
یعنی همه مدلا تو عکسا هست؟؟؟
نه عزیز تعویض نداریمسلام دوست عزيز، تعويض هم داريد؟ با چيزي از امضام تعويض نداريد؟
سری جدید و مدل های جدید دخترونه و پسرونه
مشاهده پیوست 585932 مشاهده پیوست 585933 مشاهده پیوست 585934 مشاهده پیوست 585935 مشاهده پیوست 585937 مشاهده پیوست 585939 مشاهده پیوست 585940 مشاهده پیوست 585941 مشاهده پیوست 585942
مدل چرم اولی 250قیمت تمام این مدل ها چنده؟؟ موجود هست؟؟
من خیلی راه میرم همیشه از کنار باز میشه کتونی هام
2 سال؟؟؟ خداییش فکر نکنم کتونی دو سال پای من دوام بیاره! الان heelys دارم که خداییش همه جا باهاشون رفتم حتی کفشونم نساییده اما هم سنگینه هم گرمه.تمام مشکی ما حداقل 2 سال تمیز کار میکنه
مدل خاصی یا رنگ خاصی مد نظرته ؟
طرح دار ؟
2 سال؟؟؟ خداییش فکر نکنم کتونی دو سال پای من دوام بیاره! الان heelys دارم که خداییش همه جا باهاشون رفتم حتی کفشونم نساییده اما هم سنگینه هم گرمه.
مدل خاصی مدنظرم نیست اونجور طرح دار و شلوغ هم نمیخوام اگه از همین اولی که عکسشو دادم داشتین، خیلی خوب میشد.
ایول پس اگه مثل اونا پیدا نکردم مزاحم میشم همون تمام مشکی رو برمیدارم.عزیز من از شما بیشتر راه میرم یه مدل تمام مشکی دارم 3 ساله پامه تازه امسال بقلاش باز شد
وقت نمیکنم نت بیام وقت شد چندتا عکس مدلارو پ.خ میکنم براتون چه سایزی میخواید ؟
آقا خشایار اینو توی سفارش جدید دیگه نیاوردید؟
کدوم رنگشه؟ آبی مشکیه یا زرد مشکیه؟ زرده رو ترجیحا میخوام.سلام آقا این مدل که میخواستید سایز 43 موجوده 1 جفت
قیمتشم 250 تومنه
خواستید در خدمتم
زرد موجودهکدوم رنگشه؟ آبی مشکیه یا زرد مشکیه؟ زرده رو ترجیحا میخوام.
والا من که نیستم مغازه بچه ها هستن اونا هم سرشون شلوغه وقت نمیکنن تیپاکس شماره کرمانشو میدم هماهنگ کنید روزی که بودید بیارنمن کرمان هستم. چشم در اسرع وقت خبر میدم.
نمیشه با اتوبوس واسم بفرستین؟ آخه در مقایسه با تیپاکس هم هزینش خیلی کمتر میشه هم چون که خیلی وقتا خونمون کسی نیست، دردسر مرجوع شدن و این حرفا رو نداره
آقا خشايار من غفوريانم چند بارم مزاحمت شدم آقا مرتضي هم ميشناسه بگي از همدان اومده پيشت خدايي كفشات خيلي عالين
بار جديد كي مياري؟