erfan.wakka
Registered User
- نوشتهها
- 520
- لایکها
- 30
دوست گلم اگه اینطور که میگی اصل باشه بدیم از این تاپیک های وارداتی از آمازون برامون بیارن بصرفه تر و ارزون تر میشه که
دوست گلم اگه اینطور که میگی اصل باشه بدیم از این تاپیک های وارداتی از آمازون برامون بیارن بصرفه تر و ارزون تر میشه که
به مرتضی و مهران و شاهین سلام برسون ، پرویز هم دیدی بگو کوله پشتی مارو بیاره ! )
انقدم خالی نبندین ! :دی
کفشاتون خیلی خوشگله اما قیمت یکمی بالاس خداییش
حالا علی الحساب قیمت 18 تو عکس دومیو بگید چند درمیاد؟
سلام عزیز اینا ژورنال 2013 هستش بارش 2 ماه دیگه میاد
تشکر،
روزهای عادی تا چه ساعتی مغازه باز هست؟ جمعه چطور؟
یه سوال دیگه، بند آبی (همرنگ همون 7) دارین؟ :blush:
شنیه تا پنجشنبه 10 صبح تا 11 شب و جمعه هم 11 صبح تا 2 بعد از ظهر
بله بند هم داریم
آقا من امروز اومدم مغازه یه جفت خریدم، راضیــم
البته اون رنگ آبی که من چشمم گرفته بود دوستمون تو مغازه گفت مناسب خواهران گرامی هستش :blush: خلاصه که یکی دیگه خریدم ...
فقط الان میخواستم بدونم (جسارت نشه) چطوری بفهمم این اصله؟! شماره مدلش 131518C رو سرچ میکنم عکسش رو میاره ولی همگی از سایت های چینی هستن! :blink:
سلام اول مبارکتون باشه دوست عزیز
سایت اصلی کانورس یعنی Converse.com | Chuck Taylor Sneakers & Design Your Own Converse Sneakers فقط مدل هایی که در هفته تولید میشه رو میزاره
شما تو گوگل شماره سریال رو سرچ کنید سایت هایی که این مدل رو داخل چین میفروشن میاد ( این سایت ها همون نمایندگی کانورس هستند) و دیگه این که شما خودت کیفیت کار ما رو نگاه کن و مقایسه کن دیگه باید تشخیص بدی اصله!
در خدمتم من
آقا من که اولش گفتم راضیم، کیفیتش عالیه... فقط سوال برام پیش اومد که شما لطف کردین جواب دادین
ایشاا... بار جدیدتون رسید بازم مزاحم میشم :happy:
سلام،
عکسی از مدل های 170 ی می تونین قرار بدین !؟