• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نمونه تست ها و سوالات کنکور ارشد هنر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
مجموعه تست ها , نمونه سوالات و مقالات گزیده ی کنکور کارشناسی ارشد هنر در موضوعات " فرهنگ و ادبیات ایران و جهان " و " فرهنگ و ادبیات فارسی " شامل بخش های 1 – سبک شناسی شعر فارسی 2 – معرفی نخستین رمان ها و داستان های کوتاه ایرانی 3 – برخی از آثار نثر فارسی 4 – معرفی برخی نویسندگان مشهور ادبیات غرب با ذکر برخی آثار + نمونه سوالات کنکور کارشناسی ارشد هنر + دفترچه کنکور کارشناسی ارشد هنر
توضیح : این مجموعه رو از کلاس های کنکور گرفتم , میتونم به جرات بگم باعث قبولیه من همین نمونه سوالات بود چون زبان عمومی و تخصصی اصلن نزده بودم در زمینه های نقد هنری و ادبی و فرهنگ و هنر و ادبیات ایران و جهان درصد من رو خیلی بالا کشید و به دادم رسید , این مجموعه رو به بچه های ادبیاتی هم فوق العاده توصیه میکنم خیلی چکیده و گزیده ای هست.

1.jpg

قیمت 20000 تومان هر تعدادی خواستین میتونم کپی بگیرم و براتون بفرستم

فایل های ضمیمه

• IMG_0126.jpg
    IMG_0126.jpg
    666 KB · نمایش ها: 54

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
............................................... Up ................................................​

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
............................................... Up ................................................

Art_d

Registered User
لایک‌ها
25
داداش جزوه به درد بخوره دیگه ای هم داری برای هنر و عکاسی و ...

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
داداش جزوه به درد بخوره دیگه ای هم داری برای هنر و عکاسی و ...

نه همین ها مونده , اون سال که شرکت کردم از ابتدا تمرکزم رو همین درس ها بود , عکاسی رو در کل بی خیال شدم , یه سری دستنوشته ها دارم ازون موقع اما جامع نیستن. اگر میخواهی هنر شرکت کنی اینا به دردت میخوره کمم باهات حساب میکنم.

............................................... Up ................................................​

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا