• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نه به جانبو مامبو و افق موفوق

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
افق بهتره باز،،،،،من که کلیه خرید هارو اینترنتی انجام میدم،،،،به خاطر تخفیف های عالی که میذارن برای خرید اول !!!!

افق 50 تخفیف میده رو 100،،،،،و یه طرح دیگه هم داره 30 تومن رایگان اولین خرید،،،،،!!! که فوق العاده است،،،برای سیم زیاد ها،،،وگرنه حضوری به هیچ وجه نمیخرم،،،،،،

همچنین اسنپ و پینکت و باقی هم خوبن،،،،،به خاطر طرح های تخفیفیشون،،،،،
آره ،،،،،!!!

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
من کلا نمیرم این جاها...از همون سوپر نزدیک خونه میخرم.یدونه افق کوروش نزدیک ما چند ماه هست باز شده انقدر sms اومد برای تبلیغش گفتم یه سر برم ببینم حرف حسابشون چیه انقدر sms میدن.

یه تعداد جنس برداشتم رفتم پای صندوق. نودل که روش خورده ۵ تومن ۵۵۰۰ حساب کرد. دستمال کاغذی ۷۵۰۰ رو ۸۲۰۰ حساب کرد. پودر ماشین لباسشویی ۹۸۰۰ تومنی رو ۱۱۷۰۰ حساب کرد. دو سه تا قلم جنس دیگه هم بود.مثلا از هر کدوم حالا سه چهار تا هم خریده بودم.فیش صادر کرد کلا رو هم شد حدود ۱۲۰ هزار تومن.کارت کشید.بعد فیش رو داد.
منم که اهل خجالت و ولش کن و این صحبتها نیستم همونجا تا دیدم داستان رو داد زدم گفتم روزی سه بار smsمیدید که جیب مردم بزنید؟! حالا چند نفر هم بودن پای صندوق و چند نفر هم مشغول خرید بودن. یهو صندوقداره و اون یکی مسوولشون که اون پشت میشینه اومدن عه اقا چی شده؟ مشکل چیه؟

گفتم مرد حسابی رو جنس مبلغ خورده ۵ تومن دادی ۵۵۰۰ تومن اون یکی ۹۸۰۰ دادی ۱۱۷۰۰ و.... عوض تخفیف دادن داری گرونتر هم میدی؟ اومد سریع فیش رو نگا کرد قیمت جنسا رو دید حالا برای اینکه جلو بقیه هم بد نشه یه چرتی گفت اره اینا بعضی ها قیمت قدیمه تو سیستم اصلاح شده جدید شده گفتم من کاری به قیمت جدید قدیم ندارم هرچی روش نوشته پول میدم مگه خودتون ارزونتر نخرید چرا قیمت جدید باید بدید.
گفت نه مشکل سیستمه شما بزار اینجا ما درخواست میدیم شعبه مرکزی اصلاح میکنن گفتم شعبه مرکزی بخوره تو سرتون. پول منو بدید جنسا هم ریختم جلوشون.
حالا صندوقداره حروم زاده اومده که اره ما الان چون کروناس پول نقدی نداریم بدیم شما برو عصر بیا پول بگیر.
اومدم دو تا فحش ابدار بدم از بالا تا پایینشون یکی کنم اون یکی مسوولشون که دید الانه که دعوا راه بندازم و جلو بقیه هم بد میشه رفت دست کرد از تو میز خودش پول در اورد داد.
منم چهارتا کلفت کلاهبردار گرون فروش بهشون گفتم اومدم بیرون.

حالا ببین تو روز و شعبه های مختلف با خرید های زیاد ملت و فیش هایی که کسی چک نمیکنه قیمت رو چقدر میخورن .

رو یه فیش که من حساب کردم ۱۲۰ هزار تومن برا من زده بود نزدیک ۱۷ هزار تومن گرونتر حساب کرده بود ببین در مقیاس زیاد چطوری میخورن.
مگه دیگه سوپری هم مونده روپاش وایسه؟
الان هر 500 متر یه فروشگاه کوروش زدن
آب از سرچشمه گل آلوده
خود وزارت بازرگانی برای اینکه فروشگاه های طرف قرارداد باهاش ضرر نکنن و تعطیل نشن به مرگ میگیرن تا مردم به تب راضی بشن
مثلا کالایی 60 هزار تومن قیمت خورده بعد روش نوشته 20 درصد تخفیف در صورتیکه با همون با 20 درصد تخفیف فروشگاه کوروش یا رفاه تو سود هستن

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
شماها یعنی میگید سوپرمارکت ارزونتر میفروشه؟ چیزی که من به چشم دیدم جنسای فروشگاه با تخفیف ارزونتر از سوپر مارکته
فقط در یه صورت دیدم سوپرمارکت جنسش ارزونتره اونم موقعی که خرید قدیمش باشه و چون فروشش برعکس فروشگاه کمتره و جنسا روزانه گرون میشن ارزونتر میوفته اینم همیشگی نیست اتفاقیه

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
شماها یعنی میگید سوپرمارکت ارزونتر میفروشه؟ چیزی که من به چشم دیدم جنسای فروشگاه با تخفیف ارزونتر از سوپر مارکته
فقط در یه صورت دیدم سوپرمارکت جنسش ارزونتره اونم موقعی که خرید قدیمش باشه و چون فروشش برعکس فروشگاه کمتره و جنسا روزانه گرون میشن ارزونتر میوفته اینم همیشگی نیست اتفاقیه
نه ما نگفتیم ارزونتره...من میگم حداقل سوپری هرچی روش نوشته رو همون قیمت میده...دولاپهنا هم حساب نمیکنه....ولی این افق کوروش که برای من حداقل داشت از قیمت روی جنس هم گرونتر میداد تازه اینهمه هم تبلیغ که تخفیف و اینا همش کشک....حالا دوستان میگن اینترنتی خرید میکنن مشکلی نداشتن ولی من که اولا خرید اینترنتی این جور چیزا اصلا علاقه ای ندارم.حضوری رو ترجیح میدم.حالا کرونا هست بیشتر زنگ میزنم بیاره

...سوپری بدبخت در خونه هم ما رو میشناسه زنگ میزنم مثل ادم شاگردش میفرسته میاره همه چی هم قیمت که روش نوشته حساب میکنه...کارتخونش هم میاره پولش میدی...یک در هزار هم یه جنسش مشکل داشته باشه میبرم میدم بهش یه کلمه هم حرف نمیزنه پس میگیره ...چه کاریه خب برم جای دیگه.....همین ازش خرید میکنم هم کاسبی شون میچرخه هم مطمین هستم...

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
فکر کنم شعبه های فروشگاه های زنجیره ای هر کدوم تا حدی سر خود و متغییر عمل میکنن.من افق کوروش زیاد خرید میکنم,گاهی اوقات تخفیف های خوبی میده. 50 تومن تخفیف روی 150 تومن خرید انصافا تخفیف خوبیه. یه بار هم قیمت هایی که خودشون مدعی هستن با تخفیف میفروشن رو چک کردم,مثلا ابمیوه 18 تومنی رو 11 زده بود,چک کردم دیدم واقعا قیمت روی خود ابمیوه هم 18 تومنه.البته یه مورد هم برای نمونه چک کردم کیسه برنج رو نسبت به یه فروشگاه دیگه ده تومن گرون تر میداد. اما در مجموع بیشتر تخفیف هاش واقعی هست,و با کدهای تخفیفی که گاه به گاه میده خرید خوبی میشه داشت.پیکش هم رایگانه یا حداکثر 2 هزار تومنه .

..سوپری بدبخت در خونه هم ما رو میشناسه زنگ میزنم مثل ادم شاگردش میفرسته میاره همه چی هم قیمت که روش نوشته حساب میکنه...کارتخونش هم میاره پولش میدی...

سوپری بدبخت در خونه ما هم وقتی میریم در مغازه ش ازش خرید کنیم انگار یه چیزی هم طلبکاره,باید ازش یه عذر خواهی هم بکنیم :D . بجاش کوروش جنس رو سر ساعت مقرر میاره,نیازی به پرداخت با کارتخوان هم نیست.حداقل برای این دوره کرونا برای ما خوب بود.

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
فکر کنم شعبه های فروشگاه های زنجیره ای هر کدوم تا حدی سر خود و متغییر عمل میکنن.من افق کوروش زیاد خرید میکنم,گاهی اوقات تخفیف های خوبی میده. 50 تومن تخفیف روی 150 تومن خرید انصافا تخفیف خوبیه. یه بار هم قیمت هایی که خودشون مدعی هستن با تخفیف میفروشن رو چک کردم,مثلا ابمیوه 18 تومنی رو 11 زده بود,چک کردم دیدم واقعا قیمت روی خود ابمیوه هم 18 تومنه.البته یه مورد هم برای نمونه چک کردم کیسه برنج رو نسبت به یه فروشگاه دیگه ده تومن گرون تر میداد. اما در مجموع بیشتر تخفیف هاش واقعی هست,و با کدهای تخفیفی که گاه به گاه میده خرید خوبی میشه داشت.پیکش هم رایگانه یا حداکثر 2 هزار تومنه .

سوپری بدبخت در خونه ما هم وقتی میریم در مغازه ش ازش خرید کنیم انگار یه چیزی هم طلبکاره,باید ازش یه عذر خواهی هم بکنیم :D . بجاش کوروش جنس رو سر ساعت مقرر میاره,نیازی به پرداخت با کارتخوان هم نیست.حداقل برای این دوره کرونا برای ما خوب بود.
درسته عزیز،،،،،من الان یکسالی میشه تقریبا فقط اینترنتی سفارش میزنم،،،،،،از اسنپ و افق و پینکت و دیجی و غیره،،،،،،کد های تخفیفشون عالیه واقعا،،،،،،،بی در دسر و سر موعد میارن،،،،،بدون هیچ مشکلی،،،،

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
اتفاقا وجود این فروشگاهای بزرگ نعمتی هست
تا همین یک دهه قبل اصلا مغازه ای نبود که بشه رفت داخلش قیمت و تاریخ و مارک و... چیزی که میخوای بخری رو نگاه کنی باید بیرون مغازه وایمیستادی میگفتی مثلا بستنی میخوام نهایت آپشن فروشنده هم این بود بگه بستنی کیم یا قیفی باشه؟

در مورد قیمت هم من زیاد خرید داشتم از کوروش قیمت کمتر از مغازه دیدم ولی تا حالا قیمت بیشتر از مغازه ندیدم بنظرم بیشتر این حرفا شایعات جوجه بقال ها باشه

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
بابا دیگه صداسیمان هم فهیمد اینجا باز میگه تخفیف هاش ناموسنگ عالیه !! اوجیکولیکس داری از جیب خودت تخفیف میدی

اسم تبانی هم شده تخفیف

معاون مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران گفت: از مردم خواهش می‌کنم فریب تخفیف‌های "فروشگاه‌های زنجیره‌ای" را نخورند؛زیرا طبق بررسی ما بسیاری از این تخفیف‌ها غیرواقعی و در اصل "گرانفروشی و کم‌فروشی" است

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
باید بلد باشید چی رو از کجا بخرید. برای ما فقیر فقرا که به جزئیات اهمیت می‌دن و تفاوت بهرۀ دستمال پاپیا 24 عددی و 32 عددی، یا اسپری خوشبوکنندۀ هوای کامفورت ترک و ایرانی یا نسکافه گلد 100 گرمی پاکتی و شیشه‌ای یا فرق وزنی/قیمتیِ مایع لباسشویی پرسیل 1.1 کیلو و 2.7 کیلو یا پنیر پیتزای برندهای مختلف 500 گرمی یا 3*180 گرمی رو می‌دونن، همه‌چیز شفاف هست و منفعت خرید از برخی از این فروشگاه‌ها روشن. به حدی که می‌تونه بسته به جمعیت خانواده در یک ماه رقم بسیار قابل توجهی ذخیره بشه. از این نظر آیتم به آیتم فرق داره. مثلا من اگر بخوام تو خونه پیتزا درست کنم قطعا پنیر پیتزا رو از افق می‌خرم، و سایر متریال مورد نظر رو از شهروند یا رفاه. نه اینکه پاشم برم هر 2 تا! منظور اینه که اولویت هر خریدی فرق داره. اما به طور کلی آره، خیارشور اکبر سگ دست و رب مامان‌ مهین با 85% آف و تون روغن زیتونی 33 تومنی تحفه که شده 14500 تومان تکلیفش مشخصه. یا به کل مردوده و بی‌کیفیت یا ازش زدن. به خصوص در مورد تون ماهی در جریان باشید که جنس عرضه شده در اکثر فروشگاه‌های زنجیره‌ای با سوپرمارکت‌ها متفاوته.

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
من کلا از قدیم گلرنگ و شرکت های تابعه اش رو به عنوان فروشنده جنس بی کیفیت میشناسم هر وقت مارکی مال شرکت این ها باشه خرید نمی کنم

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
حتی اسم افق کوروش هم از شیادی هست .اولش افق رو ریز می نوشتند که تو دهن مردم اسم فروشگاه کوروش زمان شاه جا بیفته

davi12

Registered User
لایک‌ها
781

1.5 درصد پگاه اصفهان و گلپایگان رو خریده بعد شده صاحب پگاه؟
:D
پگاه جزوه قدیمی ترین مارک های ایرانه .کل گلرنگ و عن های زیر مجموعه هیچ وقت نمی تونن چنین اعتباری داشته باشند

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
1.5 درصد پگاه اصفهان و گلپایگان رو خریده بعد شده صاحب پگاه؟
:D
پگاه جزوه قدیمی ترین مارک های ایرانه .کل گلرنگ و عن های زیر مجموعه هیچ وقت نمی تونن چنین اعتباری داشته باشند
کی گفته صاحب پگاه شده ؟ :rolleyes:
گفتم شرکت های زیرمجموعه افق ! زیر مجموعه ، فرعی ، وابسته یا هرچیز دیگه ای ...
ولی توی همه این شرکت ها از 1% تا 99% سهم داره . من شرکت هایی که افق توشون سهم داره رو اووردم:p
گلپایگان تقریبا 4% داره و آذربایجان تقریبا 3%

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
افق ، فقط سوپرمارکت نیست
399.gif

# کوروش_حرمت_داره_نه_لذت
bav3_154fs759111.gif

اتفاقا اغتشاشیدم تو افق کوروش
یه بار غلط کردیم رفتیم هی دیلینگ دلینگ پیام میاد گوشت اینقدر زهرمار اونقدر قیمت منم بلاکش کردم فقط امیران و بعضی موقعها رفاه میرم راضیم

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
اتفاقا اغتشاشیدم تو افق کوروش
یه بار غلط کردیم رفتیم هی دیلینگ دلینگ پیام میاد گوشت اینقدر زهرمار اونقدر قیمت منم بلاکش کردم فقط امیران و بعضی موقعها رفاه میرم راضیم
شماره نميدادى خوب

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
اتفاقا وجود این فروشگاهای بزرگ نعمتی هست
تا همین یک دهه قبل اصلا مغازه ای نبود که بشه رفت داخلش قیمت و تاریخ و مارک و... چیزی که میخوای بخری رو نگاه کنی باید بیرون مغازه وایمیستادی میگفتی مثلا بستنی میخوام نهایت آپشن فروشنده هم این بود بگه بستنی کیم یا قیفی باشه؟

در مورد قیمت هم من زیاد خرید داشتم از کوروش قیمت کمتر از مغازه دیدم ولی تا حالا قیمت بیشتر از مغازه ندیدم بنظرم بیشتر این حرفا شایعات جوجه بقال ها باشه
احسنت
بنظرم کفران نعمت میکنن :confused:

یادمه یه زمانی مغازه ها حتی از قیمت مصرف کننده هم بیشتر میدادن تازه جنساشون هم اون پشت بود باید میرفتی یارو سر خرو میدیدی میگفتی مثلا یه کنسرو بده اونم دست میکرد فقط یه نوع کنسرو مینداخت جلوت بدون حق انتخاب بدون دیدن قیمت و برند
الان میری راحت چرخ دستی میبری تنوع بالا فضای عالی با موزیک تخفیف خوب
کلا غیر خرید خودش مثل یه گردش می مونه
ما خریدهای کلیمون فروشگاهه کم و کسرشو مخصوصا اخر ماه از مغازه میخریم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
فقط کالایی که ارزونتر از سایر جاها میده رو بخرید
اون موقع افق برنج و لبنیات و آبمیوه و روغن رو ارزونتر از بقیه جاها می داد، بعضی اجناس هم تو جاهای دیگه نمی شد پیدا کرد.

مایع دست شویی اوه 3.75 کیلویی اکالا 58 تومن زده ، دیجی کالا 61.5
من از اتکا ، صحت 4 کیلویی گرفتم قیمت بدون تخفیف 47 تومن زده. تخفیف هم داشت

بالا