• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نوروز 1392

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
شک نکنيد امسال آخرين ساله.خودشون هم مي دونن.
یعنی میشه ؟!!
hayejan_zadeh_shodan.gif

Sohrabkhan

Registered User
لایک‌ها
5

الان منو تو داشت فیلم های فردین رو نشون میداد توش می گفت سینماهای خارج اول صبر می کردن تا فیلمهای ایرانی در بیاد بعد اونا فیلم میدادن بیرون و حتی می گفت یکی از فیلمها تو دهه 40 بیش از 25 میلیون ریال فروش داشته
که میشه دو نیم میلیون اون زمان که به خوای به پل الان حساب کنی بالای تیلیارد میزنه !!!!

واقعا فیلم ها و یه صحه هایی از تهران قدیم دیدم که گفتم این دهه 50 با دهه 40 چه جوری مملکتو به #@$ دادن که الان باید ماها حصرت بخوریم خودشون خوشی زده بوده زیر دلشون حالا ما باید ....

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
الان منو تو داشت فیلم های فردین رو نشون میداد توش می گفت سینماهای خارج اول صبر می کردن تا فیلمهای ایرانی در بیاد بعد اونا فیلم میدادن بیرون و حتی می گفت یکی از فیلمها تو دهه 40 بیش از 25 میلیون ریال فروش داشته
که میشه دو نیم میلیون اون زمان که به خوای به پل الان حساب کنی بالای تیلیارد میزنه !!!!

واقعا فیلم ها و یه صحه هایی از تهران قدیم دیدم که گفتم این دهه 50 با دهه 40 چه جوری مملکتو به #@$ دادن که الان باید ماها حصرت بخوریم خودشون خوشی زده بوده زیر دلشون حالا ما باید ....

اگه ايران همون روند رو ادامه مي داد الان از نظر رفاهي بهترين کشور آسيايي بوديم و تو دنيا هم از همه لحاظ(اقتصادي،نظامي و فرهنگي) جز چند کشورقدرتمند بوديم.:(

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
اگه ايران همون روند رو ادامه مي داد الان از نظر رفاهي بهترين کشور آسيايي بوديم و تو دنيا هم از همه لحاظ(اقتصادي،نظامي و فرهنگي) جز چند کشورقدرتمند بوديم.:(

منم موافقم

در ضمن سال نو همه مبارک

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
سال 91 که سال حمایت از کار و سرمایه ایرانی بود خیلی ها از کار بیکار شدن و سرمایه و پس انداز مردم هم صرف گرانی و تورم شد

سال 92 سال حماسه سیاسی،حماسه اقتصادی

پس نتیجه میگیریم امسال ................................!!

بزنید کف قشنگه رو ............

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
تبریک و شاد باش به تمامی دوستان

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
تبريك ...
پستها رو از اول بخونيد خيلي جالب هست
همون اش و همون كاسه

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
یارو ازم
پرسید چند سالته؟ گفتم 22
توی ادامه ی صحبت هام گفتم متولد 69 هستم..
طرف برگشت گفت اگه 69 یی هستی که 24 سالته!!
تا نیم ساعت هنگ کردم! :(

Del Monte

Registered User
لایک‌ها
283
حماسه هم دوگانه سوز شد ب سلامتی!
هر چی نام گذاری میکنیم بر عکس ش اتفاق مییفته
این سری هم شک نکنید همین میشه.
باور نداری BOOKMARKکن
شادی من این پست رو از پارسال بوکمارک کرده بودم برای امروز
@آخرین یوزر شادمغز

Del Monte

Registered User
لایک‌ها
283
تا 4 ماه دیگه هم حالا هی میخواین تبریک بگن بابا تموم شد رفت پی کارش دیگه امروزم یه روز سگی مثل بقیه روزها ادمی که پول دار باشه هر روز براش عیده و کیفش کوکه کسیم بی پول باشه تمام ماه های سال و کلا تمام زندگی براش یه مصیبت و فاجعه ست تموم شد رفت پی کارش ا
این کاربر در طول تاپیک حرفای قشنگی میزد
حیف شد بن شد
اگه هنوز هستی و اینجا رو میبینی بیا اظهار نظر کن درباره سال جدید

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
با سلام بنده هم عید رو به همه بچه ها تبریک میگم.... واسه من که اصلا عید نیس بنا به دلایلی ..... ایشالا دوستان همگی زندگی آرام و پر نشاطی را پیش رو داشته باشن...یا حق.

((( فروش ویژه پوست پسته جهت ریختن درب منزل ،کف ماشین ، توی جیب برای حفظ آبرو : کیلویی 10 هزار تومن !!! )))
بر خلاف ساله گذشته , امسال عید بازم بنا به دلایلی خیلی واسه ما خوشه !!! ایشالا همه دوستداران خدا به آرزوهاشون برسن.سال نو مبارک
((( اگر چه یادمان می رود که عشق تنها دلیل زندگی است ,اما خدا را شکر که نوروز هر سال این فکر را به یادمان می آورد , پس نوروزتان مبارک که سالتان را سرشار از عشق کند )))
(((
از صدای گذر آب چنان می فهمم ,تندتر از آب روان عمرمان میگذرد ,ارزش غم خوردن نیست ,آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست )))
((( درخت های دلم بی تو شکوفه نمیکنند @@@@@@@@@@@@ بهار من بهارت مبارک )))

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
تبريك ...
پستها رو از اول بخونيد خيلي جالب هست
همون اش و همون كاسه
هرساله همینه حاجی و هرساله همین دیالوگ های تکراری و مسخره و تهوع آور و هر سالم گه تر از پارسال.
______________________________________--------------------------------____________________________________----------------------------------
@Tidus
گرامی به نظرتون طرف فازش چیه که موضع مشخصی نمی گیره؟ :) منو یاد خواهر یقینی می اندازن ایشون! :)

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
هرساله همینه حاجی و هرساله همین دیالوگ های تکراری و مسخره و تهوع آور و هر سالم گه تر از پارسال.
______________________________________--------------------------------____________________________________----------------------------------
@Tidus
گرامی به نظرتون طرف فازش چیه که موضع مشخصی نمی گیره؟ :) منو یاد خواهر یقینی می اندازن ایشون! :)
بله منم همین فکر رو می کنم:)
خواهر یقینی می گفتن دستگیر شدن ولی تو فیسبوکشون نوشتن دانشگاه امام جعفر صادق درس می خونن!:) منم انفرند کردن فکر کنم...:) که البته بنده هم به ت... هم نگرفتم و حتی بررسی نکردم این موضوع رو:)
پ.ن: در حال مطالعه این تاپیک بودم :) :
http://forum.persiantools.com/threads/سلامت-پوست-در-سفر-نوروزی.536041/
:)

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
نعــل اسب مسبب شادی بشع