کافر مقدس
Registered User
- نوشتهها
- 308
- لایکها
- 200
یعنی میشه ؟!!شک نکنيد امسال آخرين ساله.خودشون هم مي دونن.
یعنی میشه ؟!!شک نکنيد امسال آخرين ساله.خودشون هم مي دونن.
سال حماسه ي اقتصادي و حماسه ي سياسي
شک نکنيد امسال آخرين ساله.خودشون هم مي دونن.
like
= ))
یعنی میشه ؟!!
یعنی میشه ؟!!
الان منو تو داشت فیلم های فردین رو نشون میداد توش می گفت سینماهای خارج اول صبر می کردن تا فیلمهای ایرانی در بیاد بعد اونا فیلم میدادن بیرون و حتی می گفت یکی از فیلمها تو دهه 40 بیش از 25 میلیون ریال فروش داشته
که میشه دو نیم میلیون اون زمان که به خوای به پل الان حساب کنی بالای تیلیارد میزنه !!!!
واقعا فیلم ها و یه صحه هایی از تهران قدیم دیدم که گفتم این دهه 50 با دهه 40 چه جوری مملکتو به #@$ دادن که الان باید ماها حصرت بخوریم خودشون خوشی زده بوده زیر دلشون حالا ما باید ....
اگه ايران همون روند رو ادامه مي داد الان از نظر رفاهي بهترين کشور آسيايي بوديم و تو دنيا هم از همه لحاظ(اقتصادي،نظامي و فرهنگي) جز چند کشورقدرتمند بوديم.
شادی من این پست رو از پارسال بوکمارک کرده بودم برای امروزحماسه هم دوگانه سوز شد ب سلامتی!
هر چی نام گذاری میکنیم بر عکس ش اتفاق مییفته
این سری هم شک نکنید همین میشه.
باور نداری BOOKMARKکن
این کاربر در طول تاپیک حرفای قشنگی میزدتا 4 ماه دیگه هم حالا هی میخواین تبریک بگن بابا تموم شد رفت پی کارش دیگه امروزم یه روز سگی مثل بقیه روزها ادمی که پول دار باشه هر روز براش عیده و کیفش کوکه کسیم بی پول باشه تمام ماه های سال و کلا تمام زندگی براش یه مصیبت و فاجعه ست تموم شد رفت پی کارش ا
بر خلاف ساله گذشته , امسال عید بازم بنا به دلایلی خیلی واسه ما خوشه !!! ایشالا همه دوستداران خدا به آرزوهاشون برسن.سال نو مبارکبا سلام بنده هم عید رو به همه بچه ها تبریک میگم.... واسه من که اصلا عید نیس بنا به دلایلی ..... ایشالا دوستان همگی زندگی آرام و پر نشاطی را پیش رو داشته باشن...یا حق.
((( فروش ویژه پوست پسته جهت ریختن درب منزل ،کف ماشین ، توی جیب برای حفظ آبرو : کیلویی 10 هزار تومن !!! )))
هرساله همینه حاجی و هرساله همین دیالوگ های تکراری و مسخره و تهوع آور و هر سالم گه تر از پارسال.تبريك ...
پستها رو از اول بخونيد خيلي جالب هست
همون اش و همون كاسه
بله منم همین فکر رو می کنمهرساله همینه حاجی و هرساله همین دیالوگ های تکراری و مسخره و تهوع آور و هر سالم گه تر از پارسال.
______________________________________--------------------------------____________________________________----------------------------------
@Tidus
گرامی به نظرتون طرف فازش چیه که موضع مشخصی نمی گیره؟ منو یاد خواهر یقینی می اندازن ایشون!