• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.::. نوسان قیمت گوشی ها با آغاز واگذاری سیم کارت ها .::.

با آغاز واگذاری سیم کارتها قیمت گوشی های موبایل چه تغیی

• قیمت بالا میره

Votes: 4 23.5%
  • قیمت پایین میاد

Votes: 4 23.5%
  • قیمت ثابت میمونه و تغییر قابل ملاحظه ای پیش نمیاد

Votes: 3 17.6%
  • برای یه مدت محدود بالا میره

Votes: 6 35.3%
  • برای یه مدت محدود پایین میاد

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    17

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

به نظر شما با آغاز واگذاری سیم کارتها با توجه به این اینکه این چند میلیون سیم کارت به گوشی نیاز دارن، قیمت گوشی های موبایل چه تغییری میکنه ؟

قیمت میره بالا ؟

میاد پایین؟

ثابت میمونه؟

اگه دلیلش رو هم بنویسید که خیلی خوب میشه.
ممنون

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
فکر نمیکنم خیلی تاثیر گذار باشه.
قیمت گوشی در حالت عادی همیشه پایین میاد و این که تقاضا بالا بره نمی تونه تاثیر گذار باشه.

هرچند که در موارد خاص مثل p910 این اتفاق ممکنه.

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرضیه بالا رفتن قیمت هم میتونه درست باشه ها
چون مردم مجبورن گوشی بخرن قیمتها رو میبرن بالا !
نظر شما چیه ؟

azadiphone

Registered User
لایک‌ها
1
اگر با واگذاري 5 ميليون سيم كارت پارسال ديده باشي قيمتها رفته باشه بالا، خوب امسال هم مثل پارسال:lol:

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
وقتی تقاضا برای خرید گوشی بره بالا قیمت گوشی ممکنه افزایش پیدا کنه. البته نسبت به قیمتهای روز نه نسبت به امروز.

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر با واگذاري 5 ميليون سيم كارت پارسال ديده باشي قيمتها رفته باشه بالا، خوب امسال هم مثل پارسال

من پارسال رو یادم نیست.
پارسال قسمت کشیده بود پایین ؟
چقدر ارزون شده بود ؟
ممنون

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی تقاضا برای خرید گوشی بره بالا قیمت گوشی ممکنه افزایش پیدا کنه. البته نسبت به قیمتهای روز نه نسبت به امروز.
من هم این احتمال رو میدم.چون ملت که نمیتونن بی گوشی بمونن مجبورن برن گوشی بخرن حالا با هر قیمتی !

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
من فکر میکنم بستگی به بازار و نحوه واردات داره ار بتونن فرت و فرت وارد کنن که به خاطر سودشون اینکارو میکنن و رقابت ایجاد میشه و اگر پایینیاد بالا هم نمیره خیلی اما وای به حال اونروزی که تقی به توقی بخوره و برای وارد کردن گوشی کوچکترین مشکلی ایجاد بشه

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس دعا کنید مشکلی در واردات پیش نیاد !

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از MahdiΩ :

جناب 3سوت حرف خوبی زد جایی .. وقتی اینجور وقت سال تقاضا میره بالا شرکت ها هم به تناسب واردات رو میبرند بالا که جوابگوی بازار باشه من هم فکر میکنم اگر افزایش قیمتی پیدا بشه موقتیه و بعد یکی دو هفته ثبات حاکم میشه .. ( البته ایشالا!! چون خودمم میخوام حدودای ماه دیگه گوشیمو عوض کنم!)

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب 3سوت حرف خوبی زد جایی .. وقتی اینجور وقت سال تقاضا میره بالا شرکت ها هم به تناسب واردات رو میبرند بالا که جوابگوی بازار باشه من هم فکر میکنم اگر افزایش قیمتی پیدا بشه موقتیه و بعد یکی دو هفته ثبات حاکم میشه .. ( البته ایشالا!! چون خودمم میخوام حدودای ماه دیگه گوشیمو عوض کنم!)

میدونستم ! از همون اول میدونستم قیمت میره بالا !

به جون رئیس گمرک و اونهایی که این تعرفه گمرکات رو تصویب کردن میدونستم که قیمت میاد بالا !!

دیدید چطور بر خلاف تصور عام قیمتها رو به فلک رسوندن؟

حالا نظرتون چیه ؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از MahdiΩ :
میدونستم ! از همون اول میدونستم قیمت میره بالا !

به جون رئیس گمرک و اونهایی که این تعرفه گمرکات رو تصویب کردن میدونستم که قیمت میاد بالا !!

دیدید چطور بر خلاف تصور عام قیمتها رو به فلک رسوندن؟

حالا نظرتون چیه ؟

عنوان تاپيك شما اين بود كه با دادن سيم كارت ها قيمتها بالا ميره كه جوابها داده شد :)
اين افزايش قيمتي كه شما شاهد هستيد اصلا ربطي به واگذاري سيم كارت نداره و مربوط به اين قانون مسخره سود گمركي است .
قطعا اگر اين قانون تصويب نمي شد شاهد نزول قيمتها بوديم در اين مورد شك نكنيد ... يكي از دوستان من كه قرار بود K750 بگيره داشت رو 200 تومن هم حساب ميكرد بنده خدا حالا بدجوري گير كرده :lol: ;)
واما اينكه حالا نظرمون چيه :
مملكت ايران مانند بدن چركيني شده كه در هر زماني شاهد رشد غده چركين در بخشي از آن هستيم ( متاسفانه و صد افسوس )
عين الله باقر زاده الان تو اين مملكت كاره ي بود بهتر مملكتو ميچرخوند

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از 3soot :
عنوان تاپيك شما اين بود كه با دادن سيم كارت ها قيمتها بالا ميره كه جوابها داده شد :)
اين افزايش قيمتي كه شما شاهد هستيد اصلا ربطي به واگذاري سيم كارت نداره و مربوط به اين قانون مسخره سود گمركي است .
قطعا اگر اين قانون تصويب نمي شد شاهد نزول قيمتها بوديم در اين مورد شك نكنيد ... يكي از دوستان من كه قرار بود K750 بگيره داشت رو 200 تومن هم حساب ميكرد بنده خدا حالا بدجوري گير كرده :lol: ;)
واما اينكه حالا نظرمون چيه :
مملكت ايران مانند بدن چركيني شده كه در هر زماني شاهد رشد غده چركين در بخشي از آن هستيم ( متاسفانه و صد افسوس )
عين الله باقر زاده الان تو اين مملكت كاره ي بود بهتر مملكتو ميچرخوند
جالب اينكه دنبال راه حل , براي پايين آوردن ريسك سرمايه گذاري در ايران هستن !!
جالبتر اينكه ميخوان توليد كننده داخلي رو حمايت كنند و مشكلاتي از قبيل حقوق كاركنان و... رو براشون پيش ميارن
ميخوان از توليد كنند داخلي حمايت كنند , يك شبكه انحصاري بوجود ميارن كه توش رقابت نباشه و مشتري مجبور باشه با هزينه بيشتر و كيفيت كمتر كالاي مورد نظر خورشو بخره !!!
به دنبال راه حل هاي مقطعي هستن !!!

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عنوان تاپيك شما اين بود كه با دادن سيم كارت ها قيمتها بالا ميره كه جوابها داده شد

شما فکر میکنی افزایش تعرفه واردات بطور اتفاقی با واگذاری سیم کارت ها همزمان شد ؟!!:blink: :blink: :blink:

عزیز من این یه برنامه از پیش تعیین شده بود.

به نقل از MahdiΩ :

مثل اینکه شماها دعا نکردید، درسته؟!;)

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فرض کنید که پسر شما بعد از چند سال درجا زدن تازه تونسته دیپلمشو از دبیرستان نی...!!! بگیره!! و رفتید براش یه لیسانس مدیریت آبکی از مرکز.... خریدین و شده تحصیلکرده بیکار! یه پولی بهش دادین - مثلا چند میلیارد ناقابل - که بره و برای خودش کاسبی راه بندازه و یه کمیسیون ناچیز مثلا 90 درصد هم به شما بده، ایشون هم که کلی عشق موبایل داشته رفته چین و همش یکی دوتا کشتی گوشی وارد کرده ، حالا رفته تو بازار و دیده که کلی دست زیاده و اگه بخواد بهمین قیمتا بفروشه باید به 10 - 15 درصد قناعت کنه! میاد با کلی گریه وزاری به شما میگه بابا جون گوشیها رو دستم مونده و قیمتام داره روز بروز میاد پایین ، هم زحمت پسر بیچاره از بین میره و هم پول شما، آخه انصاف بدین شما باشین زنگ نمیزنین به دوستاتون تا تعرفه رو زیاد کنن؟ والا اگه این کارو نکنین باید تو عقل شما شک کرد!! آخه وقتی انتقاد میکنین یه خورده هم خودتون رو جای طرف بزارین، یه جو انصاف هم نوبره والا!!!!! نه ، اگه خود شما بودین که غیر از این کار، فوری یه کارخونه براش میزدین تا مارک ایرانکیا یا نوکیران یا سونیران یا ایرانسون تولید کنه و بچسبونه رو گوشیهای وارداتی و اسمشو میزاشتین گوشی ملی!! پس اینهمه شعار ندین و انتقاد نکنین دیگه !!:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
به نقل از mammad81 :
من فکر میکنم بستگی به بازار و نحوه واردات داره ار بتونن فرت و فرت وارد کنن که به خاطر سودشون اینکارو میکنن و رقابت ایجاد میشه و اگر پایینیاد بالا هم نمیره خیلی اما وای به حال اونروزی که تقی به توقی بخوره و برای وارد کردن گوشی کوچکترین مشکلی ایجاد بشه
خداوند آخر و عاقبت همه ما رو به خیر کند باشد که همگی رستگار شویم :f34r:
بعد یه عمری یه خط اسم نوشتیم گفتیم سود نخواستیم وقتی تحویل دادن برای خودم ابر مبدارمش منو بگو که حساب کردم تا دی ماه v3i میاد پایین در حدود همین v3 معمولی میرم میخرمش :( از قدیم گفتن حساب پیش ....

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این خبر رو تو سایت بازتاب دیدم ولی باور نکنید ممکنه سانسور شده باشه ، همون فرضیه فوق درست تر بنظر میاد! اما اون قسمت من رفتم به داداشم زنگ بزنم. باید درست باشه.

اتفاق بي‌اهميت
چند روز پيش از خواب بيدار و خبردار شديم كه تعرفه واردات گوشي‌هاي موبايل به 60 درصد افزايش يافته است. متأسفانه از آنجايي كه به هيچ صورت، آگاهي يافتن از چند و چون چنين مصوبه‌اي در دولت، براي ما مقدور نيست، به ناچار بايد در مورد آن خيالپردازي كنيم.

[مكان: ناهارخوري شوراي اقتصاد. زمان: چند هفته پيش].
چند معاون وزير دور يك ميز مشغول خوردن لوبياپلو هستند.
اولي: آره، داداشم رفته بود دبي، مي‌گفت، گوشي‌ها از اينجا گرون‌تره.
دومي: بلوتوث داري يه فايل خفن واست بفرستم؟
سومي: بذار ببينم اين چي ميگه. گفتي اينجا از دبي گرون‌تره؟

اولي: آره. آخه مي‌گن تعرفه واردات گوشي موبايل اينجا چهار درصده، ولي بقيه جاها حداقل 15 درصده.
چهارمي: خدا رحم كرد كه اين آقا رو از ستاد مبارزه با كالا برداشتن والّا لابد براي مبارزه با قاچاق گوشي‌ها، يه چيزي هم به واردكننده‌ها مي‌داد!
سومي: پس بايد تعرفه‌ها رو ببريم بالا. اينجوري كه نمي‌شه، همش به نفع واردكننده‌ها باشه.

چهارمي: آره. اون پارچ دوغ رو بده... تازه بايد حال آقاي شهردار رو هم گرفت.
دومي: بچه‌ها اين زنگ رو شنيدين: مسيج، مسيج داري احمق... هاهاها، خيلي باحاله.
سومي: حالا چند درصد بذاريم؟

چهارمي: احتياج به كار كارشناسي داره. من ميگم چهل درصدش كنيم.
سومي: برو بابا... چه خبره. پدر مصرف‌كننده‌ها درمياد.
اولي: نه بابا... اين چه حرفيه؟... من ميگم بذاريم 60 درصد.

چهارمي: اوووه ... اين‌كه خيلي زياده... بازار منفجر مي‌شه. تازه ممكنه پشت سرمون حرف دربيارن بگن اينا خداشون هم ... .
اولي: بيجا مي‌كنن... ما كار كارشناسيمون رو مي‌كنيم، هركي هرچي ميخواد بگه.
دومي: بچه يه sms باحال واسم رسيده. گوش كنين.

سومي: تو هم وقت گير آوردي ها... اينم ابزار كار كارشناسي‌تون (ابزار كار كارشناسي را به چهارمي مي‌دهد).
چهارمي: اگه «شير» اومد 60 درصد، اگر «خط» اومد 40 درصد. آ...آ.
اولي: آخ جون شير اومد، شير اومد. من رفتم به داداشم زنگ بزنم.

چهارمي: لابد خيريتي بوده. لوبياپلو سرد شد.
سومي: ولي ضايعه ها!
دومي: يه يارو ميره داروخونه، ميگه آقا ميخ دارين...!

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از S_Engineer :
فرض کنید که پسر شما بعد از چند سال درجا زدن تازه تونسته دیپلمشو از دبیرستان نی...!!! بگیره!! و رفتید براش یه لیسانس مدیریت آبکی از مرکز.... خریدین و شده تحصیلکرده بیکار! یه پولی بهش دادین - مثلا چند میلیارد ناقابل - که بره و برای خودش کاسبی راه بندازه و یه کمیسیون ناچیز مثلا 90 درصد هم به شما بده، ایشون هم که کلی عشق موبایل داشته رفته چین و همش یکی دوتا کشتی گوشی وارد کرده ، حالا رفته تو بازار و دیده که کلی دست زیاده و اگه بخواد بهمین قیمتا بفروشه باید به 10 - 15 درصد قناعت کنه! میاد با کلی گریه وزاری به شما میگه بابا جون گوشیها رو دستم مونده و قیمتام داره روز بروز میاد پایین ، هم زحمت پسر بیچاره از بین میره و هم پول شما، آخه انصاف بدین شما باشین زنگ نمیزنین به دوستاتون تا تعرفه رو زیاد کنن؟ والا اگه این کارو نکنین باید تو عقل شما شک کرد!! آخه وقتی انتقاد میکنین یه خورده هم خودتون رو جای طرف بزارین، یه جو انصاف هم نوبره والا!!!!! نه ، اگه خود شما بودین که غیر از این کار، فوری یه کارخونه براش میزدین تا مارک ایرانکیا یا نوکیران یا سونیران یا ایرانسون تولید کنه و بچسبونه رو گوشیهای وارداتی و اسمشو میزاشتین گوشی ملی!! پس اینهمه شعار ندین و انتقاد نکنین دیگه !!:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
تكبير بلنددددددددددددددددددددد
بالاخره اقايون زحمت ميكشن به خودشون فشار ميارن فكر ميكنن چه جوري دهن ملت و سرويس كنن به هر حال بايد يه جاهايي از رانت استفاده كنن ديگه مثلا شما ميگيد يه مسئول جمهوي اسلامي نبايد ماشينش حداقل 50 تومن بيارزه ميشه آقايون تاج سر ما تو يه خونه 300 متري پايين شهر زندگي كنن ااااااااا اين چيزا چيه من ميگم خدا منو ببخشه بايد روي سر ما منزل بفرمايند اين شاه گور به گور شده نكر اقلا چهار تا كاخ بيشتر بسازه به همه عزيران دل برسه كه حالا براي تامين احتياجات اوليه عزيزان دل بخوان اين كارا رو بكنن كه يه عده پا برهنه بي فرهنگ لاابالي عوام .... بيان از شخصيت شامخ آقايان انتقاد كنن الهي اون روز و نبينم كه اين عزيزان هم برن ور دست قبليا آخه جديدا كه ميان از اينا نو كيسه ترن :blink: و جورشو همين پابرهنه هاي بي فرهنگ بايد بدن و اونوق دوباره دادشو ن به هوا بلند ميشه و باعث مكدر شدن اين عزيزان ميشن اي تف بر اين روزگار كه يه آقازاده ايي ميخواد براي پيشرفت اين مملكت يه خدمتي بكنه نميزارن حالا يه مختصر ميليلردي هم به جيب بزنه خوب چيه نوش جونش الهي زهر.... ا ببخشيد الهي گوشت بشه به تن خودشو اون بابا جونش بچسبه

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از MahdiΩ :
شما فکر میکنی افزایش تعرفه واردات بطور اتفاقی با واگذاری سیم کارت ها همزمان شد ؟!!:blink: :blink: :blink:

عزیز من این یه برنامه از پیش تعیین شده بود.

مثل اینکه شماها دعا نکردید، درسته؟!;)

دوست عزيز منم ميدونم اين از پيش مشخص شده بود البته به شكل شايعه ( كسي باورش نمي شد )
ياد مه قبل از عيد تو اخبار شنيدم همچين بحثي رو دارن روش كار ميكنند و لي كسي جديت در اون نمي ديد :) حتي من تو يكي ارز پستها اشاره كردم كه اگر قانون مسخره اي از اين آقايون و حضرات در نياد ;)
ولي اين تصور كه اين حضرات فكر كنند با واگذاري سيم كارت ميتونند گوشي هاي چيني مونتاژ داخل رو به ملت قالب كنند بايد بگم كور خوندند مطمئن باشيد شكستي گران خواهند خورد .
شخص خودم به غير از اجناس اروپائي كه چيزي نمي گيرم و تمامي دوستان و رفقا هم اكثرا همينطور بيشتر مردم هم مطمئن باشيد گوشي قاچاق رو ميخرند ولي سراغ تجربه گوشي ايراني نمي رند اين قبلا ثابت شده بود ولي درس نشد براتون مطلبي رو تو پست بعدي مينويسم بدردتون ميخوره;)

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
آقایون خوبه والله شما همین جوریش کوتاه اومدید و تسلیم هستید.
مسئله کیفیت و گوشی اروپایی و ایرانی نیست. مسئله حق انتخابه. مسئله آزادیه. یعنی من حق ندارم مثل آدم برم تو مغازه با پولی که واسش جون کندم گوشی ای که دوست دارم رو به قیمت خودش بخرم؟ مشکل اینه

بالا