آژانس هواپیماییfootbal

نوشتن چيزي در StatusBar

شروع موضوع توسط shahkelid ‏4 فوریه 2003 در انجمن HTML

  1. shahkelid

    shahkelid کاربر تازه وارد

    چه جوري ميشه مطلبي كه تو stutus bar پايين صفحه مي نويسه را به دلخواه خودمون تعيين كنيم نه اينكه نشون بده از كجا داره لود مي شه
    (اين هم از اون سوال هاي بيسواد هاست كه هيچي از سايت درست كردن بلد نيست !) :(
    ممنونميشم اگه كمكم كنيد!
     
  2. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    فقط كافيه كه به قسمت HEAD صفحه وب اين كد را اضافه كني :‌
    [code:1]<script>

    window.status = "hello";

    </script>[/code:1][/code]
    فقط به جاي Hello هر چي مي خواي بنويس
     
  3. shahkelid

    shahkelid کاربر تازه وارد

    از كمكتون خيلي ممنون :p
    ولي من مي خوام در هيچ شرايطي تغيير نكنه !
    حتي وقتي صفحه تازه داره باز ميشه و يا وقتي كه موس را روي لينك ها مي بريم
    اگه كسي ميدونه ممنون ميشم كمكم كنيد ;)
     
  4. ehsan

    ehsan Administrator

    واسه اينكه هميشه توي صفحه و در حالت يه status خاص داشته باشي بايد توي body بنويسي... دقيقا به صورت زير و به جاي كلمه HELLO هر چي ميخواي مينويسي:
    [code:1]<body onload="window.defaultStatus=' HELLO '; ">[/code:1]
    كه البته ممكنه اين تگ body شما پارامترهاي ديگه اي هم داشته باشه... ;)
     
  5. ehsan

    ehsan Administrator

    ا ا ا !!!
    آقا شرمنده... ايني هم كه علي نوشته دقيقا كار مال منو ميكنه... اگه ميشه دقيقتر بگو... چون فكر كردم منظورت اينه! :oops:
     
  6. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    ايني كه من و احسان نوشتيم . درسته كه وقتي رو لينك مي ري موقتا عوض مي شه ولي باز لحظه اي اوني كه شما نوشتين مياد باز .
    شايد شما يه چيز ديگه مي خواين ؟
    ( ولي داخل پارانتز بگم . به نظر من اينكار اصلا خوب نيست !!! نظره منه ها )
     
  7. panypay
  8. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    بعله . درسته . راست مي گيد . موقع رفتن روي لينك استاتوس ! جديد رو نشون نمي ده .
    براي اينكار مي شه راحت از onMouseOver استفاده كرد .
    براي اينكار اين رو تو قسمت HEAD بنويسين :

    [code:1]<script language="javascript">

    window.defaultStatus=' HELLO ';

    function st()

    {

    window.status=' HELLO ';

    return true;

    }[/code:1]

    و بايد اين تابع رو در هر لينك به كار ببرين . براي مثال :

    [code:1]<a href="http://yahoo.com" onMouseOver="return st();">ali</a>[/code:1]

    اميدوارم اين كمك كنه .
     
  9. alieseraj

    alieseraj کاربر تازه وارد

    چه جوري ميشه مطالب تغيير كنن؟ يعني هي عوض بشه.
     
  10. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    اين كد ها را در قسمت head قالبت قرار بده !
    [code:1]&#60;SCRIPT language=javascript&#62;

    &nbsp;message &nbsp; &nbsp; =

    &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;

    &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &#34;Matneto Einga Benevis &#34;

    &nbsp;scrollSpeed = 60

    &nbsp;lineDelay &nbsp; = 1500

    &nbsp;txt &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; = &#34;&#34;

    &nbsp;function scrollText&#40;pos&#41; &#123;

    &nbsp; &nbsp;if &#40;message.charAt&#40;pos&#41; != '^'&#41; &#123;

    &nbsp; &nbsp; &nbsp;txt &nbsp; &nbsp;= txt + message.charAt&#40;pos&#41;

    &nbsp; &nbsp; &nbsp;status = txt

    &nbsp; &nbsp; &nbsp;pauze &nbsp;= scrollSpeed

    &nbsp; &nbsp;&#125;

    &nbsp; &nbsp;else &#123;

    &nbsp; &nbsp; &nbsp;pauze = lineDelay

    &nbsp; &nbsp; &nbsp;txt &nbsp; = &#34;&#34;

    &nbsp; &nbsp; &nbsp;if &#40;pos == message.length-1&#41; pos = -1

    &nbsp; &nbsp;&#125;

    &nbsp; &nbsp;pos++

    &nbsp; &nbsp;setTimeout&#40;&#34;scrollText&#40;'&#34;+pos+&#34;'&#41;&#34;,pauze&#41;

    &nbsp;&#125;

    &nbsp;// Unhide --&#62;

    scrollText&#40;0&#41;

    &#60;/SCRIPT&#62;[/code:1]
    بجاي Matneto Einga Benevis ، هم هر چي مي خواهي بنويس !
    نكته اخلاقي ( من اصلا با اين كار حال نمي كنم ! يه جوري ظلمبه ببينده است )
     
  11. alieseraj

    alieseraj کاربر تازه وارد

    من نمی فهمم چرا خوب نیست؟ :!: توضیح بدید لطفا.
    ضمنا این effect های مختلفی هم که دارن و نی رن و میان نوشته ها اون زیر به شکل های مختلف و نوشته ها عوض می شن را چه طور باید ایجاد کرد.لطفا یه نفر "کامل "توضیح بده
     
  12. ehsan

    ehsan Administrator

    به نظر شخصي من يه صفحه هرچي استاتيك تر باشه و توش چيزي تكون نخوره هم شيكتره و هم چشم رو كمتر آزار ميده.
     
  13. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    دليل اينكه من مي گم اصلا پيشنهاد مي شه اينه كه معمولا اين كار ها رو سايتهاي سكسي انجام مي دن و مي خوان كه شما قبل از باز شدن صفحه ندونين كه به كجا مي رين ( به صفحه تبليغاتي يا صفحه اصلي )
    من خودم به شخصه دوست دارم قبل از كليك ببينيم . كه به كجا مي خوام برم . فكر مي كنم كه بقيه هم همينطور باشن .
    شما با اين كار اين حق رو از كاربر مي گيرين .

    در مورد اون سايتهاي سكسي كه گفتم مي خواستم يك نمونه عملي از اينكارشون بذارم كه بعد پشيمون شدم :)
     
  14. avajang.com .left
  15. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    در مورد اون افكت هايي كه مي گي ! كه در همون اسكريپتي كه من فتم هست !نوشته هات رو تغيير بده !
    در مورد مخالفت من دقيقا مثل الفا فكر مي كنم !
     
  16. alieseraj

    alieseraj کاربر تازه وارد

    بسم المتعال
    سلام
    نمي شه يه كاري كرد كه وقتي Mouse می ره روی پیوند ها, نشانی link را نشان بده؟
    ضمنا همین هم اگر حرکتش سریع نباشه بین حرکت ها می شه address پیوند را دید.
    جلوی text که "" ه چی باید گذاشت؟
    ضمنا من خیلی سایت های غیر سکسی این را دیده ام. توی سایت های رسمی و شیک حتی!
    به امید ظهور و خدا نگهدار
     
  17. navidweblog

    navidweblog کاربر تازه وارد

    اگه دوست داريد توي استاتوس بار چيزي بنويسيد و در عين حال كاري كنيد كه ببينده ها ببينن آدرس هر لينك چيه ميتونيد از خصوصيت Title تگ a استفاده كنيد. به اين صورت كه آدرس لينك رو توي اين خصوصيت قرار بديد تا هر وقت علامت موس روي لينك بيايد آدرس همون جا ظاهر بشه به اين صورت:
    [code:1]&#60;a href=&#34;http&#58;//mojde.blogspot.com&#34; title=&#34;http&#58;//mojde.blogspot.com&#34;&#62;mojde&#60;/a&#62;[/code:1]
    البته انجام اين كار براي همه لينكها عذاب آوره ولي باز بهتر از اينه كه بازديكنندها رو عذاب بديم :)
     
  18. alieseraj

    alieseraj کاربر تازه وارد

    به نام خدا
    سلام بر حسین و دوستدارانش
    در جواب آلفا و عظمتی که به من code هایی برای نوشتن متن در status bar را دادند:
    1. ممنون
    2. من نفهمیدم( با وجود توضیح شما) که چه طور می شه متن هایی را در اون زیر برد و آورد. شما یک محل برای متن دادید. ولی ممکن است من بخواهم متن های مختلف را با افکت ها ی مختلف برد و اورد کنم. حالا چی کار کنم؟
    به امید ظهور و خدا حافظ
     
  19. rasa

    rasa کاربر تازه وارد

    به نظر من خوبه كه اين چيزها رو بلد باشي!
    ولي من كلا از اين قرتي بازي ها خوشم نمياد. و وقتي يه صفحه ايي رو جينگول كني! هم سرعتش پايين مياد و هم visitor هاي سايتت كم ميشه! مثلا خود من تا load شدن يه صفحه زياد طول ميكشه . سريع ميبندمش! آدم هاي كم حوصله مثل من دنيا زياد هست.
    بعدش واسه وبلاگها و بخصوص اونا كه از Persian blog اشتراك دارند! باعث كند شدن بيشتر ميشه. خود persian blog به اندازه ي كافي كند هست! ديگه كندتر نكن.
     
  20. alieseraj

    alieseraj کاربر تازه وارد

    راستشو بخواي اعصابم از اين persianblog. گرچه ازشون خوشم میاد. چون بالاخره ایرانی ها تونستن یه کاری بکنن. ولی برای من که با سرعت 350 تا 400 kbps واقعی وصل می شم، عذاب آوره که یه صفحه بعد از سال ها واز شه.
     
  21. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    براي اينكه موارد مختلفي داشته باشي . بايد براي هر كدوم تابعي تو جاوا اسكريپت بنويسي و بعد به همون طرقي كه گفته شد هر تابع رو كه خواستي صدا كني
     
  22. alieseraj

    alieseraj کاربر تازه وارد

    من بلد نيستم!
     
خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی