برای من تو خونه خودم که مجازه. من کلا با خودم مشکلی ندارم خیلی سخت نمیگیرم که بزرگ شدم عقده ای بشم![]()
دقیقا همینه.اونایی که تو جوونی جلوشون گرفته میشه بزرگتر که شدن میخان بترکونن، برا همین گند میزنن به خودشون
برای من تو خونه خودم که مجازه. من کلا با خودم مشکلی ندارم خیلی سخت نمیگیرم که بزرگ شدم عقده ای بشم![]()
یک لیوان آب زرشک را با یک لیوان آب انار قاطی کنید بعدش کمی نمک و مقداری قره قروت حل شده در آب جوش بهش اضافه کنید. چندتا تیکه یخ بندازید داخلش و بریزید توی کاسه بزرگ و بنوشید این نوشیدنی رو توی یکسری مناطق کویری ایران سرو میکنن... حتما هم باید توی کاسه بخورید و زیر افتاب گرم. مزه اش بی نظیره...
من چون تا حالا هات چاکلت نخورده بودم از روی اسمش فکر کردم شکلات داغ هست (به صورت نیمه جامد) و باید با قاشق خورد. پس اگه مثل نسکافه و شیر کاکائو باشه باید امتحان کنم.Freez یه نوشیدنی مجاز هست(توی سوپر مارکت ها میتونی گیر بیاری)پیشنهاد میکنم حتما امتحان کن چیزه باحالیه
به نظر شما هات چاکلت نوشیدنی محسوب نمیشه؟؟؟!!!
هات چاکلت رو مینوشن.تزریق که نمیکنن![]()
نه اسم خاصی نداره از یه نفر که خودش درست میکرد میفروخت یاد گرفتم مزش حرف نداره. میشه گفت بهترین نوشیدنی ترش مزه هست که خوردم. دوران خدمت ساوه بودم همه جور نوشیدنی ترش مزه امتحان کردم توی هر مغازه ای... (اونجا معدنش هست توی ایران) اما اینو از یه دستفروش یاد گرفتم از همشون خوشمزه تر بودممنون دوست عزیز
ترکیب جالبی به نظر میاد
حتما امتحان میکنم
اسم خاصی نداره؟
bira ترکیه 8% تقریبا میشه گفت مجازه
عکس هم خواستید در خدمتم ولی باید تهیه کنم.(یکی دو ساعته)
درضمن این قانون طبیعته اگه کاری رو منع کنید یا جلوشو بگیرید انسان بیشتر میره طرفش.
اینو تو مغازه های شهر ما می فروشن در ضمن نوعی الکله........ چون 8 درصد داره .........bira ترکیه 8% تقریبا میشه گفت مجازه
عکس هم خواستید در خدمتم ولی باید تهیه کنم.(یکی دو ساعته)
درضمن این قانون طبیعته اگه کاری رو منع کنید یا جلوشو بگیرید انسان بیشتر میره طرفش.
شهر شما چی هست بعد؟؟اینو تو مغازه های شهر ما می فروشن در ضمن نوعی الکله........ چون 8 درصد داره .........
اگه دوستان خواستند من تا فردا عکس بذارم براشون..............
یعنی چی جعبه؟ شیشه های 1 لیتر و 750 میلش رو میگم! جعبه نکنه جعبه قوطیش منظورتونه؟ من از قوطی های اسمیرنف تو انگلیس بودم انواعش رو امتحان کردم ولی نمیارزه گیرونهشهرم خوی است.......(تو پروفایلم نوشتم)
در پاسخ به شما بگم که نمی دونم...........ولی قیمت جعبه ایش 500ت است.
من 2 تاشو جمعا 270 خریدم...چند میفروشن حالا؟ :دی
شما که آب الکل خریدی ظاهرا :دیمن 2 تاشو جمعا 270 خریدم...
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
داداش جعبه ای 500 ت معادل نیم میلیونشما که آب الکل خریدی ظاهرا :دی
منظورم اونیکی دوستمون بود که تو خویه.
ع،رق گندم هست 40 درصد الان هنوز گیجمشما که آب الکل خریدی ظاهرا :دی
منظورم اونیکی دوستمون بود که تو خویه.