• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نوکیا E70 به بازار آمد

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بالاخره نوکیا ای 70 به بازار اومد. همینطور که پیشبینی میشد بعد از رسمی شدن سیمبین 9 بقیه گوشیهای نوکیا بدون تاخیر به بازار میان. اما این گوشی Nokia E70 واقعا یک گوشی منحصر به فردیه در بخش امتیازات گوشی این گوشی از سایت gsmarena در سه بخش مشخصات کارایی و طراحی به ترتیب امتیاز 9. 9 و 809 رو از 10 گرفته و میشه گفت کاملترین و کاراترین گوشی تا امروز به حساب میاد . شاید قابلیتهای موزیک و هارد ان91 یا طراحی یا دوربین ان80 چشمگیر باشه ولی از نظر کارایی و مشخصات هیچکدوم به پای این گوشی نمیرسند
به نقل از gsmarena
Nokia finally made commercially available its highly anticipated E70 model. Nokia E70 is a feature-rich phone with wide connectivity capabilities such as 3G, tri-band GSM, GPRS, EDGE, Wi-Fi, Bluetooth, and an Infrared port. It also features a 2 megapixel camera, miniSD card slot and a unique QWERTY keyboard. Not to mention the large, high-quality display that shows the Symbian 9.1 OS with the 3rd edition S60 UI in 16 million colors.
نوکیا سرانجام مدلی رو که خیلی انتظار میرفت رو به بازار عرضه کرد. نوکیا E70 یک گوشی با خصوصیات غنی و قابلیتهای ارتباطی وسیعی مثل 3g,gsm,gprs,edge,wifi بلوتوث اینفرااست همچنین دارای یک دوربین 2 مگاپیکسلی قابلیت افزایش حافظه فلس و یک کیبورد کامل منحصر به فرد است. نیازی به یادآوری نیست که یک صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت بالا سیمبین ورژن 9.1 را با 16 میلیون رنگ به نمایش میگذارد.
http://www.gsmarena.com/market_update-news-198.php

این گوشی علاوه بر امکانات کامل باطری قوی هم داره یعنی 1150 mah
gsmarena_005.jpg

gsmarena_006.jpg

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
گوشي خيلي خوبيه و نميشه با ان 80 و ... مقايسه كرد زيرا اين گوشي در رده بزينس كلاس طبقه بندي ميشه و از جهاتي از اونها سرتره ;)
چه مقدار قيمت گذاري شده اين گوشي ؟؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
واقعا گوشی توپی هست.هیچ چیزی کم نداره.
کیفیت صفحه نمایشش دیدنی باید باشه.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
گوشی کاملیه . متاسفانه قیمت ندارم ولی شنیدم بعد از ان 93 گرونتریین گوشی نوکیا خواهد بود

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نه فکر نمیکنم از ان 93 گرونتر باشه. ولی از بقیه گوشیهای نوکیا گفته میشه که گرونتره

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
به نظر من که قیمتش با این 600 دلار که میگی کاملا مناسبه و میارزه ..

اگر همین حدود قیمت بیاد ایران! فعلا که وزیر صنایع گفته امکانات این گوشیها زیادی! نمیگه مخابرات ما عقبه!

92390506.jpg

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
گوشی خیلی خوبیه، خود من از همون وقتی که در gsmarena معرفی شده بود با در نظر گرفتن مشخصات، ظاهر و غیره ی اون، به اون به چشم یکی از انتخاب های کاملا مناسب به عنوان گوشی آینده ام نگاه می کردم؛ اما متاسفانه با این اوضاع اسفبار واردات گوشی و قیمت های غیر واقعی، تنها راه چاره اینه که صبر را پیشه کنیم...!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
آقا یه سوال:
به نظر شما صفحه ی نمایش 16 میلیون رنگی اختلاف واقعا محسوسی نسبت به LCD های TFT که 256 هزار رنگ دارن، داره؟ منظورم اینه که اصولا در یک صفحه ی نمایش کوچک چند اینچی مگه چقدر میشه وضوح بیشتر رو با چشم دید؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
متفاوت که خواهد بود . ولی برای صفحه های زیر VGA بنظرم خیلی کارا نیست

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بگذارید یک ریوو از یک سایت معتبری منتشر بشه تا بشه بهتر قضاوت کرد

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
مثل اینکه N72 هم به بازار اومده! اما این گوشی از نظر مشخصات و آپشن ها نسبت به E70 در رده ی پایینتری قرار داره و به همین دلیل قیمت مناسب تری هم خواهد داشت.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
آقا یکی بگه N73 کی میاد و حدودا چنده؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
آقا یکی بگه N73 کی میاد و حدودا چنده؟

قرار ان 73 مرداده هیچکس هم جز من حق نداره تو پی تی ان 73 بخره!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از DariushAgah :
جان من این سری N رو با حرف انگلیسی بنویسین. بابا حرمت امامزاده رو باید متولیش نگه داره! اپیدمیه ها، چند وقته همه همین طوری می نویسن.
درضمن چه معنی داره گوشی ای که امکاناتش بیشتر از شبکه مونه وارد کشور بشه؟ شما می تونی از بین گوشی های سازگار با شبکه یه مدل بهتر و ارزونتر انتخاب کنی :D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :

تکبیر:cool: اقا از همین الان مبارکت باشه .. خوب جیگری رو میخوای بخری .. اصلن یه چیزی بگم این سری N (خوبه ایکس پلاد خان؟!) خیلی تو دل برو و جیگره گوشیاش .. صرفنظر از سری E که فازش کلا متفاوته واقعا گوشیای جیگیری زد نوکیا تو این سری و در این میون من خودم با سریال 70 اش خیلی حال میکنم .. هم N70 جیگر ناناز خودم هم N71 و N72 وN73 که دیگه سرور هر چی لنگیه!:D

بالا