• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نوکیا E70 به بازار آمد

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mori_model54 :
مثل اینکه N72 هم به بازار اومده! اما این گوشی از نظر مشخصات و آپشن ها نسبت به E70 در رده ی پایینتری قرار داره و به همین دلیل قیمت مناسب تری هم خواهد داشت.

کلا فازشون متفاوته و قابل قیاس نیس .. N72 در واقع اپتیمایز شده N70 هست ولی برای بازارهای بدبخت جهان سوم! من خودم خیلی دیزاینش رو دوس دارم مشکیش خیلی ردیفه ولی از اون گوشیایه که فک کنم اگه با قیمت مناسبی بیاد خیلی زود تو دست زیاد بشه ..

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یعنی من تا مرداد ان 80 رو ردش کنم !!!!!!!امکانات بالاتری داره ؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از xPlod :
جان من این سری N رو با حرف انگلیسی بنویسین. بابا حرمت امامزاده رو باید متولیش نگه داره! اپیدمیه ها، چند وقته همه همین طوری می نویسن.
درضمن چه معنی داره گوشی ای که امکاناتش بیشتر از شبکه مونه وارد کشور بشه؟ شما می تونی از بین گوشی های سازگار با شبکه یه مدل بهتر و ارزونتر انتخاب کنی :D

آخه با اپرا انگلیسی فارسی نوشتن سخته! یکیش بیشتر راه نمیده!
البته من ای 70 رو میخواستم ولی بیشتر امکاناتش تو ایران کاربرد نداره . اما ان 73 بیشتر دوربینش قویه و صداش امکاناتی مثل وی لن و اینها مثل سری ای روش نیست برای همین انتخاب بهتریه توی ایران . هر چند صفحه بزرگ و 16 میلیون رنگی ای 61 هم منو تحریک میکنه! خوراکه فیلم دیدنه این گوشی!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
تکبیر:cool: اقا از همین الان مبارکت باشه .. خوب جیگری رو میخوای بخری .. اصلن یه چیزی بگم این سری N (خوبه ایکس پلاد خان؟!) خیلی تو دل برو و جیگره گوشیاش .. صرفنظر از سری E که فازش کلا متفاوته واقعا گوشیای جیگیری زد نوکیا تو این سری و در این میون من خودم با سریال 70 اش خیلی حال میکنم .. هم N70 جیگر ناناز خودم هم N71 و N72 وN73 که دیگه سرور هر چی لنگیه!:D

ای 70 داشتن بدون اینترنت کانکشن بی سیم بیشتر باعث سوزش میشه! باز ان 73 یک بلدگوی باحال داره و یک دوربین قوی دل خوش کنکه.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
قرار ان 73 مرداده هیچکس هم جز من حق نداره تو پی تی ان 73 بخره!

بی خودی از این فکرا برا خودت نکن!:D من اگه قرار باشه گوشی بعدیم نوکیا باشه قطعا اینو میگیرم:p
البته فکر کنم فقط به خاطر اسم کارل زایس قیمتش بالای 1 تومان باشه!!!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
بی خودی از این فکرا برا خودت نکن!:D من اگه قرار باشه گوشی بعدیم نوکیا باشه قطعا اینو میگیرم:p
البته فکر کنم فقط به خاطر اسم کارل زایس قیمتش بالای 1 تومان باشه!!!

:D میبینم که از اردوی کفار بوی توبه میاد!! عیب نداره اغوش نوکیا همیشه به روی توابین بازه:cool:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
:D میبینم که از اردوی کفار بوی توبه میاد!! عیب نداره اغوش نوکیا همیشه به روی توابین بازه:cool:

اولا که همچین معلوم هم نیست! با این قیمتهای نوکیا تو سری N و همینطور لطف مسئولان کشور و ...
ثانیا شما ها که گوشیتون خوب بود که! و اصلا Mp3 , دوربین چیزی جر مسخره بازی و ... نبود که!!:D حالا ما یه چیزی:lol:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
اولا که همچین معلوم هم نیست! با این قیمتهای نوکیا تو سری N و همینطور لطف مسئولان کشور و ...
ثانیا شما ها که گوشیتون خوب بود که! و اصلا Mp3 , دوربین چیزی جر مسخره بازی و ... نبود که!!:D حالا ما یه چیزی:lol:

خب همین دیگه گل پسر!:D ما که توبه نکردیم از گوشیمون و نخواستیم بیایم کا 750 و دبلیو 810 و اینا بگیریم که! شما تازه بعد این مسخره بازیا;) دیدین راه درستی نبوده و به فکر راه خدا و انبیاء الهی افتادین:cool: البته همین که جرقه این فکر در ذهنتون زده شده نشون دهنده ورود روزنه هایی هر چند کوچیک از نور هدایت بر دلهای ظلمت زده شماست:f34r: که بازم جای شکر داره ..:rolleyes:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :

درسته ! این چیزها مهم نیست! ولی وقتی از امکانات سری ای نمیشه اصلا استفاده کرد پس خریدنش توی ایران فایده نداره وگرنه همون ای 70 از این ان 73 بهتره! دیگه مجبوریم عکس بگیریم و آهنگ گوش بدیم!
تازه شما اگر میخوای نوکیا بگیری از سری ان شروع نکن بهتره دوباره یکمدتی با 6600 و 3230 کار کنی راه بیوفتی
:D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
درسته ! این چیزها مهم نیست! ولی وقتی از امکانات سری ای نمیشه اصلا استفاده کرد پس خریدنش توی ایران فایده نداره وگرنه همون ای 70 از این ان 73 بهتره! دیگه مجبوریم عکس بگیریم و آهنگ گوش بدیم!
تازه شما اگر میخوای نوکیا بگیری از سری ان شروع نکن بهتره دوباره یکمدتی با 6600 و 3230 کار کنی راه بیوفتی

:lol: ایول! اره اینو هستم! درسته که خدا توبه کنندگان رو دوست داره ولی همینجوری نمیشه بیان تو قلمرو بزرگان سری N .. باید مجددا برگردن به اصل خویش تا جویند روزگار وصل خویش .. با همون 3230 موافقم ;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
:lol: ایول! اره اینو هستم! درسته که خدا توبه کنندگان رو دوست داره ولی همینجوری نمیشه بیان تو قلمرو بزرگان سری N .. باید مجددا برگردن به اصل خویش تا جویند روزگار وصل خویش .. با همون 3230 موافقم ;)

عمرا!
حالا خودتون هم میدونید . کو تا این گوشی بیاد و قیمتش مثل آدم بشه! تازه تا هنوز این مدل نیومده میبینید 10 تا مدل بهتر و ... میاد که باز اونا آدم رو وسوسه میکنن;)
تازه من k750 خودم رو (اگه) بخوام با نوکیا عوض کنم یا با N80 عوض میکنم یا N73 . عمرا که مثلا برای 6630 پول بدم:blink: وگرنه که قبل اینکه گوشیمو بگیرم نزدیک بود N70 بگیرم ( که شانس آوردم:D )
الان جایی که من کار میکنم ( وسط بیابون برهوت!:D ) که آنتن دهی کلا افتظاح هست اونجا برای همه , من با همین گوشیم که شما اینقدر میگین فلانه!:blink: دارم راحت کار میکنم مثل بقیه ( گاهی هم بهتر;) )
و اون وسط بیابون عمر باتری خیلی مهمه چیزی که من اصلا نمیتونم از خیرش بگذرم;) تازه از وقتی من اینو گرفتم دوربینم رو تقریبا گذاشتم کنار دیگه!:D و خیلی جاها از عکسهای من به عنوان سند و مدرک و گاهی هم به عنوان اسکنر!! استفاده میشه:D
حالا تا ببینیم نوکیا این دفعه چه کارس؟:D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
عمرا!
حالا خودتون هم میدونید . کو تا این گوشی بیاد و قیمتش مثل آدم بشه! تازه تا هنوز این مدل نیومده میبینید 10 تا مدل بهتر و ... میاد که باز اونا آدم رو وسوسه میکنن;)
تازه من k750 خودم رو (اگه) بخوام با نوکیا عوض کنم یا با N80 عوض میکنم یا N73 . عمرا که مثلا برای 6630 پول بدم:blink: وگرنه که قبل اینکه گوشیمو بگیرم نزدیک بود N70 بگیرم ( که شانس آوردم:D )
الان جایی که من کار میکنم ( وسط بیابون برهوت!:D ) که آنتن دهی کلا افتظاح هست اونجا برای همه , من با همین گوشیم که شما اینقدر میگین فلانه!:blink: دارم راحت کار میکنم مثل بقیه ( گاهی هم بهتر;) )
و اون وسط بیابون عمر باتری خیلی مهمه چیزی که من اصلا نمیتونم از خیرش بگذرم;) تازه از وقتی من اینو گرفتم دوربینم رو تقریبا گذاشتم کنار دیگه!:D و خیلی جاها از عکسهای من به عنوان سند و مدرک و گاهی هم به عنوان اسکنر!! استفاده میشه:D
حالا تا ببینیم نوکیا این دفعه چه کارس؟:D

عمرا چیه؟! نمیتونی پنهان کنی لرزش زانوهات رو از مواجه شدن با نور حقیقت نوکیا:D ضمنا بحث باتری رو بیخودی نکش وسط;) برای من اصلا مشکلی نیس که تند تند هم مجبور شم گوشیمو شارژ کنم .. هم شارژر ماشین گرفتم هم هر جایی که میرم و هستم و حتی همون بر بیابون هم بالاخره برق کشی داره!! اگرم اون مساله باتری گوشیمو مطرح کردم بخاطر اینه که مطمئن بشم باتری مشکل نداشته باشه که اگه داره برم عوضش کنم وگرنه از قبل هم مشخص بوده و همه میدونن باتریهای سونی قویتره و نوکیا ضعیفتر .. خب البته باید بهت بگم شانس نیاوردی که ان 70 نگرفتی اتفاقا همونجا شیطون گولت زد و نذاشت به راه راست قدم بگذاری .. اشتباه تو دقیقا از همونجایی شروع شد که فک میکنی شانس اوردی;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
عمرا!
حالا خودتون هم میدونید . کو تا این گوشی بیاد و قیمتش مثل آدم بشه! تازه تا هنوز این مدل نیومده میبینید 10 تا D

مثلا چه مدلی؟! 2 سه تا از اون 10 تا رو بگید!
:blink:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
مثلا چه مدلی؟! 2 سه تا از اون 10 تا رو بگید!
:blink:

چه مدلی نداره که . مثلا N74 یا N81 , N82 یا شایدم سری جدیدی به اسم Mxx , ...

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
عمرا چیه؟! نمیتونی پنهان کنی لرزش زانوهات رو از مواجه شدن با نور حقیقت نوکیا:D ضمنا بحث باتری رو بیخودی نکش وسط;) برای من اصلا مشکلی نیس که تند تند هم مجبور شم گوشیمو شارژ کنم .. هم شارژر ماشین گرفتم هم هر جایی که میرم و هستم و حتی همون بر بیابون هم بالاخره برق کشی داره!! اگرم اون مساله باتری گوشیمو مطرح کردم بخاطر اینه که مطمئن بشم باتری مشکل نداشته باشه که اگه داره برم عوضش کنم وگرنه از قبل هم مشخص بوده و همه میدونن باتریهای سونی قویتره و نوکیا ضعیفتر .. خب البته باید بهت بگم شانس نیاوردی که ان 70 نگرفتی اتفاقا همونجا شیطون گولت زد و نذاشت به راه راست قدم بگذاری .. اشتباه تو دقیقا از همونجایی شروع شد که فک میکنی شانس اوردی;)

همونطور که گفتم : گفتم شاید گوشی بعدیم این باشه;) یعنی نه اینکه از گوشی خودم خوشم نیاد!
و اتفاقا شانس آوردم که همینو گرفتم چون اگه N70 میگرفتم هیچ کدوم از اون کارایی که گفتم رو نمیتونستم باهاش انجام بدم:cool: و من که سر کارم نمیتونم گوشی رو یه ساعت بی خیال شم بذارم تو شارژ.
و مساله شارژ رو هم به خاطر مورد شما مطرح نکردم . تو چند تا فروم خارجی خونده بودم.

بالا