• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نویسنده اتوماتیک برای سایت شما

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
با سلام خدمت دوستان خوبم چند وقت پیش خودم دنبال نویسنده برای سایت بودم و چند تایی از دوستان اعلام آمادگی کردن ولی خب به فکرم رسید یه کار دیگه انجام بدم اون ارسال پست ها به صورت اتوماتیک برای همین برنامه ای به زبان سی شارپ نوشتم و مطالب سایت خودم رو توسط اون تامین می کنم البته نوع تحت وب این هم هست اما خوب کاربر زیاد دستش تو انتخاب سایت منبع و مطالب باز نیست
اما ویژگی های نرم افزار
1-دریافت متن پست ها بدون هیچ مطلب و تبلیغ اضافی از سایت منبع
2-افزودن بی نهایت منبع
3-آپلود تصاویر مطالب در روی هاست شما
4-ذخیره سازی مطالب دریافت شده در بانک اطلاعاتی
دوستانی که سایت وردپرس دارند اگر علاقه داشتن خبر بدن قیمتش تنها 50 تومن هست با پشتیبانی یک ساله خودم و دریافت به روزرسانی های بعدی به صورت رایگان
نکته به زودی نسخه تحت وب این نرم افزار راه اندازی خواهد شد تا کاربر با استفاده از سرعت سرور راحت تر باشن همه کاربران که این نرم افزار رو می خرن به اون سیستم هم منتقل خواهد شد

Last edited:

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
فک کنم در حال آجر کردن نون خیلی ها هستیدا !!!

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
اگر منظورتون دوستانی هستند که کپی و پیست می کنن خب با این نرم افزار یه شغل جدید به وجود میاد ویرایشگر چون دوستانی که از این نرم افزار استفاده می کنن می تونن به راحتی صاحب پست های یونیک بشن اگه کمی روی پست ویرایش سطحی انجام بدن

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
ویرایش سطحی با پست یونیک زمین تا آسمون فرق داره !!!

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
فرمایش شما صحیح هست شاید می گفتم نیمه یونیک بهتر بود به هر حال الگوریتم های جدید گوگل هم از عهده کپی مطالب بر نمیان به شرط عدم مطابقت کامل

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
فک کنم در حال آجر کردن نون خیلی ها هستیدا !!!

نه ربطی نداره این جور برنامه ها خیلی وقته اومده که روز به روز هم داره بهتر درست میشه وشخصی ساز تر
والا رایگانش که زیاد ریخته که مشکلاتی بعضی هاشون داره
مال این دوستمون که داره میگه شخصی سازی شده

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوست من 50 تومن قیمت منصفانه ای هست اونم برای چنین نرم افزاری که شما خودت سایت های منبع رو انتخاب می کنی و همچنین مطالب رو

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
دوست من 50 تومن قیمت منصفانه ای هست اونم برای چنین نرم افزاری که شما خودت سایت های منبع رو انتخاب می کنی و همچنین مطالب رو

دو نمونه دیگه اسکریپت سراغ دارم که شخصی سازی شده هست و علاوه بر امکانات شما اتوماتیک تگ های مربوطه میزنه و بخش سئو رو پر میکنه و روی عکسها واتر مارک میزنه و متن یا کلمه ایی که میدی بهش رو تو هرجاکه بخوای اتوماتیک میزنه و ...
با هزینه 40 ....
ولی الان 25 موجودی دارم برای این کار

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
من هم اگر 25 تومان میدید میخواهم
یک چیزی
کل مطلب رو میگیره یا نصفش رو؟ تگ و توضیات و کلمات کلیدی رو خودش پر میکنه؟

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
نه مال من این کارها رو نمی کنه در ضمن مال من برنامه ویندوزی هست

من هم اگر 25 تومان میدید میخواهم
یک چیزی
کل مطلب رو میگیره یا نصفش رو؟ تگ و توضیات و کلمات کلیدی رو خودش پر میکنه؟
برا این نرم افزار مهم نیست که مدیر سایت کل متن رو تو rrs اورده یا نه همه مطلب رو دریافت می کنه به زودی امکان تگ گذاری رو هم اضافه می کنم البته در نسخه تحت وبش

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
پیغام خصوصیتون را پاسخ بدید لطفا
یکم هم اگه بتونی تخفیف بدی من یکیشا میگیرم (البته اگه اونجوری که فکر میکنم باشه) سپاس

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
چرا روی پنگوئن هم میشه به راحتی مانور داد تو حوضه هوش مصنوعی هنوز در اون حدی نیست که بتونه یک متن رو با کمی تغییر کاملا مچ کنه یعنی اگر شما در یک متن کمی تغییر ایجاد کنید می تونید سر ماشین رو شیره بمالید ولی خب اون چه که از الگریتم پنگوئن خوندم برای سایت هایی که مطلب یونیک تولید می کنن مفید خواهد بود اما هنوز هم سر حرف خودم هستم که میشه به راحتی دورشون زد

Warez-DL

Registered User
لایک‌ها
1
آقا چرا اینجوری میکنی ؟ پلاگین رایگانش هست !!! واسه وردپرس. الکی از ملت 50 تومان میگیری که چی ؟ همین پلاگینی که من میگم رایگان در اختیار همه هست. فقط ممکنه خیلیا اسمش رو نشنیده باشند.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
خب شما بیار پلاگین رو بزار همینجا همه استفاده کنن باور کن من خیلیم خوشحال میشم من که کسی رو اجبار نکردم بخره فقط یه نرم افزار نوشتم خدمت دوستان ارائه شد با توجه به مشخصات اگر به کار کسی اومد می خره نیومد هم که هیچ

amaa_tama

Registered User
لایک‌ها
96
خب شما بیار پلاگین رو بزار همینجا همه استفاده کنن باور کن من خیلیم خوشحال میشم من که کسی رو اجبار نکردم بخره فقط یه نرم افزار نوشتم خدمت دوستان ارائه شد با توجه به مشخصات اگر به کار کسی اومد می خره نیومد هم که هیچ

با سلام

به نظر من که نون کسی آجر نمیشه ؟ حالا شاید دوستان بپرسن دلیلم چیه ؟ خوب به نظر شما کپی پیستی که برخی از دوستان انجام میدن و بابتش پول میخوان با کار این نرم افزار یکیه ؟ شما کار یک ربات رو با یک انسان تو یک جا میگذارید . یکم منطقی باشید اگه کپی پیست رو شما یک شغل میدانید که هیچ !!!!!!! :blink: اما به نظرم این شغل یک شغله مخربه . :D و اون کسی هم کپی پیست میکنن وقتشون رو دارن تلف میکنن . خوبیه این نرم افزار برای مدیرای سایت اینه که دیگه به نویسنده ها بابت کپی پول نمیدن . و حسن دیگه اش به نظر من برای نویسنده هم این هستش که مجبور میشن بابت مطالب اختصاصی پول بگیرن و شاهد یک نزول قیمت هم میشم . :D

اما در مورد پلاگین خوب دوست عزیز شما که پلاگین داری پس چرا به دنبال نرم افزاری ؟ پلاگین فشار روی سرورهای سایت رو زیاد میکنه و زیاد مناسب هم نیست چون مطالبی که ارسال میکنه هم مصیبتش زیاده و هم خیلی ضایع کپی میکنه . :rolleyes: واسه کپی یه نرم افزار خوبه . :D من که خیلی از این کاره دوستمون خوشم اومده چون خودم خیلی وقته دنبال چنین چیزی میگردم . و هر وقت با یک برنامه نویس در مورد طراحی چنین چیزی صحبت میکردم واقعا پشیمون میشدم چون بعضی هاشون قیمتهای میلیونی میدادن . حالا این دوستمون کار بدی نکرده که قیمتها رو شکسته .:D

دو نمونه دیگه اسکریپت سراغ دارم که شخصی سازی شده هست و علاوه بر امکانات شما اتوماتیک تگ های مربوطه میزنه و بخش سئو رو پر میکنه و روی عکسها واتر مارک میزنه و متن یا کلمه ایی که میدی بهش رو تو هرجاکه بخوای اتوماتیک میزنه و ...
با هزینه 40 ....
ولی الان 25 موجودی دارم برای این کار

حرف این دوستمون واقعا خنده داره . منظورم آقای naaji هستش خوب شما که شبیه این نرم افزار یا به قول خودتون بهترش رو هم دارید خوب چه دلیلی داره که به قول خودتون یکی از ماله خودتون بدتر میخواهید بخرید ؟ میخواهید نرم افزار ارسال مطلب موزه کنید یا قصد دور انداختن پولتون رو دارید یا ... عجب حرفی زدید واقعا !!!!!!!!!!! بی ادبی نشه فقط میخواستم بگم گفته هاتون با هم نمیخونه . چونه زنی که دارید میکنید خیلی خیلی افتضاحه .:D

دوست عزیز arashdownload من یکیش رو میخوام لطفا اطلاعاتش و نحوه خرید رو برا پخ کنید .

با تشکر از دوستان .

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
با تشکر از فرمایشات شما ارسال شد براتون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا