نویسنده می خوام پستی 600 ولی حرفه ای میخوام حتما باید نمونه کار داشته باشید و نمونه کار قوی
arash_amini44 Registered User تاریخ عضویت 14 اکتبر 2009 نوشتهها 1,992 لایکها 186 محل سکونت تهران 11 آگوست 2014 #1 نویسنده می خوام پستی 600 ولی حرفه ای میخوام حتما باید نمونه کار داشته باشید و نمونه کار قوی
asrbarani Registered User تاریخ عضویت 15 سپتامبر 2013 نوشتهها 379 لایکها 161 سن 30 محل سکونت Bushehr 11 آگوست 2014 #2 به نقل از Drgrafhic : یه سوال دارم : من هر جا رفتم شما اول از همه درخواست پ خ برای محصول دادین ولی فقط 2 امتیاز دارید ؟ اعتماد سازی چجوره؟ مثل این Microsoft(محمود نیرو زاده) نیست که ؟ کلیک کنید تا بازشود... بنده با ایشون کار کردم به شخصه تایید می شوند . در ضمن وقتی تصویه جساب منظم داشته باشند اعتماد سازی بهتر از این میخوایین !
به نقل از Drgrafhic : یه سوال دارم : من هر جا رفتم شما اول از همه درخواست پ خ برای محصول دادین ولی فقط 2 امتیاز دارید ؟ اعتماد سازی چجوره؟ مثل این Microsoft(محمود نیرو زاده) نیست که ؟ کلیک کنید تا بازشود... بنده با ایشون کار کردم به شخصه تایید می شوند . در ضمن وقتی تصویه جساب منظم داشته باشند اعتماد سازی بهتر از این میخوایین !
arash_amini44 Registered User تاریخ عضویت 14 اکتبر 2009 نوشتهها 1,992 لایکها 186 محل سکونت تهران 12 آگوست 2014 #3 به نقل از asrbarani : بنده با ایشون کار کردم به شخصه تایید می شوند . در ضمن وقتی تصویه جساب منظم داشته باشند اعتماد سازی بهتر از این میخوایین ! کلیک کنید تا بازشود... عابدی جان ممنون ممنون میشم امتیاز بازارچه و مبلغ رو هم بگید که دوستان بدون:دی
به نقل از asrbarani : بنده با ایشون کار کردم به شخصه تایید می شوند . در ضمن وقتی تصویه جساب منظم داشته باشند اعتماد سازی بهتر از این میخوایین ! کلیک کنید تا بازشود... عابدی جان ممنون ممنون میشم امتیاز بازارچه و مبلغ رو هم بگید که دوستان بدون:دی
farhad021 Registered User تاریخ عضویت 3 آگوست 2012 نوشتهها 1,142 لایکها 117 محل سکونت tehran 14 آگوست 2014 #4 اگر خواستید می تونم باهاتون همکاری کنم. نمونه کار : www.pezeshkaddress.com