• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نویسندگی سایت

Payam2016

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت عزیزان انجمن
بنده در زمینه ی نویسندگی سایت، درج مطلب و تولید محتوا فعالیت میکنم. چنانچه کسی برای سایتش به نویسنده ی فعال و باتجربه نیاز داره و میتونه دستمزد مناسبی با میزان فعالیت کاری بده بنده در خدمتم
عمده فعالیت و تجربم هم در زمینه نویسندگی مطالب سینمایی، نقد فیلم، موزیک، اخبار، ورزشی، دانلود، سرگرمی، عکس، نرم افزار، بازی و ... هستش. فقط لطقا اوناییکه نویسنده نیاز دارند پیم بدن در صورت تمایل میتونم نمونه کار هم ارائه بدم. در ضمن میتونم در شبکه های اجتماعی به خصوص فیس بوک و همچنین کانال های تلگرامم فعالیت بکنم
خواهشا قیمت الکی هم بهم ندید چون من کلا تو کار پروژه ای هستم به این صورت که یک ماهه در سایت فعالیت میکنم و دستمزد ماهانه میگیرم نه دستمزد به ازای درج هر پست. چون ممکنه روز باشه من ده تا پست بزارم و روزم باشه مطلبی وجود نداشته باشه و پستی نشه گذاشت.
آی دی من در تلگرام: payamnd2016@

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
نویسندگی سایت های دانلود , سایت های تفریحی , سایت های خبری , سایت های تبلیغاتی , سایت های آگهی , سایت های موسیقی پذیرفته می شود .
آشنایی با سیستم محتوای های مختلف از جمله وردپرس و نیوک و جوملا سئو کردن مطالب در صورت تمایل پیام خصوصی دهید .
مشاوره و انجام تبلیغات اینترنتی برای محصولات شما پذیرفته می شود .

http://forum.persiantools.com/threa...گهی-و-تبلیغاتی-و-تفریحی.740647/#post-11502471

بالا