قیمت چه حدود هستسلام در حال حاضر نه ولی 10 روز دیگه موجود میشه ولی الان قابل سفارش هست براتون که مستقیم بعد سه هفته برسه بدسستون با قیمت پایین و از کارخونه،این تبلت ها بازی های سنگین ویندوز میکشن چه برسه به اجرای فیلم های با کیفیت 4k.
اگه صفحه بزرگ و سیم کارت خور میخواید و صفحه با کیفیت،پیشنهائ من
Teclast x98 air 3g
بدنه پشتش کامل المینیوم و نازک و قدرت بالایی هم داره،قیمتش هم تو سایت زده
719+10قیمت چه حدود هست
سلام این مدل به نظرم خیلی خوبه فقط سیم کارت خور با همین مشخصات دارید؟؟؟؟chuwi hi8 pro
سلام،مدل سیم کارت خور با این سی پی یو تولید نشده هنوز و مدل دو سیستم عامل با این سی پی یو بازم هنوز تولید نشدهسلام این مدل به نظرم خیلی خوبه فقط سیم کارت خور با همین مشخصات دارید؟؟؟؟chuwi hi8 pro
سلام،ببخشید که دیر پاسخ دادم،بهترین تبلت تو رنج این قیمت همینه،من خودم از همین تبلت برا انجام کارام استفاده میکنم.تو تلگرام پیام بدید بیشتر راهنمایتون کنم.ممنونChuwi hi8=32 gb dual os intel z3736 2gb ram 8 inch 1200*1920 4000mah=339000
سلام بزرگوار
قربان بنده تبلت بالا را بخوام شرایط به چه شکلیه؟
در ضمن تو رنج 350 چیز بهتری هم پیشننهاد میکنید؟
با تشکر
سلام،تا یک هفته دیگهسلام...لطفا لیست موجودی هاتون رو میشه اعلام کنید....با تشکر
ده تبلت میباشدسلام،تا یک هفته دیگه
تبلت های
Chuwi hi8
Cube iwork8 ultimate
فول پک میرسه
شامل
کیف کیس مخصوص+مداد+او تی جی+او تی جی مخصوص+هاب مخصوص با اداپتور+موس بی سیم زیبا+محافظ صفحه+فرستنده اهنگ رو سیستم صوتی ماشین
هر تبلت فول پک فروخته میشه
زمان تحویل 2 روز کاری
از لحاظ فرکانس 3736 بیشتره ولی گرافیک روی 8300 قویترهفرق این دو مدل cpu در چیه؟؟؟؟
intel z3736
intel z8300
سلام،امکان سفارش هست واول مبلغ واریز باید بشه،دارای سایت نماد اعتماد هستیم که معرفی میشه،Chuwi Vi8 رو میخوام! امکان ارسال اول هست؟برای برنامه های جزئی مثل آفیس کدوم مورد خوبه؟
جناب جسارتا اینجا امتیازی ندارید اگر امکانش باشه لطفا ارسال اول داشته باشید نیاز دارم به یک تبلت ویندوزیسلام،امکان سفارش هست واول مبلغ واریز باید بشه،دارای سایت نماد اعتماد هستیم که معرفی میشه،
تبلت
Hi8
یک سال افیس رایگان نصبه روش بعد یک سال میشه کرکش کرد
تو تلگرام یا واتساپ پیام بدید بیشتر راهنمایتون کنم
09397419931