• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نيازمند طراح يك سايت ساده با قيمت مناسب

youzar

Registered User
لایک‌ها
118
باعرض سلام خدمت طراحان گرامي.
يك شركتي رو بادوستان تاسيس كرديم كه يك محصول براي فروش داره.
براي معرفي اين محصول، تاكيد ميكنم صرفا معرفي محصول كه يك توضيح دو سه صفحه اي ميشه، نيازمند يك سايت هستيم.
قيمت كامل طراحي و هاست و دامين و... رو بهم بگين لطفا.
قالب خاص يا اختصاصي و يا دامين خاصي مدنطرم نيست. فقط قيمتش مهم كه ميخوام كمترين حد ممكن باشد.
ممنون

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
داداش به این سایت یه سر بزن
www.e-de.ir یک قالب انتخاب کن
یه سرور کوچیک هم حدود 70 تومن خرج داره + دامنه آی آر 5 تومن + هزینه قالب که اگر از اون سایت بخری حدود 5 تومن + هزینه نصب و راه اندازی که من میگیرم ازت 15 تومن = چقدر میشه ؟
70+5+5+15=95

Majikpc

Registered User
لایک‌ها
318
دامنه ی .ir انتخابی شما + هاست 1 ساله + طراحی قالبی شیک و کاربرپسند برای نمایش محصول شما 80 تومن

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
هاست میهن وب هاست یک ساله 200 مگ 22 هزار تومانه، دامنه .ir هم 5. قالب ساده هم نهایت 30 تومن ویرایش میکنن براتون، خواستید طرحتونو بدید با کمترین قیمت میسازم یه قالب ساده براتون

youzar

Registered User
لایک‌ها
118
ممنون از تمام دوستان
برخي دوستان هم توي پ خ اعلام كردن.
انشالله بعد از بررسي لازم با دوستان وارد مذاكره ميشم.:cool:
كسي هم ارزون تر ميگيره اعلام كنه! :D:p

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
اینجوری پیش بره کم کم یه چیزیم بهتون میدن براتون سایت درست کنن!!
اگر مایل بودید با ووکامرس با امکان تعداد و مدل محصول و درگاه بانکی و.... میتونیم درست کنیم با خود وردپرس هم میشه سایت غیر فروشگاهی درست کنیم البته قالب رو خودتون انتخاب کنید
هاست و دامنه رو خودتون بگیرید هم مشکلی بود خودتون از هاستینگ پیگیری می کنید هم بعداً دردسری برای ما پیش نمیاد دامنه هم دست خودتون هست
هزینه ویرایش قالب و اختصاصی سازیش هم از 25 به بالا بسته به قالبتون و کارهایی که میخواید روش انجام بشه
در خدمت هستیم

Speeedd

Registered User
لایک‌ها
102
سلام خدمت شما.
در صورت نیاز در خدمتتون هستم.
هاست براتون تهیه میشه و سایتو میاریم بالا بصورت آزمایشی در صورت تکمیل و خوب بودن تحویل داده میشه و هزینه گرفته میشه.

SRHSoft

Registered User
لایک‌ها
48
دم همتون گرم که دارید گند میزنید تو بازار کار
دوستان می خوایید مجانی براشون راه اندازی کنید
هزینه هاست رو هم از جیبتون بدید
خدا رو خوش میاد

Majikpc

Registered User
لایک‌ها
318
خدا رو خوش میاد

دوست عزیز بنده که آفر 80 تومنی دادم ی هاست از پارس پک + ی دامنه آی آر 30 تومن در میاد و از جایی که ایشون طرح اختصاصی نمیخان براشون ی قالب ویرایش میکنیم و تحویل میدیم , بنده که نخواستم با 50 تومن برای ایشون با cms و طرح اختصاصی سایت بزنم , این جواب بنده که ی موقع سو برداشت نشه که داریم بازارو خراب میکنیم

دامنه ی .ir انتخابی شما + هاست 1 ساله + طراحی قالبی شیک و کاربرپسند برای نمایش محصول شما 80 تومن

Speeedd

Registered User
لایک‌ها
102
خدا رو خوش میاد
اقای محترم شما خیلی ضعیف کار میکنی که سایت طراحی میکنی و سرور نداری !!!
خوب مسلما کسی که طراح هست سرور داره دیگه.

SRHSoft

Registered User
لایک‌ها
48
دوست عزیز بنده که آفر 80 تومنی دادم ی هاست از پارس پک + ی دامنه آی آر 30 تومن در میاد و از جایی که ایشون طرح اختصاصی نمیخان براشون ی قالب ویرایش میکنیم و تحویل میدیم , بنده که نخواستم با 50 تومن برای ایشون با cms و طرح اختصاصی سایت بزنم , این جواب بنده که ی موقع سو برداشت نشه که داریم بازارو خراب میکنیم
داداش من خیلی برام پیش اومده که یه نفر اومده و بهم گفته یه سایت می خوام با فلان قیمت بهش هم که گفتم با این قیمت نمیشه گفته برای من طراحی کردن شده فکر نمی کنید بالا بردن قیمت به نفع خودتون هم باشه

اقای محترم شما خیلی ضعیف کار میکنی که سایت طراحی میکنی و سرور نداری !!!
خوب مسلما کسی که طراح هست سرور داره دیگه.
جناب من خودم سرور دارم ولی به نظر شما این درسته که چیزی رو که کلی زحمت پاش کشیده میشه رو با این قیمت در اختیار سایر قرار داد؟

Majikpc

Registered User
لایک‌ها
318
داداش من خیلی برام پیش اومده که یه نفر اومده و بهم گفته یه سایت می خوام با فلان قیمت بهش هم که گفتم با این قیمت نمیشه گفته برای من طراحی کردن شده فکر نمی کنید بالا بردن قیمت به نفع خودتون هم باشه

عزیز کسی با 50 تومن طراحی نمیکنه که ویرایش میکنه
منم خدمتتون ارض کردم ایشون ی قالب ویرایش شده میخاستن که خب بنده با این قیمت ی قالب رو ادیت میکنم و خدمتتشون میدم دو طرف هم رازی هستیم
اما اینکه قیمت کم گفتن اونم برای ویرایش بخواد بازارو خراب کنه , فکر نکنم
چرا ؟ چون بعنوان مثال قیمت تعمیر ی ماشین با قیمت خریدش که یکی نیست

Speeedd

Registered User
لایک‌ها
102
عزیز کسی با 50 تومن طراحی نمیکنه که ویرایش میکنه
منم خدمتتون ارض کردم ایشون ی قالب ویرایش شده میخاستن که خب بنده با این قیمت ی قالب رو ادیت میکنم و خدمتتشون میدم دو طرف هم رازی هستیم
اما اینکه قیمت کم گفتن اونم برای ویرایش بخواد بازارو خراب کنه , فکر نکنم
چرا ؟ چون بعنوان مثال قیمت تعمیر ی ماشین با قیمت خریدش که یکی نیست

والا من هنوز به هیچ کس قیمت ندادم!!!!
ایشون کلا درد برنامه نویسی دارند میدونم

youzar

Registered User
لایک‌ها
118
باسلام مجدد
خدمت تمام دوستان محترم پيام خصوصي ارسال شد.
اگر عزيزي دريافت نكردند اعلام كننذ كه مجدد ارسال شود.
باتشكر از همگي.

m1lad

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام!
لطفا قالب + سیستم مدیریت محتوایی که قراره براتون قالب روش سوار بشه رو ارسال کنید تا قیمت و زمان براتون ارسال بشه !
موفق باشید .

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
سلام
من یه هاست خوب میشناسم با قیمت مناسب (کمتر از همه اینهایی که بالا هست) براتون انجام میدم
پ خ بفرستید
داداشم بازار افرادی مثل شما خراب میکنن دیگه
برو بازار موبایل گوشی میارن 500 هزار تومان اما تمام فروشگاهها صبح به صبح توافق میکنن که بفروشنش 600 تومن برو بازار ببین کسی بهت 580 میده ؟
بازار خراب نکنید برنماه نویس و طراح وبی که خودشو و علمشو ارزون بفروشه مطمئن باش علاوه بر اینکه بازار خراب میکنه در واقع خودشم داره ضایع میکنه و مطمئنا همچین ادمی علم بالاییم نداره که حاضره با قیمت کم کار کنه
من خودم dnn کار میکنم بنظرم پروژه زیر 1 میلیون تومن ارزش نداره و کسی بگیره بازار خراب کرده انصاف خوبه رعایت بشه اما خراب نکردن بازار و ارزون نفروختن علم یه چیز دیگس -
این دوستمونم بعید بدونم مشتری باشن
همه مطالب بالا قابل توجه دوستانیکه زیر 80 تومن قیمت میدن

ashki0076

Registered User
لایک‌ها
102
دوست عزیز حرفهای شما درست ولی انصاف چیز خیلی خوبیه
شما مگه میخوای چیکار کنی که بیای از این دوستمون مثلا 200 هزار تومن بگیرید
ولی به نظرم مبلغ بین 80 تا 150 برای این پروژه مناسب باشه

youzar

Registered User
لایک‌ها
118
داداشم بازار افرادی مثل شما خراب میکنن دیگه
برو بازار موبایل گوشی میارن 500 هزار تومان اما تمام فروشگاهها صبح به صبح توافق میکنن که بفروشنش 600 تومن برو بازار ببین کسی بهت 580 میده ؟
بازار خراب نکنید برنماه نویس و طراح وبی که خودشو و علمشو ارزون بفروشه مطمئن باش علاوه بر اینکه بازار خراب میکنه در واقع خودشم داره ضایع میکنه و مطمئنا همچین ادمی علم بالاییم نداره که حاضره با قیمت کم کار کنه
من خودم dnn کار میکنم بنظرم پروژه زیر 1 میلیون تومن ارزش نداره و کسی بگیره بازار خراب کرده انصاف خوبه رعایت بشه اما خراب نکردن بازار و ارزون نفروختن علم یه چیز دیگس -
این دوستمونم بعید بدونم مشتری باشن
همه مطالب بالا قابل توجه دوستانیکه زیر 80 تومن قیمت میدن

اینکه علم شما با ارزش توش شکی نیست. اما من قیمت ارزش شما رو ندارم.
من به این مباحث دخالت نکردم و کاری هم ندارم، اما مطلبی که راجب من نوشتین باعث شد جواب این پیام رو بدم.
قابل توجه شما که من مذاکرتم با دوستان @linoux.net و @ashki0076 تا حد زیادی جدی شده. اما اعلام نکردم چون نهایی نشده.

بالا