دوست عزیز حرفهای شما درست ولی انصاف چیز خیلی خوبیه
شما مگه میخوای چیکار کنی که بیای از این دوستمون مثلا 200 هزار تومن بگیرید
ولی به نظرم مبلغ بین 80 تا 150 برای این پروژه مناسب باشه
متوجه نمیشی عزیزم من چی میگم - من نمیگم که 200 تومن بجای 80 تومن بگیر اما هر چیزی یه نرخی داره و نباید بازار خراب بشه من دارم میگم آخه طرف قیمت میده سرور 500 مگ 20 تومن خوب این قابل باوره ؟ بعد زده طراحی سایت با 50 هزار تومن میری سفارش میدی همه چیزیم خوبه بعد 2 ماه مشخص میشه سرور رایگان گرفته بود با 5 تومن دامنه 50 تومنم حساب کرده این هیچ
ببینید یک شرکت میاد زحمت میکشه نرم افزاری مثل هلو مینویسه که باید 99 درصد فروشگاهها داشته باشن اونوقت یکی میاد از سر بیکاری یه برنامه حسابداری مینویسه که 1 دهم هلو هم نیست بعد میفروشه مثلا 20 هزار تومن خوب این آدم رقابت نکرده - کیفیتم نداره کار - بازار کار رو هم خراب کرده
کلا میگم دیگه برنامه نویسی که خودشو ارزون بفروشه به خودش که نه به جامعه برنامه نویسا و طراح های وب خیانت کرده واقعا بخاطر 5 یا 10 هزار تومان سود خودش به بقیه ضرر زده (ضرر معنویش بیشتره)
الان بچه ها دارن برای php کارها اتحادیه تشکیل میدن ایشالا تا 6 ماه آینده جور بشه که کسیم نتونه اینطوری هردم بیل نرخ بده
دوستمون راست میگه ، هزینه برنامه نویسی و ارزشش بیشتر از اینهاست ولی کار شما به برنامه نویسی احتیاجی نداره! انگار شما بخواین از محل کار تا منزل رو فقط تشریف ببرین من بجای پراید به شما بنز پیشنهاد کنم ،
چرا دوستمون باید پول برنامه نویسی و طراحی بده در حالی که با یک قالب آماده و سایت استاتیک کارشو راه میندازه ؟؟
آدم اگر میخاد کاری بکنه برای کسی مثل طراحی یک سایت باید درست و حسابی و با پشتیبانی باشه که همچین کاری فکر نمیکنم با 80 تومن یا 50 تومن امکانپذیر باشه اولا حتی یک جوملا یا ورد پرس ساده
دومامن سایت راهیان سلامت طراحی کردم همین چیزی که ایشون میخان گفتم بهشونم اون سایت مبلغش شده 500 تومن حدودا چون سفارشیه اما برای شما فعلا یه چیز اولیه لازمه که بیشتر از 150 خرجش نمیشه
من اگر 150 میگیرم بابت یه جوملای ساده بقول شما فردا هر بلایی سر سایتش بیاد همرو ردیف میکنم فردا ماژول بخاد براش مینویسم نه اینکه بیام بجای 150 از طرف 50 تومن بگیرم بعد یه ماژول بخاد برم تو انجمن های دیگه بگردم هی درخواست ماژول بدم دیتا بیسش بره حالا دنبال یکی باشم بتونه مشکل بره از دیتا بیس حل کنه و امثالهم که زیاده تو انجمن جوملا فارسی میشه دید
طرف یه سایت زده با 50 تومن اینقدر دردسر شده براش حاضره الان 150 تومن بده از شر مشتریشم خلاص بشه
طرف جوملا زده 300 تومن بلد نیست یه منو اضافه کنه بالاش هر روز تو انجمن اطلاعات سایتشو میده این و اون برن رو سرور مشکل پیدا کنن
آقا بیخیال بحث من ادامه نمیدم