• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نياز به يك نفر وارد به گوگل و يه نفر وارد در تبليغات

atefeh-serial

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

خوب من يه وب با پيج رنك 3 دارم كه تا حدود يك ماه پيش در زمينه اي كه درش فعاليت داشتيم در سرچ گوگل هميشه جزو لينك هاي اول بود و در مورد موضوعات مرتبط به سايت كه سرچ مي كرديم هميشه در صفحه اول و حتي جزو 5 تا لينك اول بود.و بازديد وب هم به بالاي 10000 بازديد در روز رسيده بود و رتبه وب در الكسا به كمتر از 700 در ايران رسيده بود ولي يهو بعد از كمتر از 48 ساعت تمام اون لينك هايي كه جزو 5 لينك اول در گوگل بودن به صفحه دوم و سوم رفتن و بازديد سايت به كمتر از نصف رسيد و به همون نسبت آمار فروش هم كم شد !!!

حالا اگه دوستاني هستند كه ميدونن مشكل چيه و در درجه اول مي دونن مشكل چيه و مي تونن برطرفش كنن و در درجه دوم وب رو يه جوري در گوگل بهينه سازي كنند كه در هر زمينه اي كه درش مطلب گذاشته بشه هميشه جزو لينك هاي برتر باشه و در درجه سوم پيج رنك وب رو از 3 به چهار افزايش بدند لطفا اعلام كنند.

در مورد هزينه هم در صورتي كه منصفانه باشه مشكل خاصي وجود نداره.

مورد دومي هم كه نياز به كمك دارم يه سايت فروشگاهي هستش كه مي خوام با سيستم وردپرس ايجاد كنم يعني با هاست شخصي و سيستم مديريت ورد پرس.دوستاني هم كه در اين زمينه مي تونن كمك كنند و سايت رو به قول معروف به صورت عالي در گوگل بهينه سازي كنند لطفا اعلام كنند.
يه مورد ديگه اي هم كه هستش مي خوام تبليغات سايت رو در سايت هاي با بازديد بالا قرار بدم با قيمت مناسب و فروش بالاي يك ميليون تومان تضميني از طريق همين تبليغات (بدون تبليغات هم فروش خوبي دارم ولي خوب كي بدش مياد از سود بيشتر ؟!؟!؟!)لطفا اعلام كنند تا انشالله بتونيم با هم كنار بيايم و همكاري داشته باشيم.

خوب همين ديگه خيلي هم طولاني نوشتم ببخشيد ...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام و خسته نباشید!

ببین دوست عزیز! من تجربه ی خودم رو میگم!معمولا وقتی یک سایت مثلا حدود 500-600 ویزیتور در روز داشته باشه!

و این مقدار ثابت باشه تا 1 ماه، و رنک سایتتون توی گوگل بین 2 و 3 باشه!

حتی اگر 2 روز ویزیتور ها کم بشند مثلا بین (200-300 به شدت افت میکنه! ) یعنی هر چقدر که ویزیتور های شما بیشتر شد، دیگه نباید از اون مقدار کمتر بشه!

اگر رنک واستون مهم باشه! من توی 10 روز! حلش میکنم!(میارمش بالای بالا)

mosyhey1

Registered User
لایک‌ها
4
اگر منظورتان از افت تنها همین چند روز است، بایستی به خاطر تعطیلات نوروز باشد. در چند مورد دیگر هم همچنین چیزی را دیده ام. در بعضی از ماه ها یا روز های مناسبت دار نبایستی انتظار بازدید به تعداد روز های عادی را داشت.

atefeh-serial

Registered User
لایک‌ها
3
سلام و خسته نباشید!

ببین دوست عزیز! من تجربه ی خودم رو میگم!معمولا وقتی یک سایت مثلا حدود 500-600 ویزیتور در روز داشته باشه!

و این مقدار ثابت باشه تا 1 ماه، و رنک سایتتون توی گوگل بین 2 و 3 باشه!

حتی اگر 2 روز ویزیتور ها کم بشند مثلا بین (200-300 به شدت افت میکنه! ) یعنی هر چقدر که ویزیتور های شما بیشتر شد، دیگه نباید از اون مقدار کمتر بشه!

اگر رنک واستون مهم باشه! من توی 10 روز! حلش میکنم!(میارمش بالای بالا)

سلام
شما هم خسته نباشيد.
والله اين مشكل من هم از اون مشكل هاي نادر و عجيب غريب هستش كه با هركسي صحبت مي كنم تعجب مي كنه و ميگه خودت يك ماه صبر كن درست ميشه !!
به هر حال ممنون از راهنمايي شما انشالله يه چند روزي صبر مي كنم تا تكليف اين فروشگاه اينترنتي جديدي هم كه مي خوام راه اندازي كنم هم مشخص بشه اون موقع حتما از كمك شما هم استفاده مي كنم.

اگر منظورتان از افت تنها همین چند روز است، بایستی به خاطر تعطیلات نوروز باشد. در چند مورد دیگر هم همچنین چیزی را دیده ام. در بعضی از ماه ها یا روز های مناسبت دار نبایستی انتظار بازدید به تعداد روز های عادی را داشت.
عزيز ما اونقدر هايي هم كه شما فكر مي كنيد تازه كار نيستيم كه ندونيم آمار بازديد سايت هاي سرگرمي در ايام نوروز و كلا جمعه ها و روزهاي تعطيل كه مردم اكثرا منزل نيستند كاهش پيدا مي كنه ولي اين مشكل براي ما از حدود 10 اسفند شروع شده ! و اينكه اگه لينك سايت شما از لينك دوم در صفحه ي اول بعد كمتر از 48 ساعت به صفحه دوم و سوم منتقل بشه و حتي خيلي از لينك ها به طرز عجيبي پاك بشه به ايام نوروز مرتبط ميشه ؟؟؟يا افت رتبه در الكسا از 700 به 2300 ؟؟؟
وسطای این تاپیکو یه نگاه بنداز:
http://www.forum.persiantools.com/t122746.html

ممنون از شما.
قبلا اون تاپيك رو مطالعه كرده بودم.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام
شما هم خسته نباشيد.
والله اين مشكل من هم از اون مشكل هاي نادر و عجيب غريب هستش كه با هركسي صحبت مي كنم تعجب مي كنه و ميگه خودت يك ماه صبر كن درست ميشه !!
به هر حال ممنون از راهنمايي شما انشالله يه چند روزي صبر مي كنم تا تكليف اين فروشگاه اينترنتي جديدي هم كه مي خوام راه اندازي كنم هم مشخص بشه اون موقع حتما از كمك شما هم استفاده مي كنم.

من در خدمتم ! :)

بالا